האם יש

avishg4

New member
האם יש

למישהו מושג מדוע יובל בנאי עזב את הבית? האם זה עשוי להשפיע על המשך הופעותיו? תודה

בטח שזה ישפיע

בימים אלה, יובל מתחבט עם עצמו. לא יודע מה לעשות [גם ניסרו את הספסל ההוא מול האגם]. בסוף המסע לחיפוש עצמו, הוא יגדל שפם, יכנס לסוכנות הנסיעות הקרובה למקום מגוריו וירכוש כרטיס בכיוון אחד לבלגיה. שם, באנונימיות המחרידה של אנטוורפן, הוא יפצח במופע קאברים לשירי מייק בראנט, תת שם הבמה "ז'ול וורן". כמו כן, הוא גם יפצח גרעינים במשחקי קבוצת הכדורסל המקומית אותה מאמן אריק שיבק ובה משחק גור שלף. שמחתי לעזור. *[כל קשר בין הנאמר לעיל לבין המציאות מקרי בהחלט. קיים רק קשר לינארי בין רמת השאלה לרמת התשובה].

טוב נו...

אנטוורפן די חרדית
ובהופעות מיוחדות הוא ייתן גם מהרפרטואר של איב מונטאן.

עזוב, שמועה חדשה התגלגלה אל אוזני

יובל הולך לשתף פעולה בדיסק החדש של הלהקה האגדתית אוף שימחס....

שלמונזה

New member
אוף שימחעס ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אחלה להקה, עשיתי עליהם סרט!!!! [שמעולם לא סיימנו אותו אבל עדיין]

שלמונזה

New member
היה לי את הדיסק הראשון ../images/Emo168.gif

איפשהו שעברנו דירה או משהו איבדתי את הדיסק, נשבעת שפעם נורא נהניתי מהדיסק הזה!!! במיוחד מהחידוש לאין לי כח והא כן היו להם רקדנים חתיכים מאחורה [קלוד דידיה, שכולם מכירים מלרקוד עם כוכבים היה רוקד איתם והו boy איך היינו מזילים עליו ריר]

avishg4

New member
רגע!!! החלטתם להסתלבט? שאלתי שאלה

לתשובה נורמלית, לא משהו אינפנטילי כמו התשובות המוזכרות למעלה!!!!!!!!!

אז הנה רגע של רצינות

לשאלתך יש שתי אופציות או שהתשובה ללמה יובל עזב את הבית פורסמה ברכילות ואז את כמו כולנו נדע מה שכתוב ולא יותר או שאולי אחד מאיתנו מקורב ליובל עד כדי כך שיוכל לשאול אותו מדוע עזב את הבית. כמובן שהאופציה האחרונה נפסלת כיוון שגם היה כזה אדם פה בפורום הוא לא היה מגלה לך למה יובל עזב את הבית. כך, שתשובה נורמאלית באמת לא תוכלי לקבל. וצר לי לומר לך שהשאלה הזאת פשוט דרשה את התשובות שקיבלת.

שלמונזה

New member
לשאלה לא נורמלית ... ../images/Emo168.gif

באמת ברגע של רצינות: מה את מצפה שנענה לך? א. למה שהעזיבה של יובל מהבית [שאני עוד בהכחשה אליה אגב] תשפיע על ההופעות? מאיזה בחינה? ב. ואם היתה משפיעה, למה שנדע? לא לא ידוע לנו על החלטה לפירוק משינה בגלל פירוק הזוגויות של יובל ותכלס אין משהו קשר בין השניים [גם ששלומי נפרד מאביגיל משינה לא התפרקו... טוב זה כי הם התפרקו כבר קודם]

יוווווו את קולטת????

אולי הפרידה של משינה גרמה לפרידה של שלומי ואביגייל? אולי זה בעצם הפוך. לא הזוגיות של חברי הלהקה משפיעים על הלהקה אלא הלהקה משפיעה על הזוגיות... אין לי מושג מה כתבתי עכשיו...

