האם יש משמעות?

felomena

New member
האם יש משמעות?

אני מנסה למצוא את מהות המחלה שלי.... אני נלחמת בפרושה בניתוחה ... להכנס לפרטים ,להבין,להסביר ואני לא מצליחה .. זה היה כל כך מזמן הפעם ה1 הפעם ה1 שנכנסתי לשירותים ובהיסוס הכנבתי אצבעות..וזה היה כל כך מזמן מה גרם לי להכנס לשירותים.. מה גרם לי לרצות לשנוא את הגוף שלי? הרי הייתי ילדה קטנה שלא מבינה כלום מהחיים? הרי אני בן אדם שלא ממש מזיז לו מאנשים...(לא ממה שהם חושבים ממה שהם בכלל) אני פשוט נתתי לעצמי להתדרדר והאבסורד שאני גיליתי את אחותי הגדולה עושה את אותו הדבר ואני הייתי מלשינה עלייה להורים שלי שיעזרו לה כי פחדתי שתפגע בעצמה.. אז מה? עכשיו אני פוגעת בעצמי? למה זה אלוהים? למה? אולי תעזור לי למצוא מנוח? ולנוח סוף סוף .. מהמירוץ הזה אחר הרזון המזדיין הזה(סליחה...) אויי עייפתי, עייפתי מהכל....

t@gel

New member
מהות, או חיפוש אחר האמת?

מהי מהות המחלה שלך? מה באמת גרם לך להכנס לשרותים להקיא? היית במצוקה כלשהי, נחסמת רגשית... ההקאה הייתה אלטרנטיבה טובה... בווודאי חשבת על זה זמן מה לפני שניסית ליישם... משהו בתוכך, אפילו בתת מודע, רצה להקיא כאב והקאת אוכל... מה גרם לך? מה כואב לך יעלי מתוקה? אני מוכנה ללכת איתך צעד צעד, לאט לאט... לסייע לך להפתח.. קחי את ידי, אני מושיטה לך אותה לעזרה... אוהבת אותך המון תגל

felomena

New member
תודה

תודה לכן..חמודות על זה שאתן פה בשבילי תודה.. ד``א תגל קראת את מה שכתבתי לך?

יעלי היקרה

אני חושבת שחיפוש אחורה אחר הסיבה, זה מותרות שיכול להרשות לעצמו מי שכבר חצי בחוץ....בינתיים, נסי להפנות את הכוח לכיוון של מלחמה במחלה. זו רק דעתי, את כמובן לא חייבת לשמוע לה... אוהבת מאיה הפרה.

felomena

New member
אממ

הסביבה.. יודעת חלקה וחלקה לא חלק יודעים שהפסקתי כביכול הסביבה מכחישה.. ביי

למעלה