האם זו גמילה עצמית?

האם זו גמילה עצמית?

היונקת שלי בת שנתיים וחודשיים. בחודש האחרון היא התחילה להתרשל בתפיסה ואני לא הקפדתי איתה וכתוצאה מכך היא פצעה אותי וממש חזרנו לימים הראשונים של ההנקה, עם משחת פיורלן וסדקים כואבים
מי חשב שזה יכול לקרות גם בשלב כה מתקדם? כשהבנתי שזו הסיבה לכאבים (בהתחלה חששתי שמדובר בפטריה) התחלתי להתעקש איתה על תפיסה נכונה, והתגובה שלה היתה "סימנו!" וכך קרה שברוב המקרים שביקשה לינוק, כשהתעקשתי שתינק מבלי להכאיב לי אז היא פשוט ויתרה על הענין. ירדנו ל 1-3 הנקות ביום (אני כבר לא מניקה בלילה מתוך החלטה שלי). למרות שאני יודעת שאצל רוב האנשים להניק פעוטה בת שנתיים זה ממש לא גמילה מוקדמת בכל זאת, היא נראית לי קצת קטנה לגמילה עצמית , לא?

אלונה ע

New member
איזה כיף לה שיש לה אמא כמוך

שתוהה אם בגיל כזה הגמילה לא מוקדמת. לדעתי זה מאד אינבדואלי ומשתנה מילד לילד, אני מניחה שיש ילדים שבשבילם שנתיים+2 יהיה גיל מוקדם לגמילה אבל כפי הנראה בשביל היונקת שלך זה לא. אני מכירה תינוקת שגמלה את עצמה בגיל שנה (מפתיע, נכון?). הדרך הנפלאה ביותר לגמילה עבור הפעוטה היא גמילה עצמית. קבלי ח"ח על הנקה ממושכת שכזאת. מחמם את הלב

אלונה ע

New member
ועוד משהו

בפורום הנקה השכן עניין הגמילה נידון רבות. תקלידי את המילה "גמילה" בחיפוש ותמצאי הרבה אינפורמציה שתאיר את עינייך.

למעלה