האם יש מקום לדאגה?

ShotgunRider

New member
האם יש מקום לדאגה?

שלום לכולם!

אתמול בלילה, כשחיפשתי אחר החתולה שלי, שמתי לב שהיא מגיעה מעבר לכביש, והעובדה הזאת קצת מטרידה אותי, שכן מדובר באותו כביש בדיוק שבו איבדתי את החתול הקודם שלי לפני כשלוש שנים.
יש לציין שהחתולה בת 9 ומעולם לא ראיתי אותה חוצה את הכביש עד לאותו יום. הטריטוריה שלה היא מאוד מצומצמת, בדר"כ מוגבלת לרחוב עצמו, רדיוס של כ-50 מטר.

האם יש כאן מקום לדאגה? בזמן האחרון אני שם לב שהיא סקרנית יותר ויותר להגיע למקומות טיפה יותר רחוקים... או שמא אני סתם פרנואיד והיא עושה את זה כל לילה כי יש פחות רכבים ואני פשוט במקרה עברתי בסביבה...

תודה

Yukita

Well-known member
מנהל
סביר להניח

שהאפשרות האחרונה היא הנכונה, ושהטריטוריה שלה רחבה במידה ניכרת מכפי שהתגלה לעיניך.
&nbsp
באופן כללי, מי שמאפשר לצאת החוצה צריך לעשות כן בעיניים פקוחות ומפוכחות - בחוץ ישנם סיכונים וזה דבר שצריך להכיר בו ולהיות מסוגלים לחיות עימו. בסביבת אדם, הסיכונים כוללים לא מעט דברים שחיה בטבע "אמיתי" לא מתמודדת איתם ולא מפתחת יכולות להכיר אותם במידה מספיקה להגנה אישית. מכונית היא דוגמא טובה לכך.
&nbsp
אלא אם כן יש לכם אפשרות לגידור מלא של החצר, אין מה לעשות: חיים עם הסיכון, או מחליטים לא לאפשר לצאת. אין במיוחד אפשרויות אחרות...

למעלה