האם יצא לך פעם...

hilonet14

New member
האם יצא לך פעם...

להרביץ למחשב? לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לקפוץ על המיטה שלך? לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? לישון בחוף הים? להיות בבומבמלה? להקיא בכוונה? למתוח אנשים בטלפון? לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? לנסות ללקק את המרפק? לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לחפוף את הראש בכיור? להגעיל את אחד מהחברים שלך? לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? להישאר בפיג'מה כל היום? לראוות טלויזיה כל היום? לקרוא ביומן של מישהו אחר? לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לגנוב מסטיק מהמכולת? להבריז משיעור חשוב? לעשות את עצמך כאילו את חולה? לעצור את הנשימה שלך? לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? להרוג ג'וק? למחוץ זבוב? למחוץ ייתוש? לשיר במקלחת? לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? לעשות פיפי בבריכה? לעשות השנה פיפי בבריכה? לבלוע מים של ים בטעות? להישאר ערה כל הלילה? לאכול ג'אנק פוד כל היום? להישתכר? לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? להתחרפן? להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות?

cohenet91

New member
דומה לזה שלמטה

להרביץ למחשב?
לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לקפוץ על המיטה שלך?
לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה?
לישון בחוף הים? להיות בבומבמלה? להקיא בכוונה? למתוח אנשים בטלפון?
לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"?
לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר?
לנסות להכינס את כל היד שלך לפה?
לנסות ללקק את המרפק?
לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת?
לחפוף את הראש בכיור?
(אצל הספר, נו!) להגעיל את אחד מהחברים שלך?
לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת?
לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? להישאר בפיג'מה כל היום?
לראוות טלויזיה כל היום? לקרוא ביומן של מישהו אחר? לפרוץ לאימייל של מישהו אחר?
חחחח לגנוב מסטיק מהמכולת? להבריז משיעור חשוב? לעשות את עצמך כאילו את חולה? לעצור את הנשימה שלך?
לעזור לאישה מבוגרת ברחוב?
לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת?
בגינה להרוג ג'וק?
למחוץ זבוב?
למחוץ ייתוש?
לשיר במקלחת?
לשתות את המים שיש במקלחת רק כי את צמאה? לעשות פיפי בבריכה? לעשות השנה פיפי בבריכה? לבלוע מים של ים בטעות?
להישאר ערה כל הלילה?
לאכול ג'אנק פוד כל היום?
להישתכר? לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת?
לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? להתחרפן?
להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"?
להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות?

Miss Menta

New member
הממפ. ../images/Emo109.gif

להרביץ למחשב? בקטנה. לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לא בבת אחת, אבל רצוף. לקפוץ על המיטה שלך? כן. לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? כן. לישון בחוף הים? לא. להיות בבומבמלה? לא. להקיא בכוונה? לא. למתוח אנשים בטלפון? כן. לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? לא. לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? לא
לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? כן. לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? כן. לנסות ללקק את המרפק? כן. אף אחד לא מגיע למרפק, חידשתי משהו?
לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? כן, זה כולה 4 כוסות ככה. לחפוף את הראש בכיור? כן. להגעיל את אחד מהחברים שלך? כן. לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? לא. כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? לא. לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? לא. להישאר בפיג'מה כל היום? כן. לראוות טלויזיה כל היום? כן. לקרוא ביומן של מישהו אחר? כן, בהסכמתה. לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא. לגנוב מסטיק מהמכולת? לא. להבריז משיעור חשוב? חשוב? לא. לעשות את עצמך כאילו את חולה? לא ממש, קצת לא הרגשתי טוב והקצנתי את זה. לעצור את הנשימה שלך? כן, משחק שכזה
לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? כן ^______^ לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? כן. להרוג ג'וק? כן. למחוץ זבוב? לא הצלחתי
למחוץ ייתוש? גם לא. לשיר במקלחת? כן. לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? כן D: לעשות פיפי בבריכה? כן. X: כשהייתי קטנה. לעשות השנה פיפי בבריכה? לא. לבלוע מים של ים בטעות? כן. להישאר ערה כל הלילה? כן. לאכול ג'אנק פוד כל היום? כן, כי אכלתי באותו יום רק ארוחת צהריים וזה היה מקדונלס. להישתכר? לא >< לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? כן. לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? כן. להתחרפן? D::::: בערך X: להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? כן, זה כיף
להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? לא. ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? כן.

