האם יריחו תגיע אי פעם

האם יריחו תגיע אי פעם

להוט VOD !? אני אישית נהנית לראות את הסדרה בקצב של הוט לשם שינוי , כי נהרסו לי מספיק סדרות [אבודים, נמלטים, ניפ טאק, גיבורים] בגלל שהורדתי והתלהבתי וראיתי עונות שלמות ביום אחד . אני חייבת לומר שיריחו היא הסדרה שהכי נהניתי ממנה עד כה . סדרה מדהימה. התאהבתי קלות בסקיט אולריך אבל זה לא לנושא
בקיצור, אני חופרת לחברות שלי מלא זמן על הסדרה וזה, והן רוצות לראות אבל משום מה [באמת ?!
] אי אפשר להתחיל לראות סדרה מפרק 17 . האם הוט מתכננת להכניס את הסדרה לויאודי מתישהו ? ואם כן, שלא יטרחו לעשות את זה בתשלום בבקשה
תודה מראש . יש פה מישו בכלל ? :p

riz1

New member
סדרות נכנסות ל-VOD לאחר שהסתיימו

לפי מה שראיתי עד כה, סדרות מחו"ל עולות ל-VOD רק לאחר שנגמר השידור שלהם בערוץ. לצערינו זה בדר"כ בתשלום :) אבל יש גם סדרות שהם נותנים בחינם - מיו יודע, אולי יריחו תיהיה אחת מהן בהמשך הדרך.

האמ .. לא תמיד .

קח למשל את "אבודים" או "אחים ואחיות" , שניהם נכנסו לויאודי עוד לפני שהסתיימו העונות באקטרה הוט . וגם הוט לפעמים מגזימים. חמש שקל בשביל פרק !? למי שרוצה לראות עונה שלמה זה יוצא משהו כמו 120 שקל . אנשים לא ישלמו בחיים כל כך הרבה, אם הם רוצים הצלחה בויאודי והזמנות , שיעשו מנוי חודשי לסדרות או שיתנו את הסדרה בחינם . חוצמזה, בניגוד לכל הפרומואים שהוט עושה לאובדים וכל שאר הסדרות באקסטרה הוט, הם עשו בדיוק שני פרומואים [מעניינים עד הפעם השלישית שרואים אותם] ליריחו . הזלזול שלהם גורם להפסד של המון צופים פוטנציאליים . הא , תודה על התשובה
נראה כאילו אתה היחיד פה בפורום, וחבל .

5 ש"ח לפרק זה לא כזה יקר...

תחשוב כמה עולה DVD של הסדרות... אפילו להשכרה... כמה פרקים יש בדיסק DVD וכו'...

-

דיוידי של עונה אחת <לא משנה איזה סדרה>, עולה בממוצע 100 שקל . למה שאני אשלם ככ הרבה להוט, ובסוף אצטרך לשלם עוד כסף בשביל לראות סדרה? הגזימו . במיוחד עם העניין של כל פרק בנפרד, אם היו עושים מנוי לסדרה, למשל שחבילה של יריחו הייתה עולה מחיר מסוים לחודש, זה היה יכול להיות הגיוני . אבל לגבות 5 שקל על כל פרק בסדרות כמו "אחים ואחיות" ו"אבודים" ? מוגזם בהחלט . אני אתעצבן אם יעשו את זה ליריחו גם . לא מספיק שלא קידמו את הסדרה בשיט, הם יהרסו את ההזדמנות היחידה של הסדרה להצליח בויאודי.

למעלה