האם יכול להיות ?

cheshire9

New member
האם יכול להיות ?

שאנחנו כבר עייפים מדי..... צינים....... למודי נסיון ? אולי זה הסוף ? אולי לא יחזור ? יום כיפור. זמן להתחיל מהתחלה ? האם זה בכלל אפשרי ? לסובב אחורה את גלגלי השעון ? לחזור להיות תמימים .......

חנתי

New member
ההורים לא גילו ומזל שכך

אם ההורים היו מגלים לנו שאנחנו חיים בעולם של אינטרסים, אז היו חוסכים ממך את האמונה באהבה. כי בניתוח קר, כניראה אין אהבה, רק האמונה בה ובלי אמונה בן אדם לא יכול לחיות ואני לא מתכוונת לאמונה באל כזה או אחר, אלא בעיקר בך ובמה שישי בך. לחזור להיות תמים, זה לא אפשרי, אבל זו נקודה ממנה אפשר ללכת לאן שאתה רוצה מתוך אמונה שגם תיפגע ותקום ותמשיך ללכת אחרי נטיות ליבך כאשר מכל נסיון אתה לומד וצומח אם רק - תקבל... שכל בן אדם חי על פי הפרמטרים שהוא קובע לעצמו בהתחשב בסביבה ובמציאות, לטוב ולרע.

cheshire9

New member
בנות !!!!

יש איזו סיבה שרק בנים עונים לי ? אני מבין שהגיגי הפילוסופים הנוגים לא מצאו את דרכם ללב נשות הפורום... או שכולן התעלפו מהצום.

מצוטטת

New member
שתגעת.......

לחזור רוורס מסרבת בתוקף!!! לא רוצה לא מעוניינת מסדרת יופי טופי עם ניסיוני ד'היום גם אם הוא נטול תמימות תמימות כמו החיים כמו היופי כמו חיוניות הגוף אינו ניצחי.... אפ@ר חהנות מהחיים מהם גם בשלב הנוכחי ועוד איך שאפשר ויש המון ממה לא צריך לשם כך ת'תמימות

למעלה