דנטל

New member
יצא פעם

להרביץ למחשב? כן לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לא שזכור לי לקפוץ על המיטה שלך? של אמא שלי לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? לא, רק במקרה לישון בחוף הים? ניסיתי, אני לא יכולה לישון בציבור להיות בבומבמלה? בעעע, לא להקיא בכוונה? לא למתוח אנשים בטלפון? כן לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? לא לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? לא שזכור לי לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? כן לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? כן לנסות ללקק את המרפק? כן לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? כן לחפוף את הראש בכיור? כן להגעיל את אחד מהחברים שלך? כן לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כן כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? כן לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? כן להישאר בפיג'מה כל היום? כן לראוות טלויזיה כל היום? כן לקרוא ביומן של מישהו אחר? לא שזכור לי, אולי קצת לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא לגנוב מסטיק מהמכולת? כן להבריז משיעור חשוב? לא זוכרת לעשות את עצמך כאילו את חולה? כן לעצור את הנשימה שלך? כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? לא שזכור לי לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? כן להרוג ג'וק? כן למחוץ זבוב? לא למחוץ ייתוש? כן לשיר במקלחת? כן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? כן לעשות פיפי בבריכה? כן לעשות השנה פיפי בבריכה? לא לבלוע מים של ים בטעות? כן להישאר ערה כל הלילה? כן לאכול ג'אנק פוד כל היום? אני מניחה שכן להישתכר? כן לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? כן לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? לא להתחרפן? כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? כן להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? כן ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? כן

יוהו. חג.

להרביץ למחשב?כן לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? 4. ולא קטנים במיוחד. לקפוץ על המיטה שלך?כן [: לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? ברור! לישון בחוף הים? כן להיות בבומבמלה?לא להקיא בכוונה?לא למתוח אנשים בטלפון?כן Xג לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? לא S: לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"?כן XDDD לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? לא לנסות להכינס את כל היד שלך לפה?לא! לנסות ללקק את המרפק?כן XDD לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? כמעט. לחפוף את הראש בכיור?כן להגעיל את אחד מהחברים שלך? אולי S: לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? ברור כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? חחחחחח כן לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם?של הגננת שלי |: להישאר בפיג'מה כל היום?המון לראוות טלויזיה כל היום? לא לקרוא ביומן של מישהו אחר? כן לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא לגנוב מסטיק מהמכולת? לא להבריז משיעור חשוב? המון לעשות את עצמך כאילו את חולה? ברור לעצור את הנשימה שלך? כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? כן לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? כן להרוג ג'וק?כן :-{ למחוץ זבוב? כן :-{ :-{ למחוץ ייתוש?כיח. דיי. לשיר במקלחת? כן. הכי כיף! לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? כן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגגגג לעשות פיפי בבריכה? איכסה! לא. לעשות השנה פיפי בבריכה?לא. לבלוע מים של ים בטעות?ברור להישאר ערה כל הלילה?אתמול. עד שש בבוקר לאכול ג'אנק פוד כל היום? לא חושבת להישתכר?לא ממש. לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? כן |: מבאס. לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? חחחחחחחח להתחרפן?כן! להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? לא. אפילו שזה ממש נכון. להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? כן. ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? כן

linoy pal

New member
עונהה

להרביץ למחשב?כן לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת?לא לקפוץ על המיטה שלך?כן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה?כן לישון בחוף הים?לא להיות בבומבמלה?לא להקיא בכוונה?לא למתוח אנשים בטלפון?גן לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה?חא לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"?כן לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר?כן לנסות להכינס את כל היד שלך לפה?כן לנסות ללקק את המרפק?לא לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת?לא לחפוף את הראש בכיור?כו להגעיל את אחד מהחברים שלך?כן לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות?כן כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת?לא לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם?כן להישאר בפיג'מה כל היום?ען לראוות טלויזיה כל היום?כן לקרוא ביומן של מישהו אחר?כן לפרוץ לאימייל של מישהו אחר?לא לגנוב מסטיק מהמכולת?לא להבריז משיעור חשוב?לא לעשות את עצמך כאילו את חולה?כן לעצור את הנשימה שלך?כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב?כן לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת?לא להרוג ג'וק?כן למחוץ זבוב?כן למחוץ ייתוש?כן לשיר במקלחת?כן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה?לא לעשות פיפי בבריכה?כן לעשות השנה פיפי בבריכה?לא לבלוע מים של ים בטעות?כן להישאר ערה כל הלילה?כן לאכול ג'אנק פוד כל היום?לא להישתכר?לא לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת?כן לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן?כן להתחרפן?כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"?כן להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת?לא ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות?כן

