בכלל דיברתי אליך?
לא שמת לב שדיברתי אל הסקריפטר? זה שאמרתי שמה "בתור הסקריפטר" לא הבהיר לך שאני מדבר אליו? שורה אחת של קוד לא כתבת כאן, ואני מתייחס כאן לקוד, מה גם שההודעה שלי הייתה בתגובה להודעה שלו ואת זה אפשר לראות די בבירור (או שמשום מה לא הבנת את המבנה של ההודעות כאן בתפוז ואז זה כבר יותר גרוע). עכשיו מה הקשר איזה טקסט אתה הולך לבדוק? בכל מקרה אתה לא תרצה להשוות גודל כי אז אתה כבר לא משווה טקסט. כל המטרה של להשוות טקסטים זה לראות אם רשום בהם אותו הדבר. לא אם יש בהם אותו מספר של אותיות או מספרים. עכשיו בקשר לסקריפט עצמו נעזוב לרגע את העובדה שלהשוות גודל של קובץ זה לא מה שמבוקש כאן
if ($file($1).size != $file($1).size) return
זה לא דבר חכם להשוות גודל של קובץ לעצמו. דבר שני
if (%t1 != %t2) return | inc %n | goto loop
מה שאתה עושה כאן זה בודק אם השורות שונות ואם הם שונות הסקריפט מסתיים אבל הלולאה ממשיכה? קצת מחשבה לא תזיק.
if ($file($1).size > 0) {
ומה עם לבדוק את הקובץ השני? זה לא חשוב? על זה אפשר לוותר? וגם לא הבנתי לשמה שמת return 1 בסוף הסקריפט. הדבר הכי חשוב כשאתה כותב סקריפט זה שהסקריפט ימלא את מה שמבוקש ממנו אחרת מה השגת בזה? גם אם אתה כותב סקריפט "בדקה" כהגדרתך, עדיין חשוב להקפיד שהסקריפט יהיה יעיל, מובן, בנוי בצורה טובה, ופעיל (משום מה זה הקטע הכי חשוב בסקריפטים, שהם יפעלו, לך תבין). זה יפה שאתה מנסה לעזור לאנשים, אבל לפני שאתה עושה זאת אני ממליץ לך להסתכל קצת בקבצי עזרה של המירק - אולי תלמד משהו חדש. אתה לא עוזר לאף אחד כשאתה נותן לו סקריפט שברמה הכי בסיסית פשוט לא פועל. קצת השקעה, הקפדה ומחשבה אף פעם לא הזיקו לאף אחד.