האם ישודרו עונות 4,5 ו-6 בהוט VOD מישהו יודע ?
ק קים19 New member 25/6/07 #2 לא... הכבלים איבדו את הזכויות על העונות האחרונות-רק את העונות הראשונות הם משדרים. אולי בשלב מאוחר יותר,אבל לא כרגע.
לא... הכבלים איבדו את הזכויות על העונות האחרונות-רק את העונות הראשונות הם משדרים. אולי בשלב מאוחר יותר,אבל לא כרגע.
ק קים19 New member 25/6/07 #4 אני יודעת.... מימשהו שיש לו הוט וכבר בירר ומה שאמרו לו זה שאת העונות הראשונות הם כן משדרים ,אבל את החדשות לפחות לא כרגע.וזה משהו שכבר דיברו עליו וכתבו עליו בהרבה מקומות.
אני יודעת.... מימשהו שיש לו הוט וכבר בירר ומה שאמרו לו זה שאת העונות הראשונות הם כן משדרים ,אבל את החדשות לפחות לא כרגע.וזה משהו שכבר דיברו עליו וכתבו עליו בהרבה מקומות.
ק קים19 New member 26/6/07 #7 אני יודעת שבזמנו..... שהוט השיקה את vod הזה דיברו על הסופרנוס ונאמר במפורש שאין להם כרגע זכויות על העונות החדשות,אבל זה יכול להשתנות בעתיד.
אני יודעת שבזמנו..... שהוט השיקה את vod הזה דיברו על הסופרנוס ונאמר במפורש שאין להם כרגע זכויות על העונות החדשות,אבל זה יכול להשתנות בעתיד.
ש שאיפה360 New member 26/6/07 #6 אני הייתי ממליץ משהו אחר,כנס אחי תוריד את כל העונות מהאינטרנט...זה מה שאני עשיתי,הורדתי את כל העונות כולל התרגומים העבריים וראיתי במשך חודש שלם את כל שש העונות
אני הייתי ממליץ משהו אחר,כנס אחי תוריד את כל העונות מהאינטרנט...זה מה שאני עשיתי,הורדתי את כל העונות כולל התרגומים העבריים וראיתי במשך חודש שלם את כל שש העונות
R RAOUL DUKEE New member 26/6/07 #8 גם אני ראיתי את העונה ה-6.. ואת הפרקים האחרונים דרך האינטרנט (אין לי יס), אבל באמת שזה לא אותו דבר כמו לראות בטלוויזיה. הסופרנוס ראויה ליותר ממסך 17 אינץ'..
גם אני ראיתי את העונה ה-6.. ואת הפרקים האחרונים דרך האינטרנט (אין לי יס), אבל באמת שזה לא אותו דבר כמו לראות בטלוויזיה. הסופרנוס ראויה ליותר ממסך 17 אינץ'..