האם זו התנתקות???

האם זו התנתקות???

לאחרונה הגננת הסבה את תשומת ליבי שנושנושה נראית בוהה ולא משתתפת במיפגשים כמו שהשתתפה פעם. גם אני הבחנתי לפני כמה ימים כשהגעתי לאסוף אותה מהגן היא לא רצה אלי או חייכה לעברי כמו תמיד, אלא כאילו הסתכלה דרכי ולא הגיבה. אם הייתי רואה התנהגות כזו אצל ילד אחר, הייתי חושבת שהוא חולמני, אולי מסוגר, אולי בישן אולי עייף, אבל אצל נושנושה .... איך אפשר לדעת האם אלה התקפי התנתקות? האם יש איש מקצוע (פסיכולוג? עו"ס?) המתמחה באפילפסיה ואשר היה יכול ליעץ?

ruthty

New member
../images/Emo24.gifבוקר טוב לך

תבדקי את זה לעומק יכול להיות שהיא עייפה מהכדורים

שרונמר

New member
בוקר טוב

התנתקות יכולה להיות בגלל הפרעת קשב וריכוז, תופעת לוואי של חלק מהתרופות האנטי אפילפטיות,חולמנות,עייפות או שבתך חווה התנתקות-פרכוס. כשקורה כזה מצב, תקראי לה ותנסי לגעת בה. אם היא מגיבה מיד, קרוב לודאי שזאת חולמנות או הפרעת קשב. אם אין תגובה זה פרכוס. אצלנו הבן חווה ניתוקים קצרים וארוכים. לפעמים הוא חוזר לעצמו והכל בסדר. לעיתים הוא עייף מאוד ורוצה לישון, מבולבל. שרונה

יתכן שזו תופעה של תרופה נוגדת כפאון

אצל בתי מאז שהתחלנו עם KEPPRA יש לה ניתוקים קצרים ומוכרים יחד עם זאת ישנם ניתוקים ארוכים שנראים בדיוק כפי שתארת אצל ביתך ניתוק כזה יכול להיות באורך של 15 דקות עד אשר היא חוזרת ממנו יכול להיות מצב של : מלמול לא מובן , היא אף יכולה לעקוב אחריך עם תאחזי בידה היא תלך אחריך כל זאת בתוך ניתוק הוא עדיין נחשב כניתוק אבסנס בבדיקה שבצעתי יחד עם הורים בפורום כאן נראה לי ש KEPPRA אחראית לניתוקים הארוכים , לפחות אצל בתי ואנחנו בדרך להורדת מינון עד הפסקתה יום נעים רפי

למעלה