האם יעניין אותכן?

האם יעניין אותכן?

אני עובדת במשרה מלאה ובמקביל ממלאת סקרים וניגשת לקבוצות מיקוד כשמזמנים אותי, וממש נחמד לי לקבל בתמורה תווי קניה ( הפתרון היצירתי שלי להכנסה נוספת ).
יש אנשים שמסתכלים עליי במבט מצחיק "כאילו זה מה שיהפוך אותנו למליונרים" ויש כאלה שדווקא די מתלהבים ומתעניינים.
מה דעתכם על זה ?

לי זה מאוד מתאים

ולא אכפת לי מה אומרים , אבל עדיין הרמת הגבה מפתיעה אותי כל פעם מחדש ,
אנשים ממש חושבים שזה מוזר ללכת ב8 בערב לקבוצת מיקוד "רק" בשביל 200 ש"ח שאני מניחה שזה כסף טוב לרובנו .
&nbsp
יש לי חברות קבועות שאנחנו הולכות יחד ואז הופכות את זה לבילוי , ויש חברות שאומרות לי "שלא תעזי להציע לי את זה ...ועדיין מתלוננות שלא גומרות את החודש ..

אשבל1

New member
אז את תמשיכי לעשות כסף ולהנות, והן תמשכנה להתלונן..

נשמע סוג של התנשאות חסרת תכלית...

niva99

New member
זוכרת שהשתתפתי פעם בקבוצה כזו

בעיני אין שום פסול בכך.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

mykal

New member
דעתי,

שכל אחת/ד יעשה מה שנראה לו נכון--והכי חשוב, שיהיה
פחות שיפוטי על האחרים.
את מסתדרת, מצאת לך פתרון נעים ועוזר--מי מבבקש מהן ביקורת?
תירגעי--תעשי מה שנכון לך.

כמה דברים

1. אשמח גם אני לבוא כבר עשיתי זאת בעבר ואשמח לקבל פרטים
2. בעבודתי כבלוגרית אנ מקבלת לעיתים מזומנות תמורה שוות ערך -מוצרים או ברטר וכשזה נח לי זה משתלם מאד
למשל: אני מקבלת טיפולי לייזר חינם

***אתמול עשיתי טיפול מתיחת פנים ללא ניתוח
כרגע זה מציק אבל יהיה יפה עוד כמה ימים וזה שווה ערך לאלפים כי רק החומרים שקבלתי שוים 1200 שקל.
3. את לא חייבת לספר למי שלא נכון לך וכל השתכרות מכובדת ביותר
כל הכבוד לך.

בכיף , אשמח לתת לך פרטים , אני תמיד בעד חלוקת מידע שימושי

בגדול הגעתי לאתרים האלו דרך חברה טובה שרשומה , כשנרשמתי היא קיבה נקודות או כסף תלוי באתר , ועל כל רישום של חברים חדשים מקבלים סכום מסויים של נקודות , לא על חשבון הנרשם ( משהו כמו 5 נקודות , תלוי באתר )
יש גם אתרים שאין השתתפות אבל שולחים צילום של חשבוניות קניה מהרשתות הגדולות וצוברים כסף ( עדיין לא קיבלתי אבל קיבלתי מייל שהצ'ק בדרך )
ויש אתרים שממלאים את השאלון , ואם את מתאימה לפרמטרים שלהם , הם מתקשרים אלייך ומזמנים אותך לקבוצות מיקוד .
הרישום הראשוני הוא קצת ארוך ( 15 שעה ) אבל ברגע שאת רשומה אצלהם , הם שולחים את השאלון והמילוי הוא קליל.
&nbsp
תודה רבה על התמיכה, אני בדרכ מספרת וזה נראה לי הכי טבעי בעולם לחלוק מידע , אגב, אני מקנא באלו שניחנו בכישרון כתיבה ויצרו בלוקים מגניבים ומעניינים , מכבדת ראש טוב ואיכותי

&nbsp
אם הגעת עד לכאן
, תשלחי לי מייל , ואשלח לך את כל האתרים הרלוונטים

sofia4

New member
מתיחת פנים ללא ניתוח? זה אמיתי? מאד מעניין אותי

אפשר פרטים?

רזאי

New member
תוכלי לעדכן בעוד חצי שנה אם התוצאות נשמרות?

נשמע מעניין. במיוחד אם היא מטפלת גם בצוואר. יש לי חברה שמוזרקת בפנים בכל החומרים האפשריים, אבל הצוואר מסגיר את הגיל האמיתי שלה. היא מאוד רוצה למצוא אלטרנטיבה לניתוח.
אחריי קריאה קריאה חוזרת, אני רוצה להבהיר שאני לא מתכוונת לעצמי
זאת חברה שמבוגרת ממני ב13 שנים. למרות שאולי גם אני אשקול טיפולים כאלה בעתיד, אני לא פוסלת שום דבר.

רזאי

New member
אני מבינה, אבל חושבת שזה לא בגלל הגיל,

אלא בזכות גנטיקה טובה. החברה שלי בת שישים, ויש לה כבר כמה שנים נפילה באיזור הצוואר.

למעלה