האם יש מסגרת האם יש מסגרת של יום בשבוע למחוננים דתיים בפתח תקוה ? מי יודע? תודה.
א אוסט New member 23/10/07 #1 האם יש מסגרת האם יש מסגרת של יום בשבוע למחוננים דתיים בפתח תקוה ? מי יודע? תודה.
נ נטלי22 New member 23/10/07 #2 אני חושבת שציפי, מנהלת הפורום, נכתב ע"י אוסט: האם יש מסגרת של יום בשבוע למחוננים דתיים בפתח תקוה ? מי יודע? תודה. לחץ כדי להרחיב... אני חושבת שציפי, מנהלת הפורום, תוכל להשיב לך ברגע שתחזור מהחופשה שלה (לפי מיטב ידיעתי היא גם דתייה וגם מהאזור). מצטערת שאין לי מידע בנושא...
אני חושבת שציפי, מנהלת הפורום, נכתב ע"י אוסט: האם יש מסגרת של יום בשבוע למחוננים דתיים בפתח תקוה ? מי יודע? תודה. לחץ כדי להרחיב... אני חושבת שציפי, מנהלת הפורום, תוכל להשיב לך ברגע שתחזור מהחופשה שלה (לפי מיטב ידיעתי היא גם דתייה וגם מהאזור). מצטערת שאין לי מידע בנושא...
נ נועה לביא New member 24/10/07 #3 יש יום העשרה נפרד לדתיים נכתב ע"י אוסט: האם יש מסגרת של יום בשבוע למחוננים דתיים בפתח תקוה ? מי יודע? תודה. לחץ כדי להרחיב... יש יום העשרה נפרד לדתיים
יש יום העשרה נפרד לדתיים נכתב ע"י אוסט: האם יש מסגרת של יום בשבוע למחוננים דתיים בפתח תקוה ? מי יודע? תודה. לחץ כדי להרחיב... יש יום העשרה נפרד לדתיים
צ ציפי ג New member 24/10/07 #4 עד כמה שידוע לי יש. נכתב ע"י אוסט: האם יש מסגרת של יום בשבוע למחוננים דתיים בפתח תקוה ? מי יודע? תודה. לחץ כדי להרחיב... עד כמה שידוע לי יש. ילד לא נטלו בו חלק, אבל לפי מיטב הבנתי יש.
עד כמה שידוע לי יש. נכתב ע"י אוסט: האם יש מסגרת של יום בשבוע למחוננים דתיים בפתח תקוה ? מי יודע? תודה. לחץ כדי להרחיב... עד כמה שידוע לי יש. ילד לא נטלו בו חלק, אבל לפי מיטב הבנתי יש.