האם ידוע בוודאות שלאחר חוה"מ פסח ישנה שביתת טסטרים? האם זה סופי וידוע כבר מעכשיו?
מ מיסאנדרסטוד New member 11/4/06 #1 האם ידוע בוודאות שלאחר חוה"מ פסח ישנה שביתת טסטרים? האם זה סופי וידוע כבר מעכשיו?
N NewUser4 New member 12/4/06 #5 אם כבר, אזי המשפט המפורסם: שום דבר אינו בטוח מלבד המוות ומיסים (בן פרנקלין). או כפי שנאמר במקור: Nothing is certain but death and taxes. (Benjamin Franklin)
אם כבר, אזי המשפט המפורסם: שום דבר אינו בטוח מלבד המוות ומיסים (בן פרנקלין). או כפי שנאמר במקור: Nothing is certain but death and taxes. (Benjamin Franklin)
S SpOmA New member 12/4/06 #6 נצל"ש מדוע לא מדפיסים רישיונות? או לפחות ככה נאמר לי על ידי המורה שלי.. הוא אמר שלא מדפיסים רישיונות כבר מיום חמישי, אז מה קורה עם זה? מתי יחדשו את הדפסת הרישיונות? (אם זה עוזר אני מדבר על משרד הרישוי בחולון)
נצל"ש מדוע לא מדפיסים רישיונות? או לפחות ככה נאמר לי על ידי המורה שלי.. הוא אמר שלא מדפיסים רישיונות כבר מיום חמישי, אז מה קורה עם זה? מתי יחדשו את הדפסת הרישיונות? (אם זה עוזר אני מדבר על משרד הרישוי בחולון)
R R e A New member 12/4/06 #7 אני כ"כ מקווה שלא... נקבע לי כבר טסט ממש אחרי החג. אם מישהו יעז לבטל לי אותו אני אשבות. ונראה מישהו מסתדר בלעדיי!!!!@#@!#
אני כ"כ מקווה שלא... נקבע לי כבר טסט ממש אחרי החג. אם מישהו יעז לבטל לי אותו אני אשבות. ונראה מישהו מסתדר בלעדיי!!!!@#@!#