האם יש לי סיכוי?

yaelu1

New member
האם יש לי סיכוי?

היי, אני צופה שקטה כבר הרבה זמן,והחלטתי סוף סוף לכתוב. האמת היא שעברתי החזרה לפניי יומיים ואני פשוט מטפסת על קירות כבר. החזירו לי שני עוברים אחד 5 תאים והשני 8 3 ימים אחרי השאיבה. ניסו לגדל 3 לבלסטוציסט והוא לא גדל..
אני כבר לא יודעת מה לחשוב אני מאד רוצה להיות אופטימית אבל מפחדת,הרופא שלי לא התלהב כ"כ ואמר שהוא תולה תקוות רק בעובר של ה 8 תאים. הייתי בסרט הזה כבר לפני שבע שנים-יש לי ילד בן 6 מ IVF ואני יודעת שהגיל משחק לטובתי (אני בת 29).. האם יש סיכויי לקליטה? חוץ מזה יש לי גם כאבים לא חזקים אבל כמו לחץ? זה נורמלי?

שווערצה

New member
סיכוי מצויין

בן 8 תאים ביום השלישי היא החלוקה האופטימלית. כלומר - זהו עובר שקצב חלוקתו מצויין! גם מעובר בן 5 תאים ביום השלישי יכול לצמוח יופי של ילד. אל תשכחי שלא תמיד עוברות 72 שעות מלאות בין ההפרייה (להבדיל מהשאיבה) לבין ההחזרה, ובהחלט יכול להיות ש- 5 דקות אחרי ההחזרה הוא כבר התחלק והפך להיות 7-8 תאים. וצריך רק עובר אחד טוב כדי להרות! בהתחשב בגילך הצעיר, בעודה שהרית, ובכך שאין לי מושג אילו עוד בעיות יש לך, נראה לי שיש לך סיכוי לא רע בכלל, ואפילו טוב.

פאקא

New member
בטח שיש

כידוע מספיקה ביצית אחת... אבל למרות שזה נורא קשה יהיה צריך לחכות ולראות כאבים באזור השחלות הם נורמלים, יש כאלה שיש להן יותר ויש כאלה שפחות זה לתוי במה שקרה בשאיבה ובמצ השחלות (מוגדלות , רגישות וכו) שהימים יעברו לך מהר ותחזרי עם ההודעה ה"נכונה"

yaelu1

New member
תודה

אני מאד מאד מאד מקווה לחזור עם התשובה הנכונה. רוצה לעשות לעצמי הנמכת ציפיות אבל לא מצליחה..
עשיתי עיסקה עם בעלי שאם נצליח יש זוג סנדלים שראיתי ואני מאד רוצה לקנות, ואם לא אז גם נקנה אותם כפיצוי...
אוף שיעבור כבר הזמן אני פשוט משתגעת לי לאיטי

yaelu1

New member
סוף סוף חיוך../images/Emo6.gif

תודה מרים, בזכותך אני מחייכת היום בפעם הראשונה..וגם פחות מודאגת. שוב תודה.

נולומו

New member
מנצל"שת שאלה על פרופ' זיידמן

הי ! אני יודעת שזיידמן מקבל בבית הרופאים בריינס אבל רציתי לדעת אם יש אפשרות ללכת אליו לא באופן פרטי אלא דרך הקופה. אני במכבי וכשחיפשתי את השם שלו בספר הרופאים לא מצאתי אותו למרות שאני יודעת שהוא מקבל גם ברמת מרפא. איך נעשית הפרוצדורה של ללכת אליו דרך מכבי (אם בכלל) ?

ים אבן

New member
ניתן לברר ברמת מרפא מתי הימים בהם

הוא עובד - התור ארוך. או לגשת למחלקה של ה IVF בתל השומר ולבקש להתקבל [במידה ואת בשלב הזה] ולקבוע תור לזיידמן - גם כן תור ארוך.

נולומו

New member
אבל האם רופאים שנמצאים ברמת מרפא

נחשבים שייכים למכבי כמו רופאי נשים אחרים? אם כן, למה הוא לא מצויין בספר ? כיוון שאני לא שייכת ל-IVF אני לא יכולה לפנות אליו בתה"ש.

שווערצה

New member
זיידמן

אכן - דרך רמת מרפא - זו הדרך הישירה. אבל אם את הולכת אליו פרטי - את יכולה להקבל החזר של 80% ועד 540 ש"ח מקופת חולים מכבי באמצעות מכבי מגן (עד 3 התייעצויות בשנה לך, ו- 3 לבן זוגך) .

