האם יש רק עתיד אחד?

menty

New member
האם יש רק עתיד אחד?

היי יאיר,אברמלה,וכל מי שמתעניין בשאלה. ברצוני לדעת איך חוזים עתיד באסטרולוגיה אם יוצאים מנקודת הנחה שיש אינספור.... עתידים אפשריים שאני בוחרת בכל פעם את הבחירות שלי לגביי הנתיב בו אני הולכת....איך אסטרולוגיה יכולה לחזות במה אבחר? או ששוב נחזור לטענה שהכל צפויי מראש..... יש לכם תשובה בשבילי? אשמח לשמוע מנטי הסקרנית....

zodiacon

New member
עתיד באסטרולוגיה

שאלה מעניינת - הנה דעתי: האסטרולוגיה לא יכולה לחזות את העתיד. נקודה. לא בצורה שאנו חושבים על ה``עתיד``. למשל, מחר תהיה לך תאונה. בעוד שמונה חודשים תתחתן. וכך הלאה. הדברים לא עובדים כך. מה שניתן לראות באסטרולוגיה הם כיווני אנרגיה בהתאם לכוכבים המעורבים. לדוגמא: אם צדק כרגע בשמים נמצא באיזור של השמש במפת לידה של מישהו, הרי שיקרו הזדמנויות עבורו להתפתחות אישית, מקצועית, וכדומה בהתאם למיקופ השמש שלו במפת הלידה שלו, תוך התחשבות בהבטים שהיא יוצרת, הבית שבו היא נמצאת, וכולי. צדק מביא הזדמנויות. לא ידוע האם האדם יבחר לנצל אותם - אבל הידיעה בהחלט יכולה לעזור לו לחדד את חושיו ולהיות ערני יותר לסיטואציות מתאיות. לכל כוכב אנרגיה משלו. צדק מרחיב. שבתאי מצר. אורנוס מפתיע (לפחות כך הדבר נראה לנו). פלוטו מוציא את החלקים שמתחת לפני השטח החוצה. קצרה היריעה מלתאר את הדברים בפירוט רב יותר. קיים תחום באסטרולוגיה הנקרא ``אסטרולוגיה הוררית`` שבו ניתן לקבל תשובות מדויקות על שאלות ספציפיות, ומהנסיון (הלא רב, אני מודה) בענין הזה - זה עובד. אם זה מעניין אוכל להרחיב על הנושאים הללו של עתיד.

כל הכבוד, ZODICON

הכל צפוי - והרשות נתונה. יש דאטא בסיסית של מאורעות, אבל איך לחוות אותם - זו בחירתך האישית. במפת לידה אפשר להצביע על פוטנציאל וחלק מבחירות קודמות, אבל לתת לאדם את האפשרות לשנות במו ידיו, ולא להחליט בשבילו - הוא חייב להחליט מבפנים, כי ההחלטה היא באמת סך כל הזכרונות והעשייה הרגשית שלו עד כה, והם גם שיובילו אותו קדימה. ולגביך זודאיקון - סחטין..

menty

New member
זה מענין!-מחכים להרחבה

אם זה מענין הבטחת להרחיב את הנושא..... מחכה לשמוע את גישתך לגבי : העתיד- איך זה פועל...? איך מתממש דווקא פוטנציאל מסויים ולא אחר? מחכה לתשובה מנטי. ותודה מראש. ( :

למנטי

המציאות יוצרת אינסוף אפשרויות מימוש, אבל אנחנו בוחרים מהן אחת בלבד בכל זמן נתון, ומחמיצים בכך את כל שאר. הפוטנציאל הכוכבי - למשל מרס עולה על אורנוס - יוצר אפשרויות של ניתוק רגשי, תאונת דרכים, התחלה יצירתית, אירוע מקורי בתחום המחשבים, ועוד. אנחנו בוחרים במה להתמקד, וכך הולכים מהזוית שלנו על האירוע ומממשים אותו. זה נכון לגבי כל אירוע שמתממש, אבל אנחנו חייבים לבחור, אחרת האירועים לא יקרו, או יקרו בלי שליטתנו, מה שעלול לגרום להם לקרות לרעתנו, כי אנחנו לא נהיה מוכנים, וניתן להם בעצם להפיל את מה שבנינו.

למעלה