האם חייבים להדביק את המדבקה (המכוערת)של הטסט השנתי?
T TomaC New member 5/5/04 #8 דווקא לא רעיון ממש טוב לא יודע למה, אבל למספר שלי יש בלאי מאוד גבוה..... לפעמים יוצא שאני מחליף יותר מפעם בשנה, ואז לך תגרד את המדבקה.....
דווקא לא רעיון ממש טוב לא יודע למה, אבל למספר שלי יש בלאי מאוד גבוה..... לפעמים יוצא שאני מחליף יותר מפעם בשנה, ואז לך תגרד את המדבקה.....
T TomaC New member 5/5/04 #9 נצל"ש- צמיגים למסירה ביום שישי אני מחליף צמיגים. לצמיגים הנוכחיים יש בשר, אבל הם יבשים. במידה ומישהו רוצה (סופרמוטו????)- במסר הצמיגים 110/70-17 130/70-17, דגם ותיק של דאנלופ.
נצל"ש- צמיגים למסירה ביום שישי אני מחליף צמיגים. לצמיגים הנוכחיים יש בשר, אבל הם יבשים. במידה ומישהו רוצה (סופרמוטו????)- במסר הצמיגים 110/70-17 130/70-17, דגם ותיק של דאנלופ.
א אופנוען במיל New member 5/5/04 #11 וגם דאנלופ 207 110/70 17 למסירה, קצת יבשים אבל עם הרבה בשר בעיקר בצדדים (אני רוכב רק ישר).
T TomaC New member 5/5/04 #12 מזכיר לי מישהו שאמר פעם "אופנועים צריכים ליסוע רק ישר.... לא ככה וככה (ככה וככה תוך ניענוע אקראי של יד ימין...) זה היה השוטר במגרש בראשון, בשבוע השלישי...
מזכיר לי מישהו שאמר פעם "אופנועים צריכים ליסוע רק ישר.... לא ככה וככה (ככה וככה תוך ניענוע אקראי של יד ימין...) זה היה השוטר במגרש בראשון, בשבוע השלישי...
B bendoe New member 5/5/04 #10 אתההההה../images/Emo2.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif תרים טלפון