1Reebok

New member
למה?

א.כי אם יובל עזב את אשתו, הגיוני שהוא יהיה במצב שהוא לא יהיה מסוגל להופיע, לא? אחרי הכל, הוא במערכת יחסים עם האישה הזו פרק זמן לא מבוטל. ב.כי פה זה פורום משינה, ואם היא תרצה לשאול שאלות על משינה, היא תשאל פה, ולא בפורום תמיכה טכנית או פורום מכרסמים וארנבונים.. היה אפשר לסכם את זה ב"אין לנו מידע בנושא, תצפי לעדכונים בנושא הופעות"..

לשאלה יש ניחוח "חטטני"

אז נו, בסדר, כ-ל העיתונים וטורי הרכילות רשמו על הפרידה של יובל. אני לא ילד, אני יודע שזה אייטם צהוב ומושך. להפוך את זה לאייטם שראוי לחפור בו כאן מעבר לדיווח הלקוני, אני מסרב. יש פה באמת מעין איזה חיטוט [שלא לאמר נגוע בטרוליזם] של: "לא כתבו בעיתונים... אבל בבקשה תגידו לי למה הוא עזב את הבית ואם זה ישפיע ועל מי זה ישפיע". * יה רייט. אנחנו מחזיקים בפורום שטינקרים שעושים תורנויות ריגול ומדווחים אונליין מחמשת הבתים הכי חמים בארץ: מהסיבה לפרידה של יובל, דרך הסנדביץ' שלוקחת שירה בנסון לגן, ועד לארוחת הערב של סהר דיין. זה מאוד מעניין אותנו וחשוב לנו. הרבה יותר מתווים לריקוד המכונה למשל. וול, יקירי - לא לקחתי גלולות ציניות - פשוט הפסקתי לקחת את גלולות האנטי-ציניות. ההודעה הזו דרשה תגובה כזו ושום תגובה אחרת. וחוצמזה הבנתי שאנטוורפן היא עלאכיפאק של עיר
יום טוף, אסף. * גם כאן - אין ולא יהיה שום קשר למציאות.

עכשיו אני חייבת להגיב ברצינות

הידיעה הזאת שיובל עזב את הבית התפרסמה לפני יותר מחודש וכבר שם נכתב שהוא עזב כמה שבועות לפני. אף אחד מאיתנו לא יודע מתי ולמה בדיוק הוא עזב את הבית אבל אתה ראית שינוי בהופעות בזמן האחרון???? הם הופיעו בחודש האחרון יחסית הרבה. אז מה נראה לך הגיוני בשאלה שלה?? וכמו שאמר אסף, השאלה היא חטטנית בלבד. אין שום סיבה לדון בפורום בפרטי הזוגיות של יובל. לו היא באמת רצתה לדעת נטו על הופעות היא יכלה לשאול על הופעות וזהו ולא להכניס את שאלת ה"למה יובל עזב את הבית?"

avishg4

New member
גברת אוקיינוס שקט, ישראל מדינה דמוקרטית,

זכותי לשאול שאלה, גם אם לך היא נראית מוזרה. כל עוד לא קיללתי ולא השמצתי אף אחד. נהפוך הוא. בעיניי משינה היא אחת הלהקות הישראליות הטובות ביותר. יובל בנאי הוא נהדר. היה חבל לי מאוד לקרוא על הפרידה שלו מבת זוגתו שלדעתי גם היא מוכשרת מאוד. בכך מקרה עם סוג תשובות כמו שלך, עדיף שתכני את עצמך "מים שקטים חודרים עמוק" ולא אוקיינוס שקט. הכינוי הזה ממש לא הולם אותך. לדעתי את כישרון מבוזבז, מקומך אינו בפורום אלא בבית משפט על תקן תובעת או שופטת. ב ה צ ל ח ה!!!!

למעלה