רונית הסנאית
New member
האם טעיתי?!?!
ערב טוב! זוכרים אותנו? אני שמחה לספר שאנחנו כבר לא בוכים בבוקר. יש לנו גם 'סימן סודי ליום נעים' שהמצאנו ביחד (תודה למירב 72) וזה עוזר לנו מאוד...
. עם זאת, תוצאות הבילוש היומי מגלות בדידות רבה בחצר וחוסר תיווך חברתי מצד הגננת/הסייעת- זאת, בניגוד להצהרה העולצת בסוף היום ש:"שיחקתי עם ילדים. הרבה" (למרות שלא שאלתי, הגאון יודע על מה אמא חושבת ורוצה לרצות אותה
). היום, הבחנתי בניצנים קטנטנים וקצרים של אינטראקציות חוברתיות: אמנם גמלוניים ולא מפותחים משהו, אבל זאת התחלה, לא? הורי החבר 'האהוב והמיתולוגי' מהגן הקודם שוחחו איתי. אצלהם- המצב רע בהרבה. הילד בודד, אומלל וסובל, הגננת והסייעת מגעילות והאלימות חוגגת... הם אובדי עצות. העליתי את אפשרות העברתו לגן של נסיכי הקטן והצעתי נשקלת בחיוב. אבל... מישהי שאני מעריכה את דעתה, העלתה בפניי את האפשרות שזוהי טעות! למה? כי, למרות שזה לא קל לו, הנסיך צריך ללמוד ליצור קשרים חברתיים. חיבור מחדש עם החבר הותיק יגרום להם להיצמד זה לזה- מאושרים אמנם, אבל ללא תירגול כישורים חברתיים ויצירת קשר עם אחרים. כלומר- עצירה/נסיגה בפיתוח מיומנויות חברתיות. ושנה הבאה- מה? וכיתה א'? ???????????????????????? מה דעתכם? טעיתי?
ערב טוב! זוכרים אותנו? אני שמחה לספר שאנחנו כבר לא בוכים בבוקר. יש לנו גם 'סימן סודי ליום נעים' שהמצאנו ביחד (תודה למירב 72) וזה עוזר לנו מאוד...