האם ידעתם שהשחקן... שמשחק של פיטר פיטרלי משחק את רוקי ג'וניור בסרט החדש רוקי 6?
N necky New member 19/1/07 #1 האם ידעתם שהשחקן... שמשחק של פיטר פיטרלי משחק את רוקי ג'וניור בסרט החדש רוקי 6?
M meetAmeet New member 20/1/07 #6 ואם כבר... הקשר לזהות בדויה... ג'יי ג'יי אברהמס שהוא הבמאי של הירוס וזהות בדויה לשעבר... הביא מהקאסט של הסדרה שני שחקנים איתו... מאט פרקמן וצ'נדלר סרש... אני בטוח שרובכם כבר יודעים את זה אבל אולי אני מחדש למישהו.
ואם כבר... הקשר לזהות בדויה... ג'יי ג'יי אברהמס שהוא הבמאי של הירוס וזהות בדויה לשעבר... הביא מהקאסט של הסדרה שני שחקנים איתו... מאט פרקמן וצ'נדלר סרש... אני בטוח שרובכם כבר יודעים את זה אבל אולי אני מחדש למישהו.
M meetAmeet New member 20/1/07 #12 מפיק* תסריטאי* אולי? אין לו שום קשר לסדרה? הוא גם קשור לאבודים לא? היוצר ומפיק/תסרטאי לא? מאט פארקמן מופיע גם שם בתור הטייס בפרק הראשון של הסדרה.
מפיק* תסריטאי* אולי? אין לו שום קשר לסדרה? הוא גם קשור לאבודים לא? היוצר ומפיק/תסרטאי לא? מאט פארקמן מופיע גם שם בתור הטייס בפרק הראשון של הסדרה.
F FreeLancer2106 New member 20/1/07 #8 חרא סרט אם נמאס לכם מהחיים,אין לכם כוח יותר ובא לכם לגמור עם זה..תראו רוקי 6..זה כבר יעשה את העבודה.