האם יש טיול בשבת ?
I im2 New member 2/10/02 #2 יאלה גם אני רוצה -טיול _רותי טיול באזור בת שלמה או באזור , לא הר חורשן כבר נמאס לי ממנו
א א ב י ק New member 2/10/02 #3 בשבת הקרובה אנחנו ב... אזור הנגב הצפוני אזור מעלה עקרבים המעונינים מוזמנים
P pacoo New member 3/10/02 #4 טיול בשבת הקרובה – תצפית על סוריה יום שבת הקרוב אנו מתכננים מסלול ברמת הגולן שלא עשינו בחיים תצפית מהר אודם על סוריה (ששש…. אל תגלו) ומסלול שיש בו אתגר ניווטי קטן !! אז לכל המעונין נא לצרף תגובה
טיול בשבת הקרובה – תצפית על סוריה יום שבת הקרוב אנו מתכננים מסלול ברמת הגולן שלא עשינו בחיים תצפית מהר אודם על סוריה (ששש…. אל תגלו) ומסלול שיש בו אתגר ניווטי קטן !! אז לכל המעונין נא לצרף תגובה
P pacoo New member 3/10/02 #6 רוני היי רוני לא יקרה כלום עם תעבור אותו שוב והפעם איתי.... אני מצרף קובב TWL תפתח אותו בטרבו CD ותראה את המסלול
רוני היי רוני לא יקרה כלום עם תעבור אותו שוב והפעם איתי.... אני מצרף קובב TWL תפתח אותו בטרבו CD ותראה את המסלול
P pacoo New member 3/10/02 #7 תוריד את הקובץ ותשנה לו את הסיומת לTWL המערכת התפוקה של הפורום הזה לא היתה מוכנה לעלות קובץ שהוא לא תמונה.
תוריד את הקובץ ותשנה לו את הסיומת לTWL המערכת התפוקה של הפורום הזה לא היתה מוכנה לעלות קובץ שהוא לא תמונה.
ר -רוני- New member 4/10/02 #8 לא מצליח, אני יורד לדרום נישבר לי מהצפון, אחזור לצפון אחרי שירדו גשמים ויהיה יותר מעניין