האם יש דרך להתיר נדר לבד הוטל נדר ללא מחשבה תחילה נדר שיש להסיר ומייד מה לעשות
P P123 New member 23/1/03 #1 האם יש דרך להתיר נדר לבד../images/Emo53.gif הוטל נדר ללא מחשבה תחילה נדר שיש להסיר ומייד מה לעשות
נ נע מה New member 26/1/03 #2 צריך לפנות לרב... בס"ד אם נדרת נדר ואתה רוצה להסיר אותו ממך... אז רק רב יכול לפתור אותך מזה ופעם הבאה להיות יותר זהירים, כי אם הדברים האלה לא צוחקים...
צריך לפנות לרב... בס"ד אם נדרת נדר ואתה רוצה להסיר אותו ממך... אז רק רב יכול לפתור אותך מזה ופעם הבאה להיות יותר זהירים, כי אם הדברים האלה לא צוחקים...
נ נאמן למקורות New member 26/1/03 #3 אדם לא יכול להתיר נידרי עצמו, התרת נדרים מתקיימת רק בפני שלושה שבקיאים בדין, או בפני רב מוסמך. מוצא שפתיך תשמור.....
אדם לא יכול להתיר נידרי עצמו, התרת נדרים מתקיימת רק בפני שלושה שבקיאים בדין, או בפני רב מוסמך. מוצא שפתיך תשמור.....
G giingiit New member 26/1/03 #4 אני הבנתי (ואולי אני טועה פה) שהתרת נדרים צריכה להיות בפני שלושה אנשים כשאחד מהם לפחות חייב להיות רב מוסמך, ולא רב מוסמך לבדו. חייבים להיות לפחות 3 אנשים
אני הבנתי (ואולי אני טועה פה) שהתרת נדרים צריכה להיות בפני שלושה אנשים כשאחד מהם לפחות חייב להיות רב מוסמך, ולא רב מוסמך לבדו. חייבים להיות לפחות 3 אנשים