כן
G galcool New member 9/8/03 #1 האם יש כאן מישהו... שאוסף בולים בנושא פילוסופיה? האם יש כאן מישהו שאוסף בולים בכלל? אנא ענו לי בהקדם. תודה, galcool
האם יש כאן מישהו... שאוסף בולים בנושא פילוסופיה? האם יש כאן מישהו שאוסף בולים בכלל? אנא ענו לי בהקדם. תודה, galcool
ר רנה דקארט New member 10/8/03 #4 אני אוסף. נכון יותר- אספתי (כבר אין לי זמן לזה) בולים באופן כללי לאו דווקא פילוסופיה, למה?
ל למה??? New member 11/8/03 #5 למקרה שאתה עומד להציע לי 1000 דולר יש לי איזה אלבום בולים מלא שדודה שלי אספה כשהיא היתה קטנה (היא עכשיו בת 50 תיקח בשבון...).
למקרה שאתה עומד להציע לי 1000 דולר יש לי איזה אלבום בולים מלא שדודה שלי אספה כשהיא היתה קטנה (היא עכשיו בת 50 תיקח בשבון...).
L Lechko New member 11/8/03 #6 כנ"ל ../images/Emo13.gif יש לי איזה 3 אלבומים עם כמה מאות בולים שקיבלתי במתנה מדוד אנונימי או משהו... כמה עשרות או מאות או אלפי שנים יש לבולים האלה אני אפילו לא יודע אבל מי שמוכן לשלם לי כמה אלפי שקלים תמורתם יקבל אותם בתוספת כרטיס ברכה
כנ"ל ../images/Emo13.gif יש לי איזה 3 אלבומים עם כמה מאות בולים שקיבלתי במתנה מדוד אנונימי או משהו... כמה עשרות או מאות או אלפי שנים יש לבולים האלה אני אפילו לא יודע אבל מי שמוכן לשלם לי כמה אלפי שקלים תמורתם יקבל אותם בתוספת כרטיס ברכה
א איל1לשם New member 11/8/03 #7 אני אוסף ישראלי -(בולים מעטפות יום ראשון) משנת 1983 עד היום (את כל הבולים) (בקרוב יהיה משנת 65) בלי קשר לפילוסופיה!
אני אוסף ישראלי -(בולים מעטפות יום ראשון) משנת 1983 עד היום (את כל הבולים) (בקרוב יהיה משנת 65) בלי קשר לפילוסופיה!
S shabaz New member 15/8/03 #8 גם לי יש כבר כמה אלבומים ואם תשלם לי מליון שקל אני אגנוב מלצ'קו ו"למה???" את האלבומים שלהם ואביא לך גם אותם.
גם לי יש כבר כמה אלבומים ואם תשלם לי מליון שקל אני אגנוב מלצ'קו ו"למה???" את האלבומים שלהם ואביא לך גם אותם.