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif>_>

להרביץ למחשב?אההא
לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת?לא לקפוץ על המיטה שלך?כן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה?כן D: לישון בחוף הים?כן להיות בבומבמלה?לא, הלוואי :< להקיא בכוונה?לא למתוח אנשים בטלפון?כןכןכןכ
לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה?לא לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"?כן XD לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר?כן. *מסמיקה* לנסות להכינס את כל היד שלך לפה?כן XD לנסות ללקק את המרפק?אההא לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת?לא לחפוף את הראש בכיור?כן להגעיל את אחד מהחברים שלך?כן לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות?כן חחחחחחחחחחח של אמא ואז נקעתי את הקרסול כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת?כן XD לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם?כן להישאר בפיג'מה כל היום?כן לראוות טלויזיה כל היום?לא לקרוא ביומן של מישהו אחר?לא לפרוץ לאימייל של מישהו אחר?לא לגנוב מסטיק מהמכולת?כן להבריז משיעור חשוב?לא לעשות את עצמך כאילו את חולה?כן XD לעצור את הנשימה שלך?כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב?לא לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת?כן להרוג ג'וק?כן. ז'תומרת לא לי, לאבא שלי XD למחוץ זבוב?לא למחוץ ייתוש?כן לשיר במקלחת?כן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה?כן חחחחחחחחחחחח לעשות פיפי בבריכה?כן לעשות השנה פיפי בבריכה?לא לבלוע מים של ים בטעות?כן להישאר ערה כל הלילה?כן לאכול ג'אנק פוד כל היום?לא להישתכר?לא לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת?לא לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן?כן להתחרפן?כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"?כן להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת?לא ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות?כן

../images/Emo42.gifעונה

להרביץ למחשב? כן לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לא לקפוץ על המיטה שלך? כן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? כן לישון בחוף הים? כן להיות בבומבמלה? כן להקיא בכוונה? לא למתוח אנשים בטלפון? כן לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? כן לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? לא לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? כן לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? לא לנסות ללקק את המרפק? כן לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לא לחפוף את הראש בכיור? כן להגעיל את אחד מהחברים שלך? כן לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כן כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? כן XD לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? כן להישאר בפיג'מה כל היום? כן לראוות טלויזיה כל היום? לא לקרוא ביומן של מישהו אחר? לא לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא לגנוב מסטיק מהמכולת? לא להבריז משיעור חשוב? כן לעשות את עצמך כאילו את חולה? כן לעצור את הנשימה שלך? כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? לא לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? כן להרוג ג'וק? כן למחוץ זבוב? לא למחוץ ייתוש? לא לשיר במקלחת? כן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? לא לעשות פיפי בבריכה? כן XDD לעשות השנה פיפי בבריכה? לא לבלוע מים של ים בטעות? כן להישאר ערה כל הלילה? כן לאכול ג'אנק פוד כל היום? כן להישתכר? לא לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? לא לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? לא להתחרפן? כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? לא להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? כן ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? כן

