האם חולי אפילפסיה

האם חולי אפילפסיה

יכולים לעבוד בכל עבודה רגילה?האם זה מפריע למעסיקים לדעת שאדם המרואיין אצלהם חולה באפילפסיה?

אם אתה מאוזן זאת ממש לא בעיה

אין חשש שבזמן העבודה תקבל התקף נכון? ועם זאת עבודה משרדית בכלל אין בעיה.. כי אין ממש סכנות נפילה או משהו כזה..

מכורה את ישבת מול מעסיק בראיון

עבודה? השאלה היתה גם על מעסיקים ויש לי ניסיון לא טוב כשאני מספר על האפילפסיה ומביא מכתב מרופא המשפחה שיש לי אפילפסיה ואני מאוזן תמיד כשמגיעים ךקטע של האישור הרפואי הדברים הסתבכו אז יש בעיה של הסטיגמה מה לעשות

קראת בתשובה שלי משהו על

מה המעסיקים חושבים על זה? או את דעתם? אוף! תפסיקו להגיב לי על דברים שלא בתשובה שלי!!!!!

aerox

New member
תגידו מה ניהיה מהפורום הזה?

חוץ מלריב לא מסוגלים הלו תרגיעו רוחות די ,

אפריקוטי בוקר טוב../images/Emo42.gif

כשאתה נמצא בראיון עבודה, מה הסיבה לכך שאתה מעלה את האפילפסיה בזמן הראיון? לא היית בצבא בגלל אפילפסיה? האפילפסיה שלך מאוזנת, מה אם כך גורם לך להוציא אישור מרופא כדי להוכיח שאתה מאוזן? ניסית לגשת לראיון מבלי לציין את האפילפסיה בתור שלב ראשוני? אין ספק שלא קל להתקבל לעבודה בכלל, קל וחומר להתקבל לעבודה כשיש אפילפסיה שאנשים לא יודעים איך להתמודד עם מה שהיא ויודעים ממש מעט עליה, למעשה אנשים פוחדים מאפילפסיה. השאלה הנשאלת היא שוב, מה מביא אותך להוציא את אותו מכתב המוכיח את מצבך המאוזן עבור המראיין...מהי תשובתך? *אני מכירה רק מקום עבודה אחד בצפון הארץ שמקבל אנשים עם אפילפסיה אבל לא בכל מחיר, רק אחרי שהם עוברים שלב ראשון של בחינה -התמודדות בחברה, שלב שני- ראיון פסיכולוגי אישי, שלב שלישי-קורס שבו יש להוכיח התמדה ויש לעבור 2 מבחנים והוא כולל עבודה לעיתים על חשבונך., שלב רביעי- מבחן מעבר. אני יודעת שיש גם שלוחה באזור השרון אך היא איננה מוכרת לי ואין לי מושג אם גם לשם יקבלו אנשים עם אפילפסיה, אבל יש לעבור את כל השלבים כדי להתחיל את הקורס.

aerox

New member
אפשרי אבל ...

שאני הגעתי למקום עבודה לא שאלו למה לא התגייסתי לא שאלו אם עשיתי צבא לא הזכרתי שאני חולה כלל את המראיין זה לא אמור לעניין הוא רק מראיין ולא "הבוס" במידה ויקרה לי התקף במצב חריג או שאני יפוטר ואם אני טוב ישאירו אותי לפעמים"יש דברים נסתרים לא נבין לא נדע " חשוב לא לחשוף את עצמך בכל דבר ולא להדביק לעצמך מותק גם אני חולה ...ואני חושב שפה הטעות של רבים מאיתנו שחושפים את עצמם ,

הסיבה היא שאני לא רוצה לשקר

כשאני חותם על הצהרת בריאות או ויתור סודיות רפואית אני בוגר מדעי המדינה יחסים בינלאומיים ניסיתי להתקבל לכמה מוסדות ממשלתיים ושם, אחד ההליכים הוא בדיקת רופא והבאת אישור בריאות וחתימה על ויתור סודיות רפואית השקר יתפוס אותי אני לא רוצה לעבוד במקום עבודה רק בגלל שהוא מעסיק מישהו עם אפילפסיה בקשר לצבא-הייתי . את האפילפסיה קיבלתי אחרי השיחרור שלא תביני לי נכון-היו לי רק ניתוקים כאלו ובכל זאת הרופא משפחה שלי אומר שהוא חייב לכתוב את זה במכתב שהוא נותן לי כיום אני עובד בלי ברירה בעסק המשפחתי שלנו

מה היו התשובות שקיבלת?

