אומרים שהסיבה לדגש על מיניות אצל הומואים
היא באמת שככלל, גברים יותר רוצים מין ונשים יותר רוצות אהבה (כמובן שזו הכללה גסה אבל גם היא נטועה במידה רבה במציאות...). אז הגברים הסטרייטים רוצים להכניס נשים למיטה לא פחות משהומואים רוצים לעשות אחד לשני, אבל בגלל שנשים הן לרוב פחות מיניות ורוצות שיהיה קשר רגשי מינימלי לפני שלוקחים את הדברים למקום המיני, הגברים שאיתן צריכים לעדן את היצר שלהם. כשמדובר בזוג גברים, אין כביכול את המעצור הזה ולכן תרבות המין המזדמן עם אינספור פרטנרים.
יחד עם זה, כאמור, אנחנו יכולים לבחור מי להיות ולהתגבר על היצר המיני - במיוחד שבטווח הארוך, אני חושב שהוא לא מביא סיפוק ולא נותן מענה לצרכים שלנו מעבר לאלה הבסיסיים ביותר. אני חושב שההרגשה שלך בנושא יכולה להשתנות אם תצפה קצת בסרטים וסדרות טלוויזיה עם סיפורי אהבה בין שני גברים - זה משהו שלא כ"כ היה אפילו לפני 15 שנה, כשאני גדלתי. עכשיו כשאני יכול לראות דברים כאלה זה משפר את ההרגשה שלי ונותן לי תקווה ששני בחורים יכולים להתאהב בצורה לא פחות תמימה ויפה מאשר גבר ואישה. אני אישית ממליץ על "ימי חיינו", שלאחרונה עשתה היסטוריה עם החתונה החד-מינית הגברית הראשונה באופרת סבון אמריקאית. עד כמה שאופרות סבון יכולות להיות מעצבנות, סיפור היציאה מהארון של אחד מהדמויות, שהיה בן 18 בזמנו (התחיל לפני שנתיים וחצי בערך), וההתאהבות שלו בבחור אחר היה ממש יפה ונוגע ללב. כמובן שהם מקיימים יחסי מין (והסדרה אכן מראה אותם במיטה, שזו בהחלט התקדמות), אבל הם כ"כ חמודים ביחד שזה מרגיש לגמרי "טהור" ולא זול וגס. הסדרה גם באמת השקיעה זמן בלהראות את הרגשות שלהם אחד כלפי השני גדלים עד שהם הכירו בהם, התחילו לצאת ושכבו ביחד. בקיצור, אם בא לך משהו שיעשה קצת טוב על הלב, ממליץ לחפש ביוטיוב Days of Our Lives Will and Sonny, יש שם את כל הקליפים.