t0mi

New member
עונהה

להרביץ למחשב? ברור לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? חח לא לקפוץ על המיטה שלך? כןן וזה כיף =] לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? כןן לישון בחוף הים? כן להיות בבומבמלה? לא ): להקיא בכוונה? לא למתוח אנשים בטלפון? ברור לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? כןן לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? חחחחחחחחחחחח יש מצב לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? כן...
לא נעים לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? חח יאפ לנסות ללקק את המרפק? כמובן לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לא לחפוף את הראש בכיור? כמובן וברור להגעיל את אחד מהחברים שלך? כל יום לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כשהייתי קטנה כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? מי לא? לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? לא זוכרת להישאר בפיג'מה כל היום? כן =] לראוות טלויזיה כל היום? נראה לי לקרוא ביומן של מישהו אחר? של אחותי, וזה כי היא הרשתה לי לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא לגנוב מסטיק מהמכולת? חח כן להבריז משיעור חשוב? כן לעשות את עצמך כאילו את חולה? כמובן לעצור את הנשימה שלך? כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? לא...=/ לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? כן להרוג ג'וק? לא, הם הורגים אותי למחוץ זבוב? לא למחוץ ייתוש? לא לשיר במקלחת? כןןן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? חח בכיור כן לעשות פיפי בבריכה? כן לעשות השנה פיפי בבריכה? לא לבלוע מים של ים בטעות? כן להישאר ערה כל הלילה? כן (יום שישי פעם אחרונה) לאכול ג'אנק פוד כל היום? כן להישתכר? אני לא מצליחה לשתות אלכוהול, זה חריף לי מדי ומשפיע עליי ממש מהר לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? כן, וזה לא נחמד ): לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? ברור להתחרפן? מצאתם עם מי לדבר. זאת אני. אני שיכורה טבעית אני במצב מחורפן 20 שעות ביממה להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? כן. ואני יודעת שזה מעצבן להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? כן ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? שלוש שעות

fireyes

New member
עונה ב../images/Emo127.gif ו-../images/Emo128.gif חג שמייייח!

להרביץ למחשב?
לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת?
לקפוץ על המיטה שלך?
לישון בחוף הים?
להיות בבומבמלה?
להקיא בכוונה?
למתוח אנשים בטלפון?
לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה?
לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"?|XXXXXX|
כן זו הייתה פאדיחה רצינית כי אמרתי למישי "יא שמנהה"כי חשבתי שהיא חברה שלי..והיא התקרבה אליי ושמתי לב שז ולא היא והיא נקרעה מצחוק...:-| לנסות להכינס את כל היד שלך לפה?
לנסות ללקק את המרפק?
-נדפקתי באותו יום...:S לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת?
לחפוף את הראש בכיור?
להגעיל את אחד מהחברים שלך?
לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות?
כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת?
לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם?
להישאר בפיג'מה כל היום?
כשאני חולה.. לראוות טלויזיה כל היום?
בעיקר כשמשעמם.. לקרוא ביומן של מישהו אחר?
לפרוץ לאימייל של מישהו אחר?
לגנוב מסטיק מהמכולת?
להבריז משיעור חשוב?
לעשות את עצמך כאילו את חולה?
לא חושבת..אני נהיית חולה תוך שניות.. לעצור את הנשימה שלך?
לא בכוונה לפחות.. לעזור לאישה מבוגרת ברחוב?
להרוג ג'וק?
V
V
V
למחוץ זבוב?
למחוץ ייתוש?
לשיר במקלחת?
לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה?
לעשות פיפי בבריכה?
לעשות השנה פיפי בבריכה?
לבלוע מים של ים בטעות?
ברווור... להישאר ערה כל הלילה?
לאכול ג'אנק פוד כל היום?
להישתכר?
לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת?
לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן?
חחח פעם היא תפסה אותי...
להתחרפן?
להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת?
ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות?כןןן

../images/Emo219.gif

להרביץ למחשב?
לקפוץ על המיטה שלך?
לישון בחוף הים?
להיות בבומבמלה?
להקיא בכוונה?
למתוח אנשים בטלפון?
לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"?
לנסות להכינס את כל היד שלך לפה?
לנסות ללקק את המרפק?
לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת?
לחפוף את הראש בכיור?
להישאר בפיג'מה כל היום?
לראוות טלויזיה כל היום?
לקרוא ביומן של מישהו אחר?
לגנוב מסטיק מהמכולת?
להבריז משיעור חשוב?
לעצור את הנשימה שלך?
להרוג ג'וק?
למחוץ זבוב?
למחוץ ייתוש?
לשיר במקלחת?
לעשות פיפי בבריכה?
לעשות השנה פיפי בבריכה?
לבלוע מים של ים בטעות?
להישאר ערה כל הלילה?
לאכול ג'אנק פוד כל היום?
להישתכר?
לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת?
להתחרפן?
ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות?

