האם יש

magic40

New member
האם יש ../images/Emo38.gif

בין גיל המתחתנים לגירושים? באיזה גיל התחתנתם?

קטי30

New member
לא יודעת אם יש ../images/Emo38.gif

אבל מן הסתם זה יתבהר לנו עוד מעט
ת'חתנתי בגיל 20.5

a n a t i 3 3

New member
לא יודעת אם יש ../images/Emo38.gif

אבל מן הסתם זה יתבהר לנו עוד מעט
ת'חתנתי בגיל 21.

מיקי 43

New member
ה../images/Emo38.gif היחיד הוא

שלא משנה הגיל מי שמתגרש חייב היה להתחתן קודם ואני אני בכלל התחתנתי בגיל 31 פלוס מינוס שעתיים

deena

New member
ברגע שיהיה אפשר לעשות

קורלציה בין גיל נפשי לגיל כרונולוגי- אז כן יהיה אפשר לעשות
ואני בגיל 26.

n o g a1

New member
אין קשר

בין גיל המתחתן לגיל המתגרש. יש מסקנות: ככול שאתה מתגרש מהר יותר - הרווחת

deena

New member
או ככל שאתה מתגרש מהר יותר

הפסדת את האפשרות לשקם ולשמר.

מזל חי

New member
או שהפסדת או שהרווחת

מה שבטוח אתה מרגיש טוב יותר כשניסית ולא סתם ברחת

n o g a1

New member
או שכן או שלא

יודעת שהמילה "שימור" מעוררת אצלי חללה.

Rinattt

New member
קשר?

לא נראה לי, נראה לי שכבר הבנו שבאהבה אין גרנטי, לא בגיל צעיר יותר ולא מאוחר יותר. יש אפשרות שבגיל מבוגר יותר אנחנו יודעים מה אנחנו רוצים יותר, שקולים יותר, יותר מנוסים. אבל יש אפשרות גם שלא... גיל 20 וחודש התחתנתי

r o n i t 3 7

New member
לא בטוחה שיש קשר

בין גיל הנישואין לגירושין, מערכת נישואין כמו כל מערכת אחרת תלויה בכמה גורמים וביניהם ישנה הבגרות האישית של כל אחד מאיתנו, יהיו כאילו שהתחתנו בגיל מאוד צעיר ובוגרים בראייתם את העולם, ובמוכנות שלהם לחיים, ויהיו כאילו שהתחתנו בגיל מאוחר יותר, אך אינם בוגרים וראייתם את החיים היא כמו של ילד קטן [בהתנהגות, בתגובות... "הוא עשה/תה לי כך...אני אראה לו/ה"...] אני... התחתנתי בגיל 21.5 וכבר בגיל 23 וחודש גידלתי בובה

אני התחתני...

3 ימים לפני גיל 26 והתגרשתי 5 ימים לפני גיל 31 שאגב זה יומיים לפני יום הנישואים שלי...

אענה קצת אחרת

(מתחכמת כזו היום...) קראתי איפושו מן אמירה שכזו: בגיל 20 אנחנו מחפשות ריגושים בגיל 30 יציבות בגיל 40 "זה" מתחיל לשעמם אני טוענת כך:אצלי הכל התחיל מוקדם מידי.... בגיל 18 התרגשויות וריגושים שנתיים אחרי "מצאתי" יציבות
ולקראת 40 "זה" רק מתחיל לקרות...
ולהזכר שממני ציפו ש... "היא לעולם לא תתחתן...." אז מתי התחתנתי? ומי חינך אותי שכל מה שמצפים ממני אני עושה ההפיך?

למעלה