האם ייצא סינגל

• פותח הנושא GEL
  • פורסם בתאריך

GEL

New member
האם ייצא סינגל

נוסף מתוך האלבום FEVER?

tatababa

New member
לא

אלא אם כן זאת הוצאה מיוחדת רק לישראל! Fever מיצא את עצמו..

p i n g o

New member
מה מיצה את עצמו?!

למה לעזאזל לא הוציאו את FEVER?? ויש עוד כמה שירים שבקלות יכלו להפוך ללהיטים...

tatababa

New member
אבל אתה לא תצא מזה..

כל השירים בפיבר בעלי פוטנציאל עצום להיות סינגלים. לא שזה אומר שהם טובים אבל מספיק מסחריים... ככה או ככה, הסאונד של פיבר מיצה את עצמו, צריך משהו רענן וחדש. האלבום יצא כבר לפני שנה וחצי!

p i n g o

New member
בכל מקרה

כל שיר שיוציאו לו קליפ זה אומר שהיא יותר תתפרסם, יותר אנשים יכירו אותה ויהיו לה בסופו של דבר יותר מעריצים....

tatababa

New member
כן ולא..

לכל דבר יש שני צדדים. מצד אחד היא תתפרסם עוד ותמכור עוד מפיבר. מצד שני, אנשים עלולים להתעייף ממנה ומהסאונד של פיבר, עד שיבוא להם דיי להקיא מזה! הדבר עלול לפגוע במכירות של האלבום הבא של קיילי. לכן, הייתי מציע לה להירגע קצת ולהוריד פרופיל כדי לא לשחוק את הטעם הטוב יחסית שהשאיר פיבר..

p i n g o

New member
נכון

בגלל זה זה צריך להיעשות במידה.... רק עוד קליפ אחד או שניים, לא אמרתי להוציא את כל הדיסק.....

tatababa

New member
במידה?

אתה קורא לשבע שירים מתוך אלבום אחד במידה?? בינתיים היא הוציאה ארבע שירים בסה"כ מפיבר, הוציאה חמש באוסטרליה, וביפן מנגנים את More More More ו Whenever You Feel Like It אז להוציא עוד שני קליפים יהיה טירוף וקצת אחרי "המידה" לדעתי בכל אופן..

p i n g o

New member
אתה רוצה להגיד

אתה רוצה להגיד שהיא הוציאה עוד קליפים שלא ראינו פה?!

tatababa

New member
לא

FEVER יצא רק כסינגל רשמי לרדיו באוסטרליה (ויש לו פרומו שאני פשוט מת להשיג!! אבל זה יקר מדי לעזאזל!). בכל אופן, More More More ו Whenver You Feel Like It פשוט נקלטו ע"י תחנות רדיו, לא יצאו כהוצאה רשמית לתחנות רדיו כך שהם לא הוצאה רשמית. ככה או ככה, לא נעשה לאף אחד מהם קליפ למרות שהיו בזמנו דיבורים לעשות ל Fever קליפ מההופעה של Live In Manchester אבל כפי שידוע לי, זה ירד לטימיון. הנקודה שרציתי להדגיש כשציינתי את השירים האלו היא שחרשו את האמא של Fever מכל הזוויות שאפשר!! העם נקעה רגלו! We want new stuff

tatababa

New member
בעצם..

יש גירסאות של קליפים שבאמת אנחנו לא ראינו אז כן, יש קליפים שאנחנו לא ראינו.

p i n g o

New member
ומאיפה אפשר אה...להשיג אותם? ../images/Emo8.gif

וחשבתי על זה שאם יעשו לפיוור קליפ בסגנון של Live With Audience זה יהיה ממש מגניב ויכול להצליח לא רע. את ההופעה במנצ'סטר לא ראיתי אז אין לי מושג מה היה שם...

tatababa

New member
כן אבל רק של הקליפים

מתקופת ה PWL... יש הרבה גירסאות של קליפים מתקופות מאוחרות יותר שלא זכו לראות את אור היום (דוגמת הגירסה השנייה -הטובה יותר לדעתי- של יור דיסקו נידס יו, הגירסה האלימה יותר של "רוזס" והאלימה פחות של דיד איט אגין, והגירסה הזנותית יותר של קונפייד או חסרת האותיות והכתוביות של קונפייד...)..

למעלה