האם טוב לבכות?

האם טוב לבכות?

האם טוב לבכות בעת מדיטציה או מחשבה על החזון? יוצא לי שאני שם מוסיקה מרגיעה ומסתכל על תמונת החזון...יורדות לי דמעות אושר כאלה...!! אני לא בכיין או משהו, אבל נהיה לי כל-כך טוב באותו רגע, ואני חושב האם זה טוב על-פי הסוד? אשמח שתשתפו בדעותיכם, או אפילו מקרים דומים של דמעות אושר במדיטציה או מחשבה! תודה!

kikona126

New member
לדעתי הדמעות הן ניקוי

אבל זה תלוי מאיזה סיבה הן מגיעות, יכול להיות שהמדיטציה לא מתאימה לך? אולי שווה לעשות ניקוי לפני מדיטציה?

אסביר לך

אני מצאתי מוסיקה מרגיעה בשבילי, והיא נותנת לי השראה כזאת להתלהב!! אני מסוגל לדמיין איתה דברים, וממש להיות שם - איפה שאני רוצה. משהו קורה כשאני מתחיל לשמוע אותה...אני מרגיש דמעות שמתחילות לרדת אצלי, ואז אני פשוט מנצל את הרגע להוכרת תודה, לתודה על כל הדברים הטובים, וכמובן, אני חושב על המטרה שלי שמניע עוד יותר את הרגשות, וזה יכול פשוט להימשך ולהימשך... עד שאני לא מחליט לעצור את זה... אומרים בסוד שכדאי לשדר ליקום דברים שאפילו אם הם מזוייפים, אבל אם תחייך היקום יראה שאתה נהנה ברגע זה, וזה יביא את הטוב. אני לא מחייך, אבל תוך כדי הבכי אני מוכיר תודה על הכל הכל...אני גם מחייך בסוף... האם זה באמת דבר טוב? ובאמת שזה שיחרור...

kikona126

New member
אני לא יודעת...

אולי כדאי לשאול את עופרה כי היא עוסקת בזה יותר ממני, וגם מעבירה

ע ו פ ר ה

New member
גיא ערב טוב

לפי דעתי, עליך לבחון אם הבכי בא משמחה או מעצב. אם הבכי מרחיק אותך מהשמחה, אני מציעה לך אולי לשנות מוסיקה, למוסיקה שמחה יותר. כמו כן רצוי לבחון אם יש איזה שהוא גורם חוסם בחזון שלך. אני מתחברת יותר לזה שהבכי מחבר אותך לעצב. כשעצוב לנו הלב נפתח וזה זמן נהדר להודות. אני רק לא יודעת אם זה לא מפריע בשמחה של החזון. אחרי הבדיקה מעניין מה תגלה. באהבה עופרה

ערב טוב!

קראתי את התגובה שלך, וניסיתי להבין באמת מאיזה צד רגשי זולגות הדמעות... הלב באמת ניפתח בעקבות עצב או התרגשות כלשהי... אני יכול להגיד שמדיטציה ראשונה - עם גילוי הסוד, נתנה את ההרגשה הזו! כשזה קורה, המחשבות בטוב! בשמחה! באהבה! אני אפילו משתדל להוציא חיוך רחב כדי לשדר כמה אני מאושר - ואני באמת מאושר באותו רגע! הרגשות החבויים בי יוצאים ממני, והלחצים השונים נעלמים ויש רק טוב! כשאני מתחבר לזה, אני מרגיש כאילו אני אטבע בים של דמעות חחחחחחחחח השאלה אם אני משדר ליקום את השמחה הזאת ככה...??? ללא ספק - אלה דמעות של שמחה והוכרת תודה על הטוב!

shanula

New member
../images/Emo204.gif זה טוב לבכות

אני מאמינה שזה לא משנה אם הבכי בא מתוך עצב או מתוך שמחה. תמיד הבכי יבוא כשחרור ואחר כך תבוא הקלה והרגשה יותר טובה מקודם. דרך אגב אני מכירה את ההרגשה של התרגשות והתלהבות עצומה שבאה כאשר מופיעה תובנה חדשה שמופיעה כאילו משום מקום. אני מאמינה שהיא מגיעה ממעין ישות יותר גדולה של עצמך שמנסה ללמד אותך דברים. לי זה תמיד מגיע בשעות הקטנות של הלילה כשכולם ישנים ואז מרוב התרגשות מהגילוי אני לא מצליחה להרדם. לוקח זמן ללמוד להקשיב לאני העליון שלך ,שמדריך אותך, אתה נראה לי בדרך הנכונה. באהבה

../images/Emo13.gifתודה shanula על תגובתך

כן. גם אצלי קורים דברים לקראת הלילה, או סתם בשעות היום...פיפס! ורעיון חדש קופץ לי לראש! הרגשה מעולללהה!!

למעלה