האם יש לכם סניף בת"א?
ק קפוצינית New member 20/4/04 #3 קודם כל תודה. שאלה נוספת האם ישנם אנשים שאינם מתאימים ללמוד לימודים אקדמאים, אם כן, עד כמה הם יכולים להשתלב מקצועית ללא תואר אקדמי שנדרש היום כמעט בכל מקום עבודה?
קודם כל תודה. שאלה נוספת האם ישנם אנשים שאינם מתאימים ללמוד לימודים אקדמאים, אם כן, עד כמה הם יכולים להשתלב מקצועית ללא תואר אקדמי שנדרש היום כמעט בכל מקום עבודה?
מ מכון הדסה New member 21/4/04 #4 אקדמאי בודאי שישנם אנשים שאינם מתאימים למקצועות אקדמיים, כשם שיש לא מעט עיסוקים שאינם דורשים תואר כזה.סתם לתת לך כמה דוגמאות: מורה נהיגה, מורה דרך, הנדסאי אלקטרוניקה, גרפיקאי,סוכן ביטוח, ועוד ועוד.
אקדמאי בודאי שישנם אנשים שאינם מתאימים למקצועות אקדמיים, כשם שיש לא מעט עיסוקים שאינם דורשים תואר כזה.סתם לתת לך כמה דוגמאות: מורה נהיגה, מורה דרך, הנדסאי אלקטרוניקה, גרפיקאי,סוכן ביטוח, ועוד ועוד.
ג גליה בן גל New member 21/4/04 #5 אני ממליצה על מכון אדם ../images/Emo91.gif הם נותנים שירות מאוד מקצועי ואני הייתי מרוצה. אם את צריכה עוד פרטים, תשלח לי מסר.
אני ממליצה על מכון אדם ../images/Emo91.gif הם נותנים שירות מאוד מקצועי ואני הייתי מרוצה. אם את צריכה עוד פרטים, תשלח לי מסר.
ק קפוצינית New member 22/4/04 #6 מה לגבי דרישות השוק? האם אתם מעודכנים בדרישות השוק ומציעים מקצועות (עפ"י הנתונים כמובן) גם לפי הביקוש, החידוש וכו? תודה
מה לגבי דרישות השוק? האם אתם מעודכנים בדרישות השוק ומציעים מקצועות (עפ"י הנתונים כמובן) גם לפי הביקוש, החידוש וכו? תודה