האם יש לי סיכוי?

האם יש לי סיכוי?

בס״ד ערב טוב..!!! אני בחורה דתיה גרושה ואם לשניים... חולה בטרשת נפוצה יש לי שאלה האם יש לי סיכוי למצוא חתן??? במצבי הנוכחי שיאהב אותי ואת ילדי????

קליט

New member
את יודעת

אם זו מחלה שאפשר לחיות איתה או חלילה חלילה שלא נדע . אם צפויה לך חיים - צפוי לך בן זוג בעזרת ה` . לכל סיר יש מכסה, לפעמים זה לוקח זמן . יש אירגון לחרדים בשם "שוש תשיש" שמשדכת בין אלו עם הפרעות/מחלות גופניות . מסתבר שב"גוגל" תמצאי את האירגון הנ"ל ועוד אירגונים דומים . שתזכי למזל טוב ולרפואה שלימה עכשיו ! . אמן

קליט

New member
יתכן

שתצטרכי לחפש יותר ולהשקיע יותר בעניין השידוכים . וגם תהיי עסוקה בדברים שאת אוהבת לעשות כדי שיהיה לך סיפוק מעוד דברים בחיים, השלוה שתגיעי לו יתן לך כוח חן ושמחה, וזה עשוי לעזור לך בשידוכים ובחיים . ובכל מקרה יש לנו את התפקיד שלנו לצחצח את התכונות שלנו ואת הנשמה שלנו כדי לחיות חיים שלמים יותר בעולם הזה ובעולם הבא . בהצלחה !

שםאנילא

New member
אנסה בע"ה לחזק אותך בסיפור למרות שמדובר ברווק

אנסה בע"ה לחזק אותך בסיפור למרות שמדובר ברווקים.... היה היה זוג חמוד בבני ברק שהתארסו והנה כחודש לפני החתונה נודע לחתן כי יש לו ה' ישמור את המחלה במצב גרוע מה שנקרא...והנה החתן רצה לבטל את החתונה כי הוא לא רוצה לאמלל את הכלה וכשבאו לכלה אז היא אמרה שהיא לא רוצה לבטל כדי לא לצער אותו ולמרות שהוריה גם רצו להפריד...הלכו לרב קנייבסקי אם איני טועה והוא אמר שלא לבטל החתונה והוא בירך אותם ואכן הזוג הצדיק התחתן והנה נעלמה לבחור המחלה...כשבאו לרב ואמרו שקרה נס אז הוא ענה להם ללא התרגשות כי זה לא נס אלא דבר שאמור לקרות כי הם עשו בפשטות הנהגה מעל הטבע ולכן גם הקב"ה מדד להם מידה כנגד מידה... בע"ה תצליחי ושנשמע בשורות טובות...

yb2011

New member
ללא שום ספק

ביהדות יש כלל ברור מאוד. אם אדם מחויב לעשות מעשה פלוני, מוכרח הוא שיש בידו לעשות ולקיים את אותו מעשה. אישה חייבת להתחתן מדרבנן [מפני החשד] והחיוב הזה חל גם עלייך. אם החיוב הזה חל עלייך, מוכרח שיש בידייך האפשרות לקיים את המצווה הזאת. ועוד, התורה אומרת במפורש שלכל גבר ולכל אישה יש זיווג שמיועד עבורו/ה. כל גבר וכל אישה, לא משנה ענייה, עשירה, נאה או מכוער, בריאה או חולה,התורה לא מחלקת. כל גבר וכל אישה יש לה זיווג שמיועד עבורה. יתכן מאוד שזה נראה לא מציאותי לאור המצב הנוכחי שלך. אבל את בוודאי יודעת שאצל הקב"ה המושג "לא מציאותי" לא קיים. אני מקווה ומאחל לך שתמצאי את חתן המתאים לך בקרוב מאוד, וכמו כן אני מאחל לך רפואה שלמה.

שםאנילא

New member
גמרא מפורשת...בת קול מכרזת ואומרת על זכר ולא

על נקבה... "אמר רב יהודה אמר רב ארבעים יום לפני יצירת הוולד בת קול יוצאת ואומרת בת פלוני לפלוני" מעבר לזה שדוקא לך אין הוכחה כלשהי למה שאמרת או לסתירת דבריי אשמח לשמוע במידה ויש

yb2011

New member
חובת ההוכחה עליך

אף אחד לא צריך לפרוך את דבריך אתה צריך להוכיח שהגמרא מתייחסת רק לזכר ולא לנקבה.

שםאנילא

New member
אז תקרא שוב את ההודעה שלי כנס לגמרא ותלמד...

כאן זה לא כולל...אני מפנה אותך ואתה תלמד זו לא בושה... ואם תראה לי הפוך אז אני אשמח ללמוד ולהחכים

yb2011

New member
אני לא צריך להראות לך הפוך

אתה צריך לאשש את הטענה שלך שחז"ל לא מתכוונים שעניין הזיווג חל גם על נקבה. וכן, אני מכיר את הגמרא.

שםאנילא

New member
לא צריך...זכותך...דוקא אתה אחד כזה שכן מאשש

את מה שהוא אומר והייתי שמח לשמוע בברכה

אההההה

הבנתי את הפאונטה פסדר לא חובה רק שבין אם תרצה ובין אם לא השדכנית תקטלג אותה כך.......וגם אתה שמני לא היית רוצה להתחתן עם חולנית!אז תפסיק לצחוק עלי

שםאנילא

New member
אולי כדאי שתראי לה שכן יש אופציות טובות ולא כ

כמו שהצגת... העובדה שהיא כבר התחתנה ואפילו ב"ה עם ילדים כלומר לא המחלה היא שגורמת לדברים... הבנת?

למעלה