אני ../images/Emo210.gif

להרביץ למחשב? לא לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לא לקפוץ על המיטה שלך? כן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? כן לישון בחוף הים? כן להיות בבומבמלה? לא להקיא בכוונה? לא למתוח אנשים בטלפון? כן לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? כן לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? כן... לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? כן לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? לא לנסות ללקק את המרפק? לא לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לא לחפוף את הראש בכיור? כן להגעיל את אחד מהחברים שלך? כן לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כן כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? כן לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? לא להישאר בפיג'מה כל היום? כן לראוות טלויזיה כל היום? לא לקרוא ביומן של מישהו אחר? לא לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא לגנוב מסטיק מהמכולת? כן להבריז משיעור חשוב? כן לעשות את עצמך כאילו את חולה? כן לעצור את הנשימה שלך? לא לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? לא לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? לא להרוג ג'וק? כן למחוץ זבוב? כן למחוץ ייתוש? כן לשיר במקלחת? לא לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? לא לעשות פיפי בבריכה? לא לעשות השנה פיפי בבריכה? לא לבלוע מים של ים בטעות? כן להישאר ערה כל הלילה? כן לאכול ג'אנק פוד כל היום? לא להישתכר? כן לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? כן לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? לא להתחרפן? כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? לא להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? כן ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? כן - - חג פסח שמח וכשר לכולם - -

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

להרביץ למחשב?חח כן!! לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת?לא.. לקפוץ על המיטה שלך?כןןן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? לישון בחוף הים?כן להיות בבומבמלה?לא...[ד"א זה עוד יומיים!!] להקיא בכוונה?לא.. למתוח אנשים בטלפון?חחח כן!! לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה?ברוררררררר[במבה=אהבת חיי] לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"?חח לא אמא בל סבתא כן.. לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר?חחח יש מצב לנסות להכינס את כל היד שלך לפה?לא... לנסות ללקק את המרפק?חחח כן לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת?לאא לחפוף את הראש בכיור?חחח כן להגעיל את אחד מהחברים שלך?יש מצב.. לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות?כן..[פורים] כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת?חחח כן לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם?כן.. להישאר בפיג'מה כל היום?כןןן לראוות טלויזיה כל היום?אממ...כל היום..לא יודעת.. לקרוא ביומן של מישהו אחר?כלל הזמן!!מה אתם חושבים שיש לי לעשות בשיעורים!! לפרוץ לאימייל של מישהו אחר?לא..[כאילו..של חברה שלי כן..אבל היא הייתה לידי] לגנוב מסטיק מהמכולת?חחח כן.. להבריז משיעור חשוב?ברורר לעשות את עצמך כאילו את חולה?כן לעצור את הנשימה שלך?כןן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב?כן לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת?אויי כןןן פוצ'קייי להרוג ג'וק?לאאאלאלאלאלאלאלאאא בעעע למחוץ זבוב?כן למחוץ ייתוש?כן לשיר במקלחת?כןן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה?אממ..יש מצב לעשות פיפי בבריכה?אנ'לא זוכרת..אבל די בטוח שכן!! לעשות השנה פיפי בבריכה?לא..חחחח לבלוע מים של ים בטעות?אויי כןן!!!!חשבתי שאני עוד שניה מתההההה להישאר ערה כל הלילה?כן לאכול ג'אנק פוד כל היום?לא נראה לי... להישתכר?אמממ.... לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת?כן... לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן?חחח כן ברור!! להתחרפן?בטח להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"?כן..אבל בצחוק.. להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת?לא.. ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות?כן

sukrazit

New member
עונההה XPP

להרביץ למחשב? כן לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לא לקפוץ על המיטה שלך? כן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? כן לישון בחוף הים? לא להיות בבומבמלה? לא להקיא בכוונה? לא למתוח אנשים בטלפון? כן לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? יש מצב.. לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? כן לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? כן לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? לא לנסות ללקק את המרפק? לא לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לא לחפוף את הראש בכיור? כן להגעיל את אחד מהחברים שלך? כן לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כן כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? כן לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? כן להישאר בפיג'מה כל היום? כן לראוות טלויזיה כל היום? לא לקרוא ביומן של מישהו אחר? כן לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא לגנוב מסטיק מהמכולת? לא להבריז משיעור חשוב? כן לעשות את עצמך כאילו את חולה? כן לעצור את הנשימה שלך? כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? כן לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? כן להרוג ג'וק? כן למחוץ זבוב? כן למחוץ ייתוש? כן לשיר במקלחת? כן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? כן לעשות פיפי בבריכה? כן לעשות השנה פיפי בבריכה? לא לבלוע מים של ים בטעות? כן להישאר ערה כל הלילה? כן לאכול ג'אנק פוד כל היום? כן להישתכר? לא לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? כן לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? כן להתחרפן? כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? יש מצב.. להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? כן ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? כן

לאיור

New member
עונה..

