האם יכול להיות ש..

האם יכול להיות ש..

שהצעה לאותו מטבח, עם אותם פירזולים , תכנון, אי וכו' תהיה 7000 ש"ח הבדל בין עץ מלא לפורמייקה? הנגר אומר שבפורמייקה הניקל מסביב לדלתות ומגירות מייקר את העניין. ומאחר שאנחנו קצת קצרים במזומנים האם הצעה של 28000 ש"ח למטבח הכולל אי, בלום, 5 קלאפות זה מחיר טוב?
 

efratcn

New member
מה גודל המטבח?

אני קיבלתי הצעה למטבח של 3.5 על 5.5 ללא ארונות עליונים אבל 2 קלאפות, מזווה גדול (1.2 על 2 ומשהו), אי גדול עם בוצ'ר בלוק (1 מ' על 1.8), פרזול בלום, פורמייקה במסגרת PVC (במקום אלומיניום שמייקר) - 36 אלף ש"ח לא כולל שיש וחיפוי קיר (וברז וכיור כמובן). זה עדיין נראה לי הרבה אם כי בינתיים זו ההצעה הנמוכה ביותר שקיבלנו.
 
עוד כמה פרטים

המטבח הוא 4.80 על 2.70 כשבחלק של ה-2.70 יהיה מקרר , תנור והארונות יגיעו לגובה 2.80 ובצד הארוך יש רק ארונות למטה- והוא כולל 6 מגרות, ארון מתחת לכיור ועוד ארון נשלף לבקבוקים.
 

efratcn

New member
ביררת בעוד מקומות והשווית מחירים?

בהצעת המחיר הנוכחית מעצבת המטבחים ספרה לא פחות מ-25 ידיות... הייתי מבקשת עוד הצעות מחיר, אחת מהן לפחות מחברת מטבחים גדולה ומחליטה בהתאם להשוואה.
 
למעלה