האם יש טעם?

ivon33

New member
האם יש טעם?

שלום לכולכם, אני שמחה, שמצאתי את הפורום (לגמרי במקרה, אך לא לגמרי במקרה חיפשתי אותו). אין לי למי לומר, אז אני אשפוך את זה כאן. המחשב סובל הכל, נכון.... אני מניחה, שחלק מכם יבינו, אולי אפילו יזכרו באותן סיטואציות. אני גרושה מזה שלוש שנים. יצאתי ממערכת הממושכת לגמרי שלמה עם ההחלטה בגיל 29. כך התגלגלו לי הדברים, שמהר מאוד נכנסתי למערכת חדשה וחמה למשך השנתיים וחצי הבאות. ומאז.... מאז שהמערכת הזאת הסתיימה אני "יצאתי" לשוק הפנויים פנויות. שוק! זאת המילה. שוק בשר. אני כאילו פריט למכירה. קשה להמין שכולם לא בסדר ורק אני - כן.אז מה זה אומר? אני הדפוקה? אני מצפה ליותר מדי? אני זו שלא רוצה להכניס את היד למכנסיו בפגישה הראשונה, אז אני לא "זורמת"... איפה אני טועה? אני כבר מאבדת ביטחון וגם זה "נמדד" כחסרון. "את גרושה - את צריכה להתפשר" אומרים לי.. כן, אנחנו המשומשות.... הסוג ב´.... וכולם מסביבי חשים כל כך מושלמים..... כנראה, שזה נאיבי לחשוב, שעדיין זה יכול לקרות.... "את ילדה גדולה, את צריכה להיות ראלית....." כן, כן...... אני והמציאות המחורבנת ..........

איבון ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון בזמן הנכון כנראה , כאן אפשר לשפוך תמיד הכל דבר עיקרי וראשון תוציאי לך מהראש את לא סוג ב אני חושבת לי לרגע שאולי כדאי שתפני את השאלה לד"ר צביה גרנות שתתארח אצלנו הערב, מעניין מה לה יהיה לומר (יש שרשור שאלות עבורה) וללא שום קשר גם אנחנו נמשיך את השרשור הזה שלך.

ivon33

New member
אוי, התבלבלתי :)

סליחה, ניצת, שלחתי לך מסר במקום תגובה כאן. טעות טכנית. מצטערת....

ivon33

New member
קודם כל תודה

על קבלת הפנים החמה. את צודקת, אולי יש מקום לשאלות, בעצם אין ספור שאלות, אך כל פעם אני מקבלת תשובות מה"שטח". אני מתחילה להאמין, שזה לא "בשבילי", שאני "לא בנויה לזה". אני לא יודעת על מה ובמה אני נלחמת, אך אני באמת חשה במלחמה אינסופית, דון קישוט ממין נקבה......

איבון יש מקום לשאלות

הרבה מקום. מה זאת אומרת זה לא בשבלך? את לא בנויה לאהבה? אין כזה דבר יש בך אהבה,אני בטוחה ואני גם בטוחה שהיא תנצח.

האלי

New member
שברו את הכלים ולא משחקים

גם אותי מגעיל להמדד כל פעם מחדש: מה אתה עושה? = כמה אתה מרוויח? כמה ילדים יש לך? בני כמה הם? = כמה מזונות אתה משלם? ועוד כהנה וכהנה שאלות שמכוונות לבדוק כמה אני "שווה" בתור בנזוג פוטנציאלי. הגדילה לעשות מישהי שכעסה עלי: "אם אתה לא רוצה חתונה וילדים, למה אתה מפרסם מודעה בקופידון?" אז לא ידעתי, אבל היום הייתי עונה לה כי אני רוצה לפגוש מישהי שמסוגלת להיות חברה. מה שמאפיין את הרצון שלי זה למצוא חבֵרה. ומי שמודדת אותי על סקאלה אחרת, פשוט מאבדת אותי. לא משתתף במשחק המדידות ההדדי הזה. לא מודד ולא נמדד. מוכן להשאר לבד אבל לא מוכן למלא למישהי משבצת שלא מתאימה לי. שלך, האלי.

r e d head

New member
היי איבון וברוכה הבאה

התחושות שלך הן תחושות שכולנו עוברים מידי פעם. ישנם הרבה אנשים שמתיחסים ונוהגים כמו זה שוק וחתיכות בשר העומדות לתצוגה בחלון הראוה. איזה תאור מזעזע אבל לא כולם כך משני המינים. צריך להאמין ולהיות אופטימים. עם הניסיון לומדים לזהות את אלא שנוהגים כך ולהתרחק מהם. ממני שמנסה לשכנע את עצמי שזה נכון.

איבון

אם תתבונני היטב בשרשור השאלות לד"ר צביה גרנות תראי שהפנתי את שאלתך גם אליה ויש שם תשובה עבורך. בוקר טוב

את לא...

דפוקה וגם לא משומשת ובטח לא סוג ב´ גם לא צריכה להתפשר את...זו את,וללא תוויות מיותרות נכון, לפעמים שוק בשר (ואגב, שמעתי שיש גם נשים שמתנהגות ככה לפעמים) אבל תמיד זכרי מי את ומהם הגבולות שלך אז ילדה...הרימי ראש, זקפי הגו... ו....קדימה לחיים יעל (כמה קל ליעץ לאחרים...)

למעלה