להרביץ למחשב?
לקפוץ על המיטה שלך?
לישון בחוף הים?
להיות בבומבמלה?
להקיא בכוונה? למתוח אנשים בטלפון?
לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"?
לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? חחחחח לנסות ללקק את המרפק?
לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? וואאו איזה הגזמה לחפוף את הראש בכיור?
להישאר בפיג'מה כל היום?
לראוות טלויזיה כל היום?
לגנוב מסטיק מהמכולת? להבריז משיעור חשוב?
לעצור את הנשימה שלך?
להרוג ג'וק?
למחוץ זבוב?
למחוץ ייתוש?
לשיר במקלחת?
לעשות פיפי בבריכה?
כשהייתי קטנה.. =\ לעשות השנה פיפי בבריכה? לבלוע מים של ים בטעות?
להישאר ערה כל הלילה?
לאכול ג'אנק פוד כל היום?
להישתכר?
חלקית לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת?
ה לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן?
להתחרפן?
להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? אני לא זוכרת... ניראה לי שכן ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות?

anna the best

New member
עונה

להרביץ למחשב לקפוץ על המיטה שלך לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת לחפוף את הראש בכיור לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת לראוות טלויזיה כל היום לקרוא ביומן של מישהו אחר לגנוב מסטיק מהמכולת להבריז משיעור חשוב לעשות את עצמך כאילו את חולה לעצור את הנשימה שלך? לעזור לאישה מבוגרת ברחוב להרוג ג'וק למחוץ ייתוש לשיר במקלחת לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה לעשות פיפי בבריכה לבלוע מים של ים בטעות להישאר ערה כל הלילה לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן להתחרפן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י" להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות

SNOOPY 3

New member
אנייייי

להרביץ למחשב? כן חחח לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? כן לקפוץ על המיטה שלך?כן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? פעם אחת כן לישון בחוף הים? כן להיות בבומבמלה? כן להקיא בכוונה? כן למתוח אנשים בטלפון? כן לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? חח לא לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? חחחחחחחחחחחחח כן לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? כןן המוןן חחח לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? לא לנסות ללקק את המרפק? כן לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? כן לחפוף את הראש בכיור? לא להגעיל את אחד מהחברים שלך? כן לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כן חחח כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? כן לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? כן להישאר בפיג'מה כל היום?כן לראוות טלויזיה כל היום?כן לקרוא ביומן של מישהו אחר? כן לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא לגנוב מסטיק מהמכולת? כן להבריז משיעור חשוב?כן לעשות את עצמך כאילו את חולה? המווןןןןןןןןןןןן לעצור את הנשימה שלך?כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב?כן לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת?לא להרוג ג'וק?חחחחחח כן למחוץ זבוב?איכס כן למחוץ ייתוש?איכססס כן לשיר במקלחת? כן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה?חחחחחחחחח כן לעשות פיפי בבריכה? אני חושבת שכשהייתי קטנה הייתי עושה את זה לעשות השנה פיפי בבריכה? לא לבלוע מים של ים בטעות? כן חחח כמעט נחנקתי להישאר ערה כל הלילה? כן לאכול ג'אנק פוד כל היום? כן להישתכר? לא לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? כן חחחחחחחחח לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? כן חח להתחרפן? כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? כן להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? כן ללדבר בטלפון כמה שעות רצופות? כן

