האם יש כאן מי ש....

harhanegev

New member
האם יש כאן מי ש....

עשה/עשתה את העליה לפסגת הר שלמה שלא באופן השגרתי ? כמו כן, נחל קמאי בקטע בין גב חולית למכתש רמון ?

ניצניזם

New member
אנחנו ממחוז ירושלים באחד מהחנוכות..

האחרונות.... ירדנו את "העליה" של הר שלמה........ אחת הירידות המפחידות התלולות והצרות.. עם תהום של משו כמו 600 מטר.. מצד אחד.. ואבנים דוקרות ובולטות מצד שני... התחלנו להכנס לחושך בגלל הקצב האיטי.. (היה קצת חורפי היו הרבה מקומות בהם השביל נסחף למטה....) חשבו כבר להביא לנו פנסים שנרד את זה בחושך........ אז זייהו...... שלא...... :)!!! רק משצי ירושלים - כבוד- יכולים לשמוע בשורה זו ולהגביר את הקצב.. הספקנו לרדת את הירידה הטרללה הזו לפני החושך המוחלט.. למרות תנאייה הקשים !!! - ועל כך נאמר כבוד! :) חחחח אוהבת אותכם! :) שניצ...

אחותי היפה

אני הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי *10000000000000 אוהבתותך ב ע ו ל ם! כיף לי שאת כותבת ככה פחות משעמם לי

harhanegev

New member
כשכתבתי "לא באופן השגרתי" התכוונתי

לא בשביל המסומן. האם אכן ירדתם שלא בשביל המסומן ?

harhanegev

New member
בכל אופן,

אין ספק שגם השביל המסומן בהר שלמה הוא אתגרי לעילא ולעילא. אה, והנה תצלום של מקום הנמצא קילומטרים בודדים מאילת, מעניין אם יש לך (או לאחרים/ות בפורום) השערה איפה בדיוק:

ניצני בואי ואני יגלה

לך סוד הר שלמה זה באילת ואנחנו לא יצאנו לכנסים לאילת בבצפר היית שם.. אני גם היתי שם עם הבצפר

ניצניזם

New member
נכון!! פרטים:

הייתי בהר שלמה עם הבצ'פר סליחה.......... :) חחח ההר שהתכוונתי אליו היה הר אלעזר!!!!! :) ניצן והסניליות...... :)

ניצניזם

New member
יבבונה מהלכת... שאני לא אתקע לך ...

אייס פסיפלורה החור של האוזן ואז יהיה לך בריין פריז! :) חחחחחחחחח קבלי תמונית יפה שלנו :) >>>> (במסיבת פורים של המחוז.. :) איזה יפיופות אנחנו יואאאאאאאאאאאאאאאאאווווו 2 נסיכות..)

אני ינחש מה בעיה סיוון זאת הגבוהה .

הנמוכה זאת ניצן אלוווווווווווווווווווווווווווווווווווף

ניצניזם

New member
אני לא נמוכה..........=\ אני לא....

אני רק קטנה אולי... :) זה שהיא ג'ירפה זה לא אשמתי.. לא.......?!??!?!?#??%? חחח ואכן כן צדקת! שנה קסומה.. שניצ הלא כל כך נמוכה.....=\ חע חע חע

חחחח אנטואציה גברית ....ועוד משהו .

חוץ מהאינטואציה הגברית הנדירה שלי חיחי (רואים יש דבר כזה!! נשים ) לסיוון שמעתה תקרא בישראל סיסי יש לוק דתי חח שזה לא רע בכלל אבל הוא בולט

לא רוצהה כן יש לה ..../images/Emo7.gif ....

חח מה רע בלוק דתי קודם כל. דבררר שני סיס מזכירה לי בפנים אחת מהבנות שתמיד היו איתנו במחשבת ישראל בחטיבה חח הייתה חמודה מאוד הייתי דלוק עליה וזה היה נראה כאילו היא גם עלי ...

חחחחח אתה קרועע

לא אמרתי שיש דבר רע בלוק דתי.. פשוט אין לסיון לוק דתי.. :S חוצמזה מה זה מחשבת ישראל? חחח ולמה קוראים לסיון סיסי?! סיון שם יפה...

חח אז ככה

מחשבת ישראל כופרת אחת זה המקצוע הכי שווה בכל הבציפר (חחח כי הכי קל לקבל בו 100 ) מביאים איזה בן אדם דתי שמצרף אליו כמה בנות נאות מראה ואז הוא עושה לך פעילויות שקשורות לדת ובעיקר לרבי עקיבא ואני בבציפר חילוני הייתי חח פעם עשו לנו שם מונפול זה כמו ברגיל רק שאתה יהודי שכובש תארץ משהו גזור... חוויה אבל השיעורים האלה.. וכןןן יש לה נו.. עובדה שנחישתי... חח סיוון זה שם פצצה אבל סיס יש לו יותר משמעויות סיס- קיצור של סיסטר חח יעני אחותי נשמתי וכל זה זה נשמע כמו סיסי - הנסיכה ההיא השווה חחח זה מזכיר לי ידידה טובה סיוון שגם הייתי קורא לה ככה

ניצניזם

New member
חחחח אוקיייי....

ואכן לגברברים אין כל כך אינטואיציה.. :) סורי..........! אבל סחטין על הניחוש.....! שניצ

למעלה