האם זו רק אני ?

האם זו רק אני ?

או שאני לא לבד במערכה על המשפט "יום ראשון אתחיל דיאטה" ? היו לי הרבה ימי ראשון כאלה השנה...ובכל זאת אני כאן...חלק מהשמנות והיפות
כבר לא חולמת להיות רזה, יודעת שאיי שם עוד יש גברים שיודעים להעריך נשים מלאות גוף ומוצאים אותנו כיפות, אז למה אני עדיין מתלבטת בנוגע ליום ראשון?

DREAM111

New member
היי וברוכה הבאה קודם כל. ../images/Emo140.gif

מי מאיתנו לא חווה או חוותה זאת. כל החיים סביב הדיאטה סביב הלחץ של השינוי. אם את שלמה עם מראך ולמדת לאהוב את עצמך כשם שאת אז פשוט תזרמי עם החיים ותרגישי טוב שזה הכי חשוב בעצם. במידה ועדיין יש ספקות אז פשוט שוב ביום ראשון תתחילי דיאטה.

עופר 123

New member
ברבות השנים....

למדתי משהו חשוב בעניין דיאטות: דיאטה לא מתחילים ביום ראשון - מתחילים מעכשיו, מתחילים מאתמול. עדיף להיות בעיצומו של תהליך מאשר לחכות לו כמו לחכות לאיזו צרה שעתידה ליפול עלינו. ועוד משהו - ביום ראשון כולם עצבניים על הבוקר, כולם כועסים, כולם מתרגזים שלקחו להם את הסופ"ש, והרי ידוע שהעצבים הם הדרך הקצרה ביותר למקרר... היום המומלץ לתחילת דיאטה - יום שלישי, סתם יום של חול
. שלך, עופר

נדמה ש...

אנחנו תמיד דוחים את ה"קץ"...עוד קצת מהחיים הטובים...עוד קצת יד חופשית למקרר... אבל יש צדק בדברייך עופר והלא נאמר יום שלישי - פעמיים כי טוב

תודה DREAM ../images/Emo13.gif

הספקות קיימים....או יותר נכון חוסר השלמה...פידבקים שמגיעים מהסביבה אבל יותר מהכל רצון שלי בשינוי...להיות יפה יותר בעיני עצמי... והדרך מוכרת לי...צעדתי בה כ"כ הרבה פעמים...ולפעמים אני לא מוצאת את הכוחות לצעוד בה שוב...אבל אני אופטימית...כתמיד

גילה37

New member
יום ראשון המפורסם....

רבים מאיתנו מתחילים דיאטה ביום ראשון ועד יום ראשון מנסים לפצות על הדיאטה העתידית..אבל מאחר ואנו לא עושים שום שינויים פנימיים נעלמות כל ההחלטות לגבי דיאטה ואז גם לא משתנה דבר אבל מה שכן זללנו המון "לפני " הדיאטה מסקנה כל פעם שמחליטים שעושים דיאטה ומתחילים אותה ביום א´ קחו בחשבון שתצטרכו להוריד עוד שני קילו נוספים עקב ההחלטה ... אז למה להחליט בכלל????????? שלכם גילה שלא חושבת על דיאטות אלה על השוקולדים של אלכססססססססס גילה

gal33

New member
רגע לפני הדיאטה....

תקבלי את עצמך ותאהבי את עצמך כמו שאת עכשיו, עם בלי דיאטה, זה רק לטובה. ואם כן דיאטה, אז כדי להצליח בה, צריך לשנות כיוון ולהבין שדיאטה זה לא משהו שמתחילים ביום ראשון ה- 12/5 וגומרים בעוד X חודשים, אחרי Y ק"ג. דיאטה זה אורח חיים. כמו כל אורח חיים שכולל בתוכו עליות ומורדות גם דיאטה מוצלחת כוללת בתוכה נפילות. בהצלחה בכל אשר תבחרי גל

למעלה