האם זו בעיה או לא ?

למה בשוק מותק ?

מעולם לא הלכתי, רק לא כתבתי שום דבר....ודווקא היה המון מה לכתוב ,רק לא היה זמן.... ומה שלומך באמת ? למה כוכבית אדומה דבוקה למצחך ? יהיה נחמד לעשות איזה כנס מחזור 2003.... :) ד"ש חם !

yosef 30

New member
שמי עדיין לא הסיר את התחפושת מפורים

לכן יש לו נקודה אדומה על המצח
.

ILoveMyself21

New member
האם זו בעיה או לא ?

היי
ובכן, אני לא מצליח להבין איזה עניין עם עצמי בזמן האחרון. התחלתי לבלות בפגישות סקס עם בנים, וקורה דבר מוזר שגיליתי עקב ההתנסויות שלי לאורך התקופה האחרונה.. קורה שאני מקיים מין חלקי (נשיקות, חיבוקים, אוראלי) ובזמן שאנחנו מאוננים אחד לשני ורוצים לגמור מזה, אני לא מספיק מרגיש חרמן... לא בגלל שאני לא נהנה או מתרגש , אבל אני לא מצליח להרגיש את הרצון הזה לגמור בשיאו
לוקח לי המון זמן, ומה שאני עושה זה פשוט