דללה

New member
../images/Emo3.gif

להרביץ למחשב? כן לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? באותה שניה?? לא לקפוץ על המיטה שלך? כן לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? כן לישון בחוף הים? ממ.. כן. היינו מלאמלא חברים ופשוט נשכבתי על אחת המיטות ונרדמתי. כשהתעוררתי כבר היה בוקר
להיות בבומבמלה? לא להקיא בכוונה? לא למתוח אנשים בטלפון? כן
לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? כן לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? כן
לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? כן לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? לא לנסות ללקק את המרפק? כן לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? כן- בדיקות צו ראשון
לחפוף את הראש בכיור? כן להגעיל את אחד מהחברים שלך? כן לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כן כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? מי לא? לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? כן להישאר בפיג'מה כל היום? כן לראוות טלויזיה כל היום? כן לקרוא ביומן של מישהו אחר? לא לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לא לגנוב מסטיק מהמכולת? לא להבריז משיעור חשוב? כן לעשות את עצמך כאילו את חולה? ברור
לעצור את הנשימה שלך? כן לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? כן לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? לא להרוג ג'וק? לא- זה מגעיל אותי למחוץ זבוב? כן למחוץ ייתוש? כן לשיר במקלחת? כן לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה?
לא לעשות פיפי בבריכה? בילדותי לעשות השנה פיפי בבריכה? לא לבלוע מים של ים בטעות? כן
להישאר ערה כל הלילה? כן לאכול ג'אנק פוד כל היום? ממ.. בערך להישתכר? כן לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת? כן לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? כן להתחרפן? כן להגיד לילד קטן "כשתגדל/י תבין/י"? לא ואני גם לא אגיד להבבריז מבית ספר בזמן שההורים שלך חושבים שאת לומדת? לא, הם ידעו שאני בבית לדבר בטלפון כמה שעות רצופות? כן

mad artichoke

New member
..

להרביץ למחשב?
לא להיכנס איתו לקטטה, אבל כן. לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לקפוץ על המיטה שלך?
לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? לישון בחוף הים? להיות בבומבמלה? להקיא בכוונה? למתוח אנשים בטלפון?
, זה היה מאוד פופולרי כשהייתי צעירה ^^ לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר? לא זכור לי, אבל זה כמעט קרה מלא פעמים
לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? לנסות ללקק את המרפק? לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לחפוף את הראש בכיור?
לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? להישאר בפיג'מה כל היום?
לראוות טלויזיה כל היום?
, אבל נרדמתי לפרקים וביליתי בשירותים מפעם לפעם. לקרוא ביומן של מישהו אחר? לפרוץ לאימייל של מישהו אחר?
<: לגנוב מסטיק מהמכולת? להבריז משיעור חשוב?
לעצור את הנשימה שלך?
, רק כי ביקשו ממני ולא נעים לסרב >_> לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת?
להרוג ג'וק? למחוץ זבוב? למחוץ ייתוש? לשיר במקלחת? לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה? לעשות פיפי בבריכה? לעשות השנה פיפי בבריכה? לבלוע מים של ים בטעות?
להישאר ערה כל הלילה?
לאכול ג'אנק פוד כל היום? להישתכר? לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת?
להתחרפן?

rasmus girl1

New member
אני :))

להרביץ למחשב?
לבלוע יותר מכדור אחד בבת אחת? לקפוץ על המיטה שלך?
לצאת החוצה במיוחד לראות את הזריחה? לישון בחוף הים? להיות בבומבמלה?
להקיא בכוונה? למתוח אנשים בטלפון?
לאכול יותר מחבילה אחת (גדולה) של במבה? לקרוא למורה שלך בטעות "אמא"? לדבר אל בן אדם שאת לא מכירה בלי כוונה בגלל שחשבת שהוא מישהו אחר?
לנסות להכינס את כל היד שלך לפה? לנסות ללקק את המרפק?
לשתות ליטר שלם של מים בבת אחת? לחפוף את הראש בכיור?
לנעול נעלי עקב ממש ממש גבוהים, או אפילו לנסות? כשהיית קטנה נעלת את הנעליים של אמא שלך כדי להיראות כמו גברת? לקרוע תמונה רק כי מישהו שאת לא אוהבת נמצא שם? להישאר בפיג'מה כל היום?
לראוות טלויזיה כל היום?
לפרוץ לאימייל של מישהו אחר? לגנוב מסטיק מהמכולת?
להבריז משיעור חשוב? לעשות את עצמך כאילו את חולה?
לעצור את הנשימה שלך?
לעזור לאישה מבוגרת ברחוב? לטפל בבעל חיים פצוע שמצאת? להרוג ג'וק? למחוץ זבוב? למחוץ ייתוש? לשיר במקלחת? לשתות את המים שיש במרקלחת רק כי את צמאה?
לעשות פיפי בבריכה?
לעשות השנה פיפי בבריכה? לבלוע מים של ים בטעות?
להישאר ערה כל הלילה?
לאכול ג'אנק פוד כל היום?
להישתכר? לקבל מתנה ליום הולדת שאת ממש לא אוהבת?
לצייר את המורה באמצע שיעור מעצבן? להתחרפן?

למעלה