האם זו התעלללות.

האם זו התעלללות.

"למה יש כל כך הרבה חלב?" "למה החלון סגור?" "עם מי את מדברת?" "למי את מוסרת את המידע הזה?" "איפה הספל השניה שלי?" כל הזמן השאלות המפגרות האלו שאישתו של היו"ר שואלת, די, תני לי לעבוד בשקט כבר!! יש הרבה עובדים אז צריך חלב , החלון סגור כי אולי קר? עם מי אני מדברת? עם סבתא שלי !! ברור שעם לקוח חשוב... איפה הספל השניה? מה אני משרתת? ומילא אני, כי רק החלפתי את הפקידה שבדר"כ יושבת לידה, אבל היא כל יום מתעללת בעובדים שלה, שיעשו לה סלטים, שיקנו לה אוכל ואם האוכל מהמסעדה לא טעים היא מאשימה אותנו....איפה אפשר להתלונן ? אנחנו כל יום בוכות בגללה!

rut2020

New member
יש פתרון לבקש לקיים אסיפה

ולהעלות את הטענות האלו באסיפה לאמר לה באופן חד משמעי שאינכן שליחות שלה אינכן משרתות שלה ושהתנהגותה מפריעה לכן גורמות לכן להרגיש רע ומפריעות לתפקודכן בעבודה, פתרון נוסף הוא לחפש עבודה אחרת וכאשר תמצאו פשוט להודיע ליו"ר שאם הוא לא ירסן את אשתו - אתן עוזבות לעבודה אחרת.

ממש יזיז לו....היום שוחחתי עם עוד כמה בנות

ואמרתי להן שהן פחדניות ובמקום שכולנו נבוא ונתקומם יחדיו הן מתחבאות. אני לא מתכננת למצוא עבודה אחרת, יש לי מחוייבויות, היא עושה מלחמת התשה, היא רוצה שנתפטר כדי שלא תצטרך לשלם לנו פיצויים , אנחנו פה שנים כבר...אני רוצה את הפיצויים שלי.... עוד יום יגיע ואנקום , יום יבוא ואגיש תלונה על המצב שהיא הכניסה אותי!!!!

למעלה