האם יש מצב?

saritos123

New member
האם יש מצב?

לבדוק באינטרנט או עם תוכנה כלשהיא מידע על אדם.זה חוקי כי אני רוצה לדעת על אדם שאני הכרתי האם הוא נשוי או גרוש.כי יש לי הרגשה שהוא לא אמיתי. .עזרו לי

יש באינטרנט

גם דרכים חוקיותלמשל: גוגל, אתר חבר'ה, האתר של בזק-144), וגם דרכים לא חוקיות (תוכנה של מרשם האוכלוסין). אבל הכי קל זו הנדסת אנוש פשוטה, מהסוג הישן: תקבעי פגישה לליל שבת, לשבת בצהריים, תבקשי את מס' הטלפון בבית, תבקשי לבקר אותו בבית. כל מיני דברים שגבר נשוי לא יאפשר אותם. בהצלחה!

הזוייה

New member
אי אפשר לבדוק גבר אם הוא נשוי או גרוש

רק אם יש לך קשרים במשרד הפנים ואת יודעת את מספר תעודת הזהות שלו. או לחילופין אם את יודעת את הטלפון שלו מאד פשוט למצוא בדפי זהב ואז לראות שמר X וגב'Y נשואים מלבד זאת, מה יותר פשוט לשאול אותו? אם הוא מתקשר אלייך מטלפון חסום הוא נשוי. אם הוא כותב לך מילים יפות, על כמה שאת חכמה, סְלֶשׁ יפה, סְלֶשׁ מיוחדת, סְלֶשׁ את הדברים הכי אינטליגנטי שהוא פגש או מילים שמכוונות למפגש אינטימי- הוא לא חייב להיות נשוי הוא גם יכול להיות סתם גבר שרוצה פשוט לשכב איתך או הכי פשוט זה להאמין לתחושות הבטן שלך. עצם העובדה שהעלית את הסוגיה הזו סימן שמשהו מסריח לך: )

saritos123

New member
אני

רק רציתי לדעת האמת האם הוא יכול להביא ילדים כאילו שאם אני ישאל אותו הוא יגיד כן אבל את האמת לא מחייב שיאמר

למעלה