האם ישנה עזרה מההפקה לחלק מהזוגות

sasiz

New member
האם ישנה עזרה מההפקה לחלק מהזוגות

או במילים אחרות, האם המשחק מכור??? ( לדעתי כן), הרי ברור לכולם שהשידור שאנחנו רואים הוא ערוך והוא רק חלק מהמסע שעובר על הזוגות בכל משימה והנה כמה תהיות ,שאני בטוח שלא רק לי עברו בראש 1.גדי ואלונה, הזוג שהודח ראשון, ביננו הם היו זוג משעמם שלא נראה שהיו הולכים להוסיף משהו למירוץ (בגלל זה הם עפו?!) 2.כנ"ל פיפי וניצן. 3.כנ"ל המורה לספינינג והבת שלה 4. 2 הבלונדיניות שכשמן כן הן, "בלונדיניות " בלשון המעטה, ראה ערך של הדריסה בפרק הראשון, את העלייה לטירה שהן פספסו שהייתה ממש מתחת לאף שלהן וכך לאורך כל המשימות שהן ממש ממש איכשהו מצליחות על הקשקש, נכון, הם אולי לא הכי מעניינות, אבל הן מוסיפות נימה של הומר ודרמה עם הבכי שלהן כל שנייה וחצי בערך 5.הפרק האחרון , בו הוחלט לתת גלגל הצלה לטום ואדל, אז כן, הם זוג לא הכי אינטלגנטי, אבל גם הם מוסיפים דרמתיות ולטום יש אחלה יציאות. ולכן (ראו ערך 1-3), מי שלא מעניין פשוט עף, מי שכן, למרות שזה נוגד כל סוג של היגיון (מישהו פה אמר "הבלונדיניות???"), נשאר במירוץ.

ברור שיש וזה היה כ"כ צפוי אתמול בכרטיס גירוד

3. דווקא חיבבתי אותן. ציפיתי שהן יתקדמו יותר ושהן גם ישמרו על הפירסום מעבר לתוכנית (האמא תהיה המאמנת ביורדים בגדול או משהו והבת תעשה פירסומות) 4. גם חן ואלון פיספסו את הכתובת והתברברו סתם. 5. זה היה כל כך צפוי!

sasiz

New member
טוב, כמו בכל תכנית ריאלטי שכזו

3.אני בטוח שזה יפתח להן פתח, אבל עדיין, הן היו משעממות קצת. 4.זה עוד יותר מחזק את דבריי, גם חן ואלון הן אחלה זוג שתורם הרבה ומאותה סיבה שהשאירו את הבלונדניות, גם הם נשארו, (למרות שהטעויות של חן ואלון שונות מהותית)

niro62

New member
גם בגירסא האמריקאית

יש כל עונה 3 סיום קטעי מרוץ שאין בהם הדחה ונקבעו מראש עוד לפני שהצוותים הוזנקו. אבל האם אני מאמין שבמקרה הנקודה הזאתי היא הנקודה שנקבעה לפני תחילת הצילומים?? לא

sasiz

New member
זה לא רק נק' ללא הדחה

כמו שציינתי, הכל נראה שם מכור, זוג שלא מעניין מודח, מי שכן, שיהיה הזוג שיעשה הכי הרבה שטויות, הוא ישאר

omer719

New member
אני כן מאמין שקבעו מראש מתי מתכננים

לעשות קטע ללא הדחה... אבל אני עדיין חושב שזה מאוווווווווד מוזר שדווקא כשטום ואדל אמורים לעוף יש קטע כזה. עדיין יכול להיות צירוף מקרים.

sasiz

New member
אני שוב אומר

כולם נתפסים פה ומגיבים שקבעו מראש מתי יש קטע ללא הדחה, לא זה העניין, למה נתפסתם רק לזה?! יש עוד הרבה דוגמאות (שאת חלקן ציינתי) שמראים שיש דברים שלא הכי ברורים.

פרינז

New member
אני חושב שזה נקבע מראש...

אני כן חושב שיש עזרה לזוגות בשלבים מסויימים למשל היה נראה לי מוזר הצורה שתום זיהה את השיר השני כאילו היה לו ברור שזה השיר ובעצם אמרו לו לומר את זה. או באחד הפרקים הקודמים אני לא זוכר איזה זוג היה תקוע וזה בעצם סתם עיקב זוג אחר שחיכה להם בדו-קרב ואז עוזרים להם... לגבי סדר הדחה נראה לי שזה שרירותי או יותר נכון תלוי הרבה יותר בזוגות מאשר ההפקה, ההפקה בחרה את הזוגות והדמויות עם פוטנציאל להיות מעניינים. למשל אם גדי ואלונה היו ממשיכים נראה לי שהיא היתה יכולה להיות משעשעת ולתת הצגה כמו שצריך. חוץ מזה איך אפשר להגדיר מי לא מעניין? אותי אלון ואורן או מוטי ופונדק לא מעניינים ויש כאלו שאוהבים וכן מתעניינים בהם, והאמא והבת דווקא לדעתי היו מעניינות ואתה אומר שהם לא....כל אחד רואה דברים אחרת.

sasiz

New member
זה לא רק קטע ההדחה

אל תתפסו לפרטים, השאלה הייתה במובן הרעיוני שלה ולא להתחיל לנתח לפרטים מי מעניין אותך ואיזה זוג מעניין את השכן שלך ואיזה את סבתא שלך, המפיקים הם אלה שקובעים בסופו של דבר מה ימשוך יותר, יש להם יותר נסיון בזה, הם קובעים איזה זוג יש להם פוטנציאל ולפי זה הם מחליטים במידה זו או אחרת מי ישאר ומי לא וזה מה ששאלתי, האם יש התערובת, הדיון הוא לא מי מעניין ומי לא!!!

פרינז

New member
סליחה?

אתה קצת נתפס בפרטים אם כבר. כל התיאוריה שלך בנויה סביב זה שגדי ואלונה או פיפי וניצן הם לא מעניינים ולכן הודחו ראשונים, אבל את מי הם לא עניינו? אותך המפיקים בחרו בהם ולא נראה לי שהמפיקים ידעו איזה זוג יהיה מודח ראשון כבר בארץ. המפיקים עשו אודישנים ובחרו מי שנראה להם מעניין אבל במהלך התוכנית הם לא מחליטים מי ממשיך ומי נופל. ולגבי השאלה עם יש התערבות או לא, אז נראה לי שיש התערבות במשימות מסויימות אם זוג מתעקב יותר מדי. לא נראה לי שיש התערבות בנושא של מי יודח ומי ישאר, זה תלוי ביותר מדי גורמים במהלך התוכנית ואם זה היה נכון אז הזוגות היו מתלוננים על זה כבר...

יש משהו לא נכון בדברים שלך

1.גדי ואלונה נבחרו לסדרה ואמנם לא עלו מעבר לשלב ההתחלתי. הם עפו לא בגלל שהם לא מעניינים. כל הזוגות שנברו מעניינים וזו הסיבה שעברו את האודישנים. 2.ההחלטה לא להדיח זוג קבועה מראש, כך גם היה בשנה שעברה.

למעלה