דנה121

New member
מה לבן זוגך?

מה לבן זוגך? את רצינית? אפילו אם הוא לא חבר מכבי, מגיע החזר על 3 מומחים בשנה גם לבן הזוג? אנא תשובתך המיידית
דנה

קוקיקית

New member
מגיעה לו החזר מהקופ"ח שלו

לפי מה שאני יודעת גם בכללית מגיע 3 החזרים בשנה, גם לבעל, יש לכתוב על הקבלה "יעוץ פוריות" או משהו כזה, כל עוד את לא בהריון, גם לבעל מגיע החזר.

yaelu1

New member
שאלה מביכה../images/Emo9.gif

האם מישהי מכן בנות ה IVF,עשתה פעם בדיקת שתן להריון לפני בדיקת הבטא? האם כדאי בכלל או שהפרוגסטרון שאנחנו לוקחות משבש את התוצאה? אני יודעת שהשאלה נשמעת טיפשית אבל המתח הזה הורג אותי ואני מחפשת תעסוקה....

neta2

New member
זאת שאלה מביכה? ../images/Emo13.gif זאת שאלה

ככ אנושית ואמיתית. אני לא עשיתי כי אני מתעבת בדיקות בייתיות, תמיד הראו לי פס אחד
אז עקרונית מאיזשהו שלב לא עשיתי, למעט פעמים ספורות שלא התאפקתי
תלוי, כמה זמן את לפני הבטא?

מתי בכלל אפשר לבדוק

אני אחרי מנוגון + אוביטרל אחד + מצוות פרו ורבו האם לבדוק ביום ה 14 אחרי האוביטרל (יום ראשון) או לחכות ליום שלישי?

yaelu1

New member
החזרה

ההחזרה היתה ביום ראשון- יש לי עוד 6 ימים עד הבטא

דנה121

New member
נדמה לי שביום ה 11 אחרי החזרה

נדמה לי שביום ה 11 אחרי ההחזרה, כלומר יום אחד לפני הבטא. אני לא בטוחה, כדאי שתחכי לתשובות נוספות מהבנות, או תחפשי את השאלה הזו , כי דנו בזה לא פעם כאן. בכל מקרה, על הבדיקות הביתיות של מעבדות זר, כתוב שאפשר לבצע 12 יום אחרי הכוריגון. אפשר ושווה לנסות (לא שזה עזר אצלי אבל מי יכול לחכות את החצי יום לטלפון המזוין...כמו שאמרו כאן, מחכים ארבע דקות וגומרים עם זה, כן כן לא לא..) בכל מקרה, את עוד לא שם.. אז תזדייני בסבלנות.
דנה

yaelu1

New member
מתחמקת מחברים ומשפחה גם אתן?

מאז הטיפולים ובייחוד מאז הכוריגון שאיבה החזרה אני כמעט ולא יוצאת מהבית. אני בחורה די רזה בד"כ (45 ק"ג) ואחרי שהתחיל השלב האחרון מהכוריגון בייחוד אחרי ההחזרה והאוטרוגסטן קיבלתי בטן ענקית של חודש שישי והחזה שלי נפוח כמו בלוני יומולדת
. אני מסתכלת על עצמי במראה ומתפללת שזה ישאר ככה עוד הרבה זמן- הבטא עוד 5ימים, אבל לא רוצה להיפגש עם אנשים בחוץ שיתחילו להגיד מזל טוב ואני אצטרך להתחיל להתנצל ולהרגיש רע עם עצמי... האם זה נורמלי להתנפח ככה? לא השמנתי רק יצאה לי בטן הריונית כזאת. מעבר לזה כבר יומיים שאני אם בחילות ובא לי להקיא כל הזמן, האם כדאי ללכת לרופא? יכול להיות שזה גירוי יתר או משהו כזה?

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. לא רק הגיל משחק לטובתך, גם העוברים שלך נשמעים מוצלחים למדי. אם את מתעקשת להרות תאומים, לא בטוח שתצליחי, אבל להריון יש סיכוי די טוב בטיפול הזה. בקשה טכנית קטנה, כדי שלא יגמרו לנו הדפים מהר מידי, אנחנו מעדיפות לא לפתוח יותר מהודעה ראשית אחת ליומיים שלושה, אלא משרשרות הודעות. מחזיקה לך אצבעות נועם

למעלה