האם יצא לכן לקרוא...

shosh6

New member
האם יצא לכן לקרוא...

את הכתבה שהתפרסמה בסופשבוע בעיתון ידיעות אחרונות על סמדר שיר? מה דעתכן על הכתבה? מעניין אותי מאוד לדעת מה אתן חושבות על הסיפור הזה מנהקודה שבה אתן נמצאות. שיהיה לכן שבוע טוב

טוב , קראתי את הכתבה.....

הייתי צריכה להכריח את עצמי ולקרא אותה...היה ברור לי שיש בה הרבה יחצנות...ופלצנות !!!! דעתי חלוקה לשניים , מצד אחד אני מאוד יכולה להבין את הרצון לילד... ( עם כל הכבוד לרצון, גם לזה צריך להיות גבול כשיש לך עוד ילדים בבית) אני יכולה גם להבין את הקושי בלקבל את "בגידת" הגוף ובמקרה הזה הרחם.. ולנסות להלחם בכל הכח ולנצח ... היה לה דרייב לעשות את זה ולהוכיח לעצמה ולעולם שמסביב שהיא תהיה שוב אמא.... אבל לדעתי יש משהו מאוד לא אמיתי בכתבה...ובפרט שהיא גורפת איתה פרסום שמנוצל לעשיית כסף... ברור לי שזאת כתבה מיוחצנת לתועלות אישיות שלה.. חבל שלא עושים כתבה על זוג צעיר שעובר את מה שעובר בדרך לילד משלו.. על הבעל שנישא לבחירת ליבו בעוד שהוא יודע שילד שלהם יהיה מאוד קשה להביא, ושהכל יהיה כרוך במאמצים אדירים להגשמת מטרתם , כולל לירוש את הוריהם בעודם בחיים..... והכי מפריע לי בכתבה הוא הצגת הפונדקאית כ"כלי" בלבד. וכאצמעי ... ומעבר לכך להציג אותנו הפונדקאיות באור שלילי...בחורות שסובלות מ"שריטה" עמוקה...ובמצב סוציואקונומי ירוד...ומסובך.... ומנסות להציל את הכבוד האבוד שלהן באמצעות הפונדקאות... צר לי שסמדר שיר קיבלה במה שכזו לכתבה כה לא ממצה ואמינה... שתכנס לכאן , תקרא, תשכיל ותלמד על אנשים אחרים ...שיותר מודעים לאחרים מלעצמם!!!!!!!!!!!! על נשים בדרך אל הילד הראשון , ולא הרביעי או החמישי...(ושאין להן בעל עשיר שיכול לתמוך כלכלית בכל התהליך )... ההזדהות שלי הפכה למשהו אחר עם כתיבת שורות אלו..... בייייייי סיגל ו

למעלה