האם יש למישהו

ס ו ל ה

New member
האם יש למישהו

רעיון איך אני לוקחת את הסקיצה של האדריכל, ומעבירה זאת לתלת מימד? יש לי לקות אמיתית וככל שאנו מיתקדמים מיסתבר שגם קשה בתפיסה מרחבית... החששות שלי גוברים... האדריכל שלנו לצערי לא עובד עם תלת מימד:( יש למישהו רעיון? לעקוף את הקושי? אני במצב בו אני חייבת להבין את העומק... המרחק... בין דבר לדבר בבית הקטן שיהיה לנו... הצילו - עזרה!!!!:)

פיטנגו4

New member
סקצ'אפ

תוכנה מאד ידידותית ומאד קלה לעבודה ברמה הבסיסית. הגרסה הבסיסית היא חינמית. אם יש שרטוט אוטוקד, אפשר להרים לתלת מימד בית + גג + מדרגות תוך 10 דקות. אם אתם לא מסוגלים ללמוד לבד, אז אפשר לשלם למישהו שיהפוך לך לסקצ'אפ. ויש גם אנשים שהופכים למודלים אמיתיים בתלת מימד (בקרטוב ביצוע וכדומה). יש לי המלצה על מישהו מהצפון. איריסג עשתה דגם לבד. אני חושבת, שאסור להסכים לבנות בית אם לא מבינים לתוך מה נכנסים (דו משמעית
). לכן, מי שאין לו תפיסה מרחבית, חייב לבנות דגם.

THE UNDER TAKER

New member
תעלי לכאן שירטוט מפורט , אם יהיה לי זמן

אעשה לך הדמיה בתלת מימד . האדריכל צריך לתת לך הדמיה בתלת מימד , תתעלקי עליו חזק . אפשר לגשת לחנויות יצירה , לקנות כמה לוחות קאפה ודבק ולעשות דגם של הבית ביחס 1:50 עוד שיטה היא ללכת למגרש שלך או אחר , עם שק אבקת סיד ולסמן בגודל אמיתי את קוי הבניה יש גם את השיטה של אשתי .....קודם בונים את הבית , היא רואה את הטעויות או מה שנוח לה , ואח"כ הורסים ובונים מחדש .

esr124

New member
אתר נוסף

באתר המצורף ניתן ליצור תוכנית של הבית בצורה קלה מאד. ניתן לרהט את הבית ולבחור את גודל הריהוט, בכדי שיהיה לך קנה מידה אמיתי יותר. http://beta.floorplanner.com/login מצורפת תמונה לצורך המחשה

רוני1955

Active member
אתר

לפי מה שהבנתי (לא קראתי עד הסוף) האתר הזה הוא בתשלום. סקצ'אפ זו תוכנה חינמית, וכמו שנכתב, היא מאד קלה וידידותית למשתמש.

esr124

New member
לא, האתר ללא תשלום

אישית אני לא הסתדרתי עם סקצ'אפ, אבל, היה לי קל מאד לעבוד עם "פלור פלנר"

תודה על האתר

תוך 10 דקות ניתן להפוך קומה לתלת ממדית כולל מידות מדויקות כולל חלונות דלתות ורהיטים במידה ויהיה ביקוש אוכל להכין מדריך לשימוש בתוכנה .

esr124

New member
שמח שאהבת

הצלחת לבנות קומה שניה? אני לא הצלחתי להוסיף קומה שניה בכדי לראות הדמייה של החזיתות.

ס ו ל ה

New member
תודה ברגע שתהיה לי התוכנית הכי מעודכנת אעלה

אותה ואם תוכל/תרצה אשמח לקבל את עזרתך :)

nir ariel

New member
יש לי בשבילך

המלצה למעצבת פנים מדהימה שבעלות מינימלית עושה לך חוברת עבודה הכוללת: הדמיה ממוחשבת, תוכניות ביצוע מפורטות כולל מפרטי צבע והדמיות ריהוט כך שאין מצב שלא תביני, את פשוט מקבלת ממנה תמונה של הבית שלך הכי קרוב למציאות, אני נדהמתי כשראיתי את העבודה שלה. את חוברת העבודה שלה תוכלי להעביר לאדריכל לצורך עדכונים. יש לה מוצר שיענה לדרישות שלך - כדאי שתפגשי איתה זה לא עולה כסף. במקרה שלך חבל שתשלמי פעמיים על הריסה ובניה. בברכה ניר אריאל ייעוץ ופיקוח בניה זה שחוסך לך כסף וכאב לב במהלך הבניה.

nir ariel

New member
שמה של המעצבת - איילת ולנסי

איילת ולנסי - 054-5445475 הדמיות ממוחשבות - פשוט אומנות תאמרי לה שהופנת ע"י ניר אריאל שיהיה בהצלחה אשמח לקבל עדות בברכה ניר אריאל יועץ בניה משלב הרעיון עד מפתח

למעלה