האם יש עילה לתביעה

ayelet102

New member
האם יש עילה לתביעה

שלום אני בת 31 בשנת 99 עברתי ניתוח באוזני הוצאת כולסטטומה במהלך הניתוח היו צריכים להשחיז לי את עהצם שחוסמת את התעלות עקב פייברוס דיספלסיה לאחר הניתוח התחלתי לסבול מכאבים עזים מנשוא באוזן ובאזור הראש סבלתי שנים רבות כאשר המנתח "שלח" אותי בהצהרה שאין קשר לניתוח למרות שהכאב החל לאחר הניתוח וממוקם בחלק השמאלי של הראש - אזור הניתוח עברתי תקופה נוראית מכיוון שהמנתח הפנה את הבעיה לפייברוס דיספלסיה ולא השאיר מקום למחשבה שפגעו בי בעצב או משהו אחר בניתוח לאחר שנים של סבל שלחתי לבוסטון את כל הצילומים והם הכחישו כל קשר למחלה הייתי נזהמת ובוכיה על כך שאני שנים מחפשת רופא מישהו שיעזור לי בתחום והרקע בארץ לצערי במחלה זו אינו ידוע שאלתי כעת אני במצב של נטילת תרופה כימים לריכוך הכאב במשך שנים וסביר להניח לאורך כל חיי אני מאוד סובלת עדיין מכאבי ראש והתיפקוד שלי בחיים ירד האם יש עילה לתביעה? הרי כאב הוא משהו שאינו ניתן לראות בצילומים בבדיקות וכו אני מרגישה זוהמת וחייבת שמישהו יתן דין על כל סבלי תודה

נשמע מורכב..

מהדברים שלך לא כל כך הבנתי מה בדיוק קרה ומהו הנזק שאירע: הבנתי שסבלת מאד בעבר, אבל האם האבחון הנכון שפר את מצב הכאבים? מכל מקום, נראה לי שאת צריכה להגיע לפגישת יעוץ עם עורך דין העוסק בתחום, לספר לו הכל בפירוט ואז לבדוק אם יש עילה לתביעה.

כן יש עילה

לאחרונה הגשתי תביעה בשם אבי לביטוח הלאומי על פגיעה באוזנים כתוצאה מרעש מכונות והוא זכה ב 120 אלף שח העילה דומה אך מעט יותר מורכבת

ayelet102

New member
תודה אבל.

העילה שונה מאוד אני עברתי ניתוח ומאז אני סובלת כאבי רצח קשה להוכיח את זה אבל מה שבטוח שזה החל רק לאחר הניתוח ואינ מטופלת באופן קבוע כבר למעלה משלוש שנים במשככי כאבים תודה

אבירם עיתונאי שים לב...

שים לב שהסיפור כאן איננו על נכות מעבודה וקרוב לוודאי גם לא מזכה בנכות כללית. נראה לי שאיילת התכוונה לעילה של רשלנות רפואית ולא ביטוח לאומי- האם אני צודקת, אילת?

ayelet102

New member
גם וגם כי..

אחרי הניתוח החיים שלי כבר לא מה שהיו אני סובלת מכאבים עזים ומאיכות חיים ירודה גם השמיעה ירדה ואני כמעט לא שומעת באוזן שמאל

למעלה