האם יש סיבה לדאגה?

AeroTom

New member
האם יש סיבה לדאגה?

באתר המוזיקה הישראלי מוזיקה נטו התאריך של בובו נדחה ל-5 באפריל...אני מקווה שה-29 הוא עדיין התאריך בו הוא יהיה בחנויות...

Aero Jury

New member
האלבום ייצא בארץ בערך בשבוע הבא

ואתם יכולים למצוא אותו בכל תוכנת קאזה הקרובה לביתכם! lol

E l y s s a

New member
אני לא חושבת בטאוור ירצו לפגר

אחרי חנויות שונות שלהם בעולם, ולכן לא יעשו את זה אלא אם כן חברת התקליטים שמייצגת את אירוסמית' בארץ תדחה מאיזשהי סיבה את יציאת האלבום... אז נראה לי שצריך לשאול את חברת התקליטים הרלונטית. (מישהו יודע מי מייצג אותם?)

AeroTom

New member
NMC...

גיא כבר טיפל בעניינים בטלפון ומשם גם התאריך המיוחל. אבל שבוע לפני נתחיל לרחרח בחנויות ולוודא...

Aero7STyle

New member
ב-Tower!!

אין להם מושג בכלל שיש לאירו דיסק חדש..ברחובות בכל מקרה.. זאת פשוט אטרקציה להתווכח עם בעל החנות שם שמשוכנע שהוא המציא את המוזיקהlol.. אני ממליצה ללכת לסניף רחובות, לשאול אותם על הדיסק..כמה שיותר אנשים..או סתם להתקשר! הם פשוט מתעלמים מאירו..למשך הרבה זמן הם אפילו לא שמו להם כזה שלט ליד הדיסקים! כמובן שאני טיפלתי בעניין! ..עד ששוב לא מזמן..כשהתחלף המוכר הם משום מה העלימו אותו..lol ;)

AeroTom

New member
אני מופתע שלא הצעת-

להגיע ל-טאוור בהרצליה...
אבל נשגע לחנויות הקרובות אלי את המוח כמה שיותר.

בינג

New member
אני לא מאמין שלא שאלנו

ב"מיוזיק סנטר" במפגש אם בובו יגיע אליהם (בטוח...עם האוסף שלהם!?) ומתי...

AeroTom

New member
דיסק סנטר...

ברור שיגיע אליהם ואני משער שגם ה-Limited ללא ספק. מאז המפגש למקום הזה יש פינה חמה אצלי בלב.אני מפרסם אותם בכל הזדמנות. אם הייתי מוצא את המקום הזה לפני איזה 5 שנים הייתי משלים את הדיסקוגרפיה הרבה יותר מהר... Disc Center Rocks Big Time
(וגם יש להם כמה עותקים של Rocks!
)

שביסטית

New member
אוך, המוכרים בטאוור.

הם יותר משעשעים בעניין הזה מתומר. סליחה בטח קוראים לו ניר כי הוא גר ברעננה................. Lol!! צמר-גפן-(כרוב-)חמוץ

Aero Jury

New member
זה ידוע שלכולם ברעננה קוראים ניר!

רק חבל מאוד שהם לא יודעים שזה השם שלהם.... בעצם, אם תחשבו על זה, בעצם בכל אחד מאיתנו מסתתר לו ניר מסוים שמחכה להזדמנות לפרוץ החוצה לאויר העולם... השאלה הגדולה היא מתי זה יקרה. ויש כמובן את ברי המזל שהניריות שלהם כבר יצאה החוצה, כמו במקרה של תומר (4?) ידידנו.

AeroTom

New member
מישהו רומז שאני גר ברעננה?../images/Emo4.gif

על מה לעזאזל אתם מדברים? WTF? עידן-עוד פעם שתית את הנוזל הירוק שהיה מתחת לכיור?

שביסטית

New member
חבל שאתה טועה, עדיני האני.

פעם אחרונה שבדקתי (ואני עושה זאת לעיתים קרובות) קרביי היו נקיות מניריזם לסוגיו.

למעלה