האם יש חיים אחרי?

dl2505

New member
האם יש חיים אחרי?

אני בת 33 ולפני כשנתיים גיליתי בפעם הראשונה כי בעלי בוגד בי לאחר תקופת סיוט והשפלה קשה מנשוא החלטתי שאני משקמת את המשפחה שכן לגבי בכל אופן שאני טיפוס ביתי קדושת המשפחה והנישואין מעל הכל לפני כחודשיים התחוור לי כי בעלי "מעד" שוב אבל הפעם לדבריו "יש לי 5 בחורות אף אחת לא רצינית" אחרי שבעלי "סגר" את כל הברזים הכלכליים בבית פניתי לעזרת עורך דין ומאז אנחנו בהליכים הבעיה שלי היא שאני מרגישה ממש פגועה חסרת ביטחון עצמי. באיזה שהוא מקום אני יודעת שהכי טוב יהיה לסיים את המערכת הזו אבל בכל זאת קשה לי מאוד וכואב לי גם על הילדים שמאוד קשורים אליו כואב לי גם על המשפחה ועל החיים שלי שאבדו אני מרגישה שניכשלתי במבחן החיים. תודה שנתתם לי לשפוך את הלב אפילו שזה רק "על קצה המזלג".

תלוי......

איכות החיים שלך להבא תיבנה בהתאם לחשיבה שלך! אם תמשיכי לחשוב במונחים שליליים כמו: "אני מרגישה שניכשלתי במבחן החיים, הרבה חיים לא יהיו לך אחרי, אבל אם תסתכלי על פרק א´ כבית ספר לחיים ותפיקי לקחים, מובטחים לך חיים טובים בהמשך - ולהרבה שנים. חג שמח,

maof

New member
חבל מאוד שזו הרגשתך

ממש נחמד מצידך נוסח ההודעה העדין (בעלי "מעד") ממש הבחור מיסכן צריך לרחם עליו........... ומהיכן הוצאת את הרעיון שהכישלון שלך ? סליחה על הציניות אני מיתנצל מראש......... אני כותב לך כאחד שהיה מצידו השני של המיתרס........ בעלך הוא טיפש שלא ידע להעריך את אישתו ואת הדברים שיש בך בעלך טיפש שחשב שהדשא אצל השכן ירוק יותר..... זכותך המלאה לכעוס...... זכותך המלאה לנתק את הקשר עם "המסכן" זכותך המלאה להרגיש פגועה אבל להאשים את עצמך בכישלון של אחר.....למה???????? הוא זה שלא ידע להעריך..... הוא זה שחיפש בשדות זרים.... הוא זה שוויתר במקום לנסות לשפר ולתקן הוא זה הפחדן שחיפש את הדרך הקלה במקום לנסות ולתקן את הזוגיות אל תרגישי כך כי מגיע לך את הטוב ביותר עם כל הקשים שיהיו בדרך....... אני יכול לומר לך שמגיע לך אחד בהרבה יותר טוב מהשפל הזה.... את צעירה והחיים לפניך......... אל תתני לעצבות בך ליפגוע מעוף

dl2505

New member
רגשות האשם

בראש וראשונה אני רוצה להודות לך מעומק הלב על התייחסותך כמו שכתבתי הסיפור הינו רק מה שנקרא על קצה המזלג וישנן פתגמים מפתגמים שונים כגון "צריך 2 לטנגו" או "אישה בונה אישה הורסת" נשמע לך מוכר כי אני שומעת את זה כל יום מפי בעלי וזו הסיבה לרגשות האשם אשר נובעים בעיקר בגלל הילדים אני במערכת הנישואין הזו לא עוללתי כל רע כל שרציתי הוא להיות אשת משפחה לגדל ילדים בשקט ולהסב אושר לבן זוגי ומה שבעצם אוכל אותי זה שאני עד כמה שיכולתי נתתי את הכל והוא בכל זאת מוצא אושר אצל בחורות אחרות ואין בידי בכדי להושיע.חוץ מזה בגיל 34 עם 3 ילדים זה אמנם צעירה אבל בכל זאת.

maof

New member
נו באמת..........

תקשיבי לעצמך..... אישה בונה אישה הורסת..... תפסיק לצוטט את בעלך כל העינין הוא כדי להראות לך שאת אשמה בזה שהוא הולך לחפש זיון בחוץ..... נישמע מעליב נכון ???איתך הסליחה אבל זאת המציאות !!!!! אין בך שום אשם שהוא יצא לחפש בחוץ אין בך שום פסול שהוא חיפש ריגוש חדש אין בך שום אשם שהוא מרשה לעצמו את מה שהוא לא יהיה מוכן לקבל אם את היית הולכת לחפש ריגוש בחוץ...... והיה יורד עליך שאת הורסת את המשפחה...... אבל ברגע שהוא עשה את המעשה הוא מחפש ברגע זה |אישור למעשיו ומה אכפת לא אם זה יפול על מצפונך ותרגישי שאת הבעיה לזה שהוא חיפש בחוץ...... תימצאי בתוך עצמך את הכוחות להיתמודד ותאמיני בעצמך מגיע לך הרבה יותר מאשמה..... יבוא היום ואת תראי את קרן האור בקצה המנהרה....... ותדעי שהלכת בדרך הנכונה מעוף

