כשדיון מתפתח בפורום זה בסדר
עד שכותבים למישהו שהוא כותב שטויות. נושא התעסוקה בקרב אנשים עם אפילפסיה הוא לא נושא קל בכלל,ישנן דרכים רבות להתבטאות ואני רואה שחלקכם בוחרים בזמן האחרון להתבטא באופן בוטה וישיר. קחו בחשבון שתשיגו בכך את הדברים הבאים: 1.הקוראים שכתבו הודעה לאחר שהיו קוראים פאסיביים (אולי) לא יכתבו כאן שוב. 2.הקוראים הפאסיביים שתכננו לכתוב הודעה למדים מהקוראים הפאסיביים שהעזו,לא לכתוב כאן הודעות. זהו פורום תמיכה ואני מבקשת מכם להתיחס בכבוד אל הכותבים, אם אתם מתקשים לעשות זאת, קחו בבקשה פסק זמן וחזרו אלינו בכוחות מחודשים ובחיוך כאשר תוכלו. לכתוב כאן ולפגוע באנשים שמבקשים עיצה זה מיותר ובעתיד הודעות כגון אלה ימחקו בהחלט! אני מקווה שהלקח נלמד ומקווה עוד יותר שאפריקטי יחזור אלינו,ויקבל את ההתנצלות הראויה. אין לנו ויכוח עם אנשים לגבי המילה מחלה או תופעה, אנחנו יכולים לקרוא לאפילפסיה גם נקודה לצורך העניין. נשאלה כאן שאלה מאוד חשובה בנוגע לתעסוקה והתשובות היו לא לעניין בכלל. בשביל מה אנחנו כאן בעצם? אני כאן כדי לתמוך באנשים וכדי לתת את מירב הידע גם כדי לכוון, אולי לא כולכם כאן בשביל אותה מטרה. אולי חלקכם צריכים לספור עד עשר לפני שאתם שולחים תשובה למישהו ואולי לא חושבים שהמישהו שיקרא את התשובה שלכם יהיה ממש, אבל ממש עצוב אחרי שהוא יקרא אותה. מדובר בבני אדם, תזכרו את זה...