האם יש למישהו את...

אריאלי18

New member
האם יש למישהו את...

התרגום בעברית לשיר "כל הג'אז" ששרה אתמול סיגל שחמון בניו מודלס????

צביקה ו

New member
גם אני מעוניין

ואם יש עוד תרגומים לשירים מ"שיקאגו" אני אשמח

Barak14

New member
אם עידן למד ת'שיר, הוא בטח יכול

להביא את המילים לא?

tommy walker

New member
כל הג'אז

התרגום שסיגל שחמון השתמשה בו בטקס ניו מודלז מורכב בחלקו מהתרגום הישן וה"רשמי" של המחזמר כפי שהוא הוצג בזמנו (לפני הרבה זמן) בבית צבי , ובחלקו מתרגום שהומצא עבור הביצוע המסוים הזה. כנראה הם ניסו להתחמק מתשלום זכויות או משהו כזה , או פשוט לא היו מרוצים מחלק מהמשפטים ולכן המציאו לחלק מהם תרגום חדש. לי יש את התרגום הישן למי שרוצה.

mini shaham

New member
אם אתם רוצים אני יכול להעלות..

את התרגום שיש לי מבית צבי... אין לי מושג אם זה החד או הישן או לא יודע מה אני לא מבין בזה.. ולא ראיתי את הביצוע שלה אז אני לא יודע אם זה זה... להעלות בכל זאת? (התרגום מוצלח אל תדאגו)

mini shaham

New member
אין לי.. אבל הנה "כל הג'אז"

תהנו... 1. בוא בובון נצא, נקרע ת'עיר (עם כל הג'אז) קצת סומק ושפתון מצעיר את השפתון (עם כל הג'אז) תן כבר גז-כי יש מקום מדליק שם הג'ין פגז-והפסנתרן מבריק אולי זה סתם אולם אבל האקשן חם עם כל - ה - גא'ז! 2. שים קצת ג'ל ונעליים שפיץ (עם כל הגא'ז) אז בוא נרביץ חפוז כי הנה בא לי בלוז (עם כל הג'אז) בוא מתוק, נלך לרקוד בחוץ נקנה קצת חומר טוב, שלא תהיה לחוץ אני ארים אותך, נתחיל מהתחלה את כל - ה - ג'אז!! 3. עוד תראה הלילה איך נקרע אותך (בקצב גאז) היא תרקיד אותך עד שיבוא לך (בקצב גאז) רק אם אמאלה תדע ש.. הילדה שלה חמה ו.. אז היא תשתולל נורא עם כל - ה - גאזזז! 4. תן בקבוק בוא נשחק אותה (עם כל הג'אז) כי יש לי את החומר שיפיל אותך (עם כל הגאז) בוא בובון, נעוף נהיה בהיי עוד שום טייס לא טס גבוה מעליי מי שמה בחלל ישמע את זה בכלל? עם כל ה גאז! 5. עכשיו שרים בו זמנית את בית 1 ובית 3 בשני קולות זה משתלב יפה. 6. לא-כבר אין לי גבר הוא עמוק בקבר! כללל- ההההההה- גאזזזזזזזזז! וזהו. סוף. :)

למעלה