dl2505

New member
תודה

תודה לכולכם על הפירגון התמיכה העידוד והמאמר אני חושבת בצער רב מאוד שאין סיכוי לשקם את היחסים בינינו מפני שהוא פשוט לא רוצה ואני חושבת שהשפלתי את עצמי ממש עד שפל המדרגה ולצערי אין משהו שאני יכולה לעשות למען המשפחה ולא עשיתי. לא שאני האישה המושלמת אין דבר כזה אבל בכל זאת. תודה לכולכם בהצלחה והמון אושר בחיים.

א ו ר1

New member
את לא האישה המושלמת , כמו כולנו

אבל את לא צריכה להיות האישה המושפלת!!! אם אתם כבר בהליכים משפטיים אז שיהיה בהצלחה! תני לו שילך לו עם בחורות, את תבני לך את החיים שלך.

שמית

New member
קשה אבל אולי בטווח ארוך יותר טוב...

שלום לך D, לצערי אני יכולה להבין איך את מרגישה. אז ראשית אני מצטרפת מאוד לדעה שאומרת שאינך צריכה להרגיש אשמה, ותחושת כישלון. לא קל לנתק קשר גם אם נראה נכון... כאשר יש ילדים... ובכלל קשה לוותר על הפנטזיה שבה רצינו לחיות ולגלות פתאום שהמציאות היא שונה. ביחד עם זאת, אולי אפשר להסתכל על תקופה זו כעל תקופה של התמודדות שממנה בסופו של דבר יהיה שינוי כלשהו לטובה. להמשיך כמו שזה... וכמו שאת מרגישה ודאי לא טוב. האפשרויות העיקריות, אני חושבת, או שתחזרו מחדש זה לזו אבל באופן שונה מהקשר שהיה עד כה או שתיפרדו... זה תהליך תני לעצמך את כל הזמן לראות איך את מרגישה, וחשבי על האינטרסים שלך ועל איך שאת רוצה שחייך ייראו. לגבי הילדים - מישהו פעם אמר לי שאנחנו צריכים לזכור שהילדים נמצאים איתנו גם כדי ללכת איתנו בדרכנו (ולא רק כמו שנוטים לחשוב שאנחנו רק בשבילם...). בינתיים אולי כדי לא לשקוע במצבי רוח קשים נסי להתמקד בעצמך ולעשות דברים שאת נהנית מהם.

dl2505

New member
אין אור בקצה המנהרה

היום בעלי הגיע הביתה וביקש לדבר איתי עח שלום בית ועל שינוי בחיים בערב החכנו לארוחת ערב משפחתית וכאשר חזרנו הוא התקלח התגלח התבשם התלבש ויצא הוא טען שמיד ישוב אבל הנייד שלו לא זמין כך שברור לי איפה הוא נמצא וזה כל כך כואב וכל כך משפיל

פיני007

New member
את חייבת לפעול

במכתב מהראשונם שלך כתבת שבעלך סגר את כל "הברזים". אינו משלם או מספק לך כסף למחיה. לפתע הוא חוזר הביתה ואת מלאת תקוה שהנה השינוי המבורך מתחולל. ובנשימה אחת הוא מתבסם ויוצא לבלות.!!!! אז מה יש לנו פה? גבר הבטוח שאשתו הספונג´דור תהיה שם תמיד שיוכל לדרוך עליה כשיתחשק לו.!! אני מציא שתחליפי מיד את המנעול בבית ושהוא יתחיל לבקש להכנס. תעני לו באותו מטבע כי הוא רק מנצל אותך. אני לא אמין שהוא אי פעם ירצה להיות רק איתך. אז נא לפעול מהר ולקחת חלק במהלך שהוא התחיל בה. חזקי ואמצי - יש עוד תקוה ובעוד כמה שעות יפציע שחר של יום חדש.

dl2505

New member
אני פועלת

תודה על תגובתך הלילה למשל הוא לא חזר הביתה, לגבי החלפת המנעול חשבתי על זה כבר הרבה פעמים אבל עטרך הדין שלי הסביר לי שהיות ואנחנו בהליכים משפטיים וזה גם הבית שלו אז אסור לי להחליף מנעול. מה לעשות זה החוק במדינתנו אבל לו מותר לצאת כל לילה, שהחברה שלו תתקשר ב-4:30 בבוקר, לגבי הכספים יש לו פסיקה של ביהמ"ש לעמוד בכל תשלומי הבית ועכשיו אחרי החג נחזור לצערי לביהמ"ש.

פלסטיק

New member
את עוסקת יותר מידי בו

הרי ברור לך שמה שבינך ובינו נגמר - אז כבר לא חשוב לאן הוא הולך. כדאי לך לעסוק יותר במה יהפוך אותך למאושרת - בלעדיו...

למעלה