האם יש דרך לקמפל קוד PHP כמו בC ?
L lizard New member 12/1/04 #4 התקשרתי לZEND ושאלתי. אין כזו אפשרות. המטרה היא לבנות תוכנה חלונאית (לא דרך הBROWSER) שלא תצטרך PHP מותקן. אבל כנראה שזה לא אפשרי, לא נורא נתגבר על זה.
התקשרתי לZEND ושאלתי. אין כזו אפשרות. המטרה היא לבנות תוכנה חלונאית (לא דרך הBROWSER) שלא תצטרך PHP מותקן. אבל כנראה שזה לא אפשרי, לא נורא נתגבר על זה.
K kensaggy New member 12/1/04 #5 זאת שפת סקריפט ולא שפת תכנות. מה שאומר שהמנוע מפרש אותה כל פעם מחדש ולא מקמפל אותה.
L lizard New member 12/1/04 #6 כן אני יודע, פרל למשל כן יכולים לקמפל. בכל מקרה אני כנראה אלך על PHP במקום כל שפה אחרת. מדבור פה בפרוייקט של PHP-GTK.
כן אני יודע, פרל למשל כן יכולים לקמפל. בכל מקרה אני כנראה אלך על PHP במקום כל שפה אחרת. מדבור פה בפרוייקט של PHP-GTK.
S stac New member 13/1/04 #7 ישנם פתרונות אחרים. 1. ישנה סביבה שהופכת מPHP לסי++ כל זה באמצעות שפת ביניים. 2. ישנם כלים רבים שפשוט מוספים את האינטרפטר של PHP וקודי מקור לקובץ הרצ אחד משוה בדומה ל BATCH.
ישנם פתרונות אחרים. 1. ישנה סביבה שהופכת מPHP לסי++ כל זה באמצעות שפת ביניים. 2. ישנם כלים רבים שפשוט מוספים את האינטרפטר של PHP וקודי מקור לקובץ הרצ אחד משוה בדומה ל BATCH.
L lizard New member 13/1/04 #8 אוקי. כרגע הפרוייקא לא דחוף. כשהוא יהיה דחוף אז אני מאמין שאני אבצע אותו בסופו של דבר בC. מה גם שאני רוצה סביבה חלונאית קלה יותר מאשר GTK.
אוקי. כרגע הפרוייקא לא דחוף. כשהוא יהיה דחוף אז אני מאמין שאני אבצע אותו בסופו של דבר בC. מה גם שאני רוצה סביבה חלונאית קלה יותר מאשר GTK.
G GPhoenixX New member 14/1/04 #11 אממ ... אני דווקא מכיר קובץ שנקרא php.exe שדרכו אפשר להריץ php, ראיתי דוגמה לזה במדריך שמסביר על sockets בphp, הם הריצו את זה מחלון דוס ...
אממ ... אני דווקא מכיר קובץ שנקרא php.exe שדרכו אפשר להריץ php, ראיתי דוגמה לזה במדריך שמסביר על sockets בphp, הם הריצו את זה מחלון דוס ...