האם יש מאגר רופאים לפי תחום

מחקר

New member
האם יש מאגר רופאים לפי תחום

לעניין חוות דעת רפואיות עלפי התמחות ? איך ניתן לקבל הפניה כזו יש לבתי משפט רישמה כזו שהרי הם גם נעזרים במומחים שנית הגשה של ערער לבית דין ללא חוות דעת רפואית פרטית היא עילה לפסילה שלתביעה או שעל בית הדין למנות בכל מקרה מומחה לעניין במקרים שאין לפונה כסף לממוחה? זה בעיקר שאלה עקרונית - לגבי התנהלות בתימשפט והשוויון בפני החוק - שהרי אם לא כך רק למי שישי כסף יכול בכלל להגיש תביעה !!1 וזה סותר את העקרון של השיויון אם אין לך כסף אז אתה לא תקבל מה שמגיע לך לא?

מחקר

New member
תודה - שאלה עקרונית מאוד

האם יש חובה על מגיש תביעה לביתה דין מניסיונך הרב להביא חוות דעת רפואית על חשבונו? או שבית הדין בפועל יכול למנות מומחה על חשבון המדינה? מה נהוג שהרי לא לכולם יש כסף מה דעתך בנדון?

ביפו

New member
קיימים בישראל כמה מאגרי רופאים-

וכמה טובים באינטרנט. יש את אתר doctors.co.il שמהווה חלק מנענע. החלוקה לפי תחומים. אם אתה עצמך מבקש לדעת איזה רופא יכול להתאים ספציפית למקרה שלך או "של איקס" אחר - אין לדעתי , מנוס חעבודת מחקר ושאילה על התקדימים של אותם "מומחים". השאלה היא האם אלו ש"מומחים בתחום רפואי שלהם" - אכן הצליחו בקביעת חוות דעת משפטית מתאימה או לא. את ההחלטה - בית המשפט הוא שמחליט.[ בנוסף, על כל "המומחים בתחום רפואי" בבואם "לשמש כנוני חוות דעת לבית משפט" בכלל לא אמורים לרפא אותך, וגם לא לקבוע לך "אחוזי נכות או פיצוי כספי בשקלים". לפי החוק - אסור להם בכלל לטפל בך רפואית וגם אסור להם להציע לך איזה ריפוי ואיזה רופא שאליו תפנה כדי להתרפא.... וזה גם מביא אותי לשאול אותך כפרדוקס: אם אתה רוצה להתרפא - למה לך "מאגר מומחים לחוות דעת רפואית" ככלל וכפרט? ובהיפוך הכוונה: אם אתה בריא ורק רוצה "לזכות בפיצוי גדול יותר בצשפט פרטי שלך- בשביל מה לך להיכנס ל"ראש חולה" של מערכת קלוקלת,מושחתת, וחיצונית כזו שהיא רק תת-מערכת של הבית משפט? לא יתר טוב בשבילך - חחמוד את דרכי המשפט וההגינות במשפט, כולל שימוש בעורך דין שיעשה את העבודה"המלוכלכת" בו בזמן שאתה פנוי כולך לעיסוקים בריאים שלך? הרי בין כה וכה, אם תקדיש יותר בטחון עצמי וריכוז כולך - בתחום שאתה עוסק/עסקת בו קודם, הרי תרוויח את ההבדל בין חוות דעת רפואית כזו או אחרת. אם רצונך שהחאגר שיש לשופטים יהיה יותר זמין לאזרח - הכוונה ברוכה, אך חסרת מטרה טובה. אין לדעתי לבזבז כסף בהשקעות ובתשתית - כדי להקים מאגר כזה , כשאינו בא לרפא או לשפר הרגשתו של נפגע אחד.

מחקר

New member
קפצת ל מסקנות מריחיקות לכת

יפה שתא המכיר את סאובה של מערכת המשפט לא ידעתי שרופא שנותן חווד אינו יכול להיות הרופא המטפל עכשיו ברור לי שיש פרדוןקס אבל עדין לא הבנתי איך הגעת למסקנה שלאדם אין שום בעיה ורק צריך חווד כדי לקבל פיצוי לא העלת בדעתך שיש לאדם בעיה ובמקביל הוא צריך להשתמש במערכת המשפט כדי לקבל פיצוי עבור מקרה שקרה לו לא כל אחד מבין את התחכום של המערכת הזו ויש עדיין אנשים תמימים שמנסים לקבל אתה מה שמגיע להם אני מקוה שהבנת שזה לא שחור לבן כמוש אתה מציג אני לא הייתי אמור להבין שזה זה או זה יש גם מקרים כפי שציינתי - נקודה למחשבה ממוחה שיעזור ולא ישקר אבל שיוגע ומתמחה בתחום מסויים אין שום סתירה בכך להיפך בגלל מה שתארת נראת המערכת הרפואית והמשפטית שלנו ככה הכל בצע כסף

מערכת רפואית ומשפטית

גם אני רואה הקבלה בין המערכת המשפטית והרפואית : כשאתה חולה- אתה פונה לרופא ולא מטפל בעצמך לבד (אלא אם יש לך מחלה קלה מאד כמו נזלת...9.

מחקר

New member
אני מודה לך ההתיחסות

אני פשוט לא מבין איך את מצליחה להפריד בין שווק למידע מידע לא עולה כסף שווק כן ויותר מזה מידע נכון יכול לשכנע את ה לקוח לקנות שרות ודי לחכימא ברמיזא לא כולם חכמים מה לעשות

למעלה