האם יכולה להצטרף אליכם? ואיך?

ד קובי

New member
היי אודליה בהחלט יכולה ברוכה הבאה

אנחנו כאן כותבים ומשתתפים , בעתיד כאשר נתגבש כקבוצה נתכנן מפגשים עתידיים. אז את מוזמנת לפרוק כאן הכל בכתיבה, לשתף להתייעץ על כל נושא שתבחרי. ברוכה הבאה

ברוך בואך אודליה

כמובן ורצוי שתיתצטרפי אלינו אנחכנו כאן כולם בשביל כולם עצם כתיבתך כאן היא היצטרפות מקבלים אותך עם חיבוק ונשמח שתקחי חלק פעיל בפורום המשך יום נעים

אודליה50

New member
אהלן

בני יחידי בן 20+ מאושפז בהוסטל לאחר 10 שנות ייסורים ואני כבר בת 50 ו"לוחמת" יחידה במערכה זו, ההוסטל עד גיל 28 אח"כ דיור מוגן...לעניות דעתי הוא לא יתאים לדיור מוגן לאן לידיעתכם יופנה? מי יטפל בו ובצרכיו לאחר מותי? מה העתיד בארץ? אודה מאוד להתייחסותכם.

ברוכה הבאה ../images/Emo141.gif

לצערי לא אוכל לעזור בנושא. אין לי שום אינפורמציה בנושא הוסטלים ודיור מוגן. אך אני יודעת שיש חברים בפורום שיש להם ניסיון ומידע בנושא והם בטח יגיעו לפה בהמשך היום וינסו לעזור.

אודליה50

New member
תודה על קבלת פנים

אוהדת הקבלת פנים מקלה האינפורמציה אולי אשן עכשיו יותר טוב....

מסגרות מגורים לאנשים עם מוגבלות נפש

שלום אודליה, מנסיונננו בעבודה בתחום, קיימים הוסטלים לגילאים השונים, כך שאם בנך יגיע לגיל 28 ולא יתאים למעבר לדיור מוגן יוכל להשתלב בהוסטל אחר עם אנשים בני גילו. קיימים היום המון הוסטלים והמון מסגרות בקהילה שם יוכל לקבל עזרה ותמיכה וטיפול ,כרגע זה במימון כמעט מלא של משרד הבריאות. מה יקרה בהמשך, אין לדעת, אבל אין ספק שמענים פרטיים תמיד יהיו.

למעלה