נאמר לך שאתה נפסל בגלל האפילפסיה? אולי זו שאלה נאיבית מאוד, מעניין לדעת מה אמרו לך... אין מקום עבודה שמעסיק אנשים רק בגלל שיש להם אפילפסיה,אם תשמע על מקום עבודה כזה, כתוב עליו, נפרסם אותו. במילים אחרות אתה כותב:"אני לא מוכן להתקבל למקום עבודה שמוכן לקבל אדם כמוני" מה אתה אומר על עצמך כאן?

aerox

New member
חח חרטטני ....תרד מהעץ !

אנשים מתים לעבודה אולי אתה מהנדס או משהו אז סבבה בכיף אבל ת'חלס גם אותי לא הספידו בגלל האפילפסיה זה שטויות פשוט לא מדברים על זה וזהו אפילפסיה זאת לא מחלה ....גרררר תקלטו

שיהיה לכולכם בהצלחה

מחלה, לא מחלה אתם בכלל לא פתוחים לקבל דעות אחרות והתוקפנות שלכם די מייאשת תמיכה? הצחקתם אותי ביי

כשדיון מתפתח בפורום זה בסדר

עד שכותבים למישהו שהוא כותב שטויות. נושא התעסוקה בקרב אנשים עם אפילפסיה הוא לא נושא קל בכלל,ישנן דרכים רבות להתבטאות ואני רואה שחלקכם בוחרים בזמן האחרון להתבטא באופן בוטה וישיר. קחו בחשבון שתשיגו בכך את הדברים הבאים: 1.הקוראים שכתבו הודעה לאחר שהיו קוראים פאסיביים (אולי) לא יכתבו כאן שוב. 2.הקוראים הפאסיביים שתכננו לכתוב הודעה למדים מהקוראים הפאסיביים שהעזו,לא לכתוב כאן הודעות. זהו פורום תמיכה ואני מבקשת מכם להתיחס בכבוד אל הכותבים, אם אתם מתקשים לעשות זאת, קחו בבקשה פסק זמן וחזרו אלינו בכוחות מחודשים ובחיוך כאשר תוכלו. לכתוב כאן ולפגוע באנשים שמבקשים עיצה זה מיותר ובעתיד הודעות כגון אלה ימחקו בהחלט! אני מקווה שהלקח נלמד ומקווה עוד יותר שאפריקטי יחזור אלינו,ויקבל את ההתנצלות הראויה. אין לנו ויכוח עם אנשים לגבי המילה מחלה או תופעה, אנחנו יכולים לקרוא לאפילפסיה גם נקודה לצורך העניין. נשאלה כאן שאלה מאוד חשובה בנוגע לתעסוקה והתשובות היו לא לעניין בכלל. בשביל מה אנחנו כאן בעצם? אני כאן כדי לתמוך באנשים וכדי לתת את מירב הידע גם כדי לכוון, אולי לא כולכם כאן בשביל אותה מטרה. אולי חלקכם צריכים לספור עד עשר לפני שאתם שולחים תשובה למישהו ואולי לא חושבים שהמישהו שיקרא את התשובה שלכם יהיה ממש, אבל ממש עצוב אחרי שהוא יקרא אותה. מדובר בבני אדם, תזכרו את זה...

א68

New member
עבודה

התשובה הראשונה נמצאת כבר בגוף השאלה, אלא אם כן אתה מפנטז על עבודות פיזיות קשות שמסוגלות לסכן אותך. בנוגע לתשובה השנייה, אמנם זה יכול להפריע למעסיק ועל זה אין חילוקי דיעות ולו לרגע אחד בלבד כי רובם לא יודעים מה זה ולא רוצים להתעסק עם זה). כאן יש לך את האופציה רק על דעת עצמך לספר או לא לספר להם(תלוי גם מה מצבך הבריאותי, האם אתה רואה את עצמך נקי לחלוטין מהתקפים?)

למעלה