האם יש מה לעשות......

Drill Bit

New member
האם יש מה לעשות......

אהלן אני מקווה שאוכל למצוא פה כיוון לפתרון. אני גר בקיבוץ שעבר הפרטה ושיוך דירות. על רבע מהמגרש שלי יש עוד בית (שמחובר לבית שלי בקיר משותף). בית זה מושכר על ידי הקיבוץ והוא מתוכנן להריסה.(הבית שלי אמור להיות יחידה בודדת על מגרש). כחלק מתהליך החתימה על חוזה השיוך (שכלל גם העברת סכום כסף גדול לקיבוץ בעבור הבית) הצלחתי להוסיף נספח לחוזה (שהוא חלק בילתי נפרד מחוזה השיוך) שאומר שעל הקיבוץ מוטלת האחריות לפנות את המגרש שלי מהמבנה שמניב שכר דירה לקיבוץ. תהליך זה אמור להתחיל בקרוב ויש לי הרגשה שהקיבוץ הולך להפר חוזה ולא לדאוג לפינוי המבנה. אני מאד מקווה שלא אתאכזב מהקיבוץ והוא יעמוד בהיתחייבות החוזה אבל...במידה ולא האם יש לי מה לעשות מבחינה משפטית? אציין שאין בחוזה סעיף של מה קורה במידה של הפרה. החוזה נעשה מתוך אמון ותמימות דעים. אודה לכל תגובה ועזרה תודהרבה.

אם זה יקרה צריך לשלוח מכתב

ולדרוש קיום ההתחייבות ולאפשר זמן סביר לתיקון ההפרה. לא עזר, ניתן לפנות לבית המשפט בדרישה לאכיפה + פיצויים. לא ברור לי מדוע את מעסיק עצמך במשהו שכלל לא ברור אם יקרה.

Drill Bit

New member
אתחיל מהסוף....

אני באמת לא טיפוס פסימי שרואה רק שחורות. (אבל זה לא שייך לעניין) פשוט התהליך הזה כבר שנה ועדיין לא קרה משהו משמעותי לכן בניחוש מושכל אני צופה שזה מה שיקרה...מה גם שאני מכיר טוב את הנפשות הפועלות. בכל מקרה הרבה הרבה תודה על העזרה והתגובה. ובאמת אני מקווה שלא אגיע למצב זה.

למעלה