האם יצא לכם...

YinYang

New member
האם יצא לכם...../images/Emo4.gif

לשמוע על מחלה בשם Ankylosing Spondalytis(אני חושב שבעברית היא נקראת קשחת עמוד השידרה), ועל דרכי הטיפול בה? למיטב ידיעתי זו מחלה היוצרת ריקמה דלקתית, שגורמת להקשחת חוליות עמוד השידרה. הטיפול המערבי מערב סטרואידים ומעכב את התפתחות המחלה, אבל עדיין לא קיימת תרופה לנזק שנגרם. האם אתם מכירים שיטות אלטרנטיביות שמטפלות בבעיה? אייל

לי לא..../images/Emo3.gif

תנסה לתרגם את המחלה לסינית - יהיה לך יותר קל להגיע לאסטרגית טיפול. בריאות יעל

איל, אני מכירה, וטיפלתי. מחלה כואבת

שתוקפת צעירים בדרך כלל, אם אני זוכרת טוב, יותר גברים מנשים. תורשתית. יש התגרמות ואובדן תנועה במפרקים, בעיקר גב ואגן. טיפלתי בבחור צעיר במצב קשה של המחלה לפני כ- 10 שנים, בקולג' כל המידע מזיכרון כי כזכור, אין לי גישה לקלסרים שלי... וחוץ ממני טיפלו בו עוד אנשים. עזרה בהפגת כאבים, ובהתמודדות איתם - הטיפול צריך להיות משולב. ספר פרטים על המקרה, אנסה לעזור לך למצוא כיוון מתאים. (גם נוספו לי ידע, ניסיון וחכמה טיפולית מאז...
)

שמש א

New member
נתקלתי במטופלים כאלו

והשיאצו בהחלט מקל את הכאבים. תסתכל על האבחנה הסינית ותניח את הדלקת המערבית, כביכול, בצד. מנסיוני הם מרוצים מאוד וחשים הקלה במכאובים לאחר מספר טיפולים, בדומה לכל מטופל אחר.

מאיר72

New member
אז ככה

Ankylosing Spondylitis Bi Syn כתוצאה מגפ"ח רוח עם קור ולחות הגורם במשך הזמן לסטגנציה של דם ודהמורפציה של העצמות. נק' Bl 11,17 Si 3 בנוסף ישנה חולשה של הכליות Bl 23, Bl 26 Gv 4. נק' באוזנים - Shenman, Astma, Hormone, Endocrine, Encephalon הנקודות הללו בעלות השפעה על כאבים ראומטים, ויש גם המלצה לתת פורמולה צמחים שונות בעיקר צמחים המחזקים Yang. ונודה לי על זה שלפני שבוע קניתי את הספר Close to the bone. בהצלחה

SideKick

New member
אני כרגיל - תנועה...

לא שמעתי על המחלה, אולם כל מצב דלקתי מעיד שיש מקום שסובל מחוסר תנועה, או לחלופין תנועה עם יותר מדי לחץ במקום הספציפי. הייתי מתחילה עם פלדנקרייז ותנועות עדינות ומכוונות של האברים הפריפרליים, במטרה להחזיר בהדרגה תנועה לגב. לאחר שהדלקת תתפזר קצת והכאבים באזור יירגעו אפשר יהיה להתחיל עם תנועות גדולות יותר. אפשר כמובן לשלב בטיפול דמיון מודרך, שמצד אחד יעזור לדלקת לעבור יותר מהר, ומצד שני לאפשר לבנאדם לחדש את הקשר שהתנתק עם המקום. אני יודעת שאתה לא בא מכיוון התנועה, אבל מכיוון ששאלת - ייתכן שזה ייתן לך כיוון מחשבה נוסף. בהצלחה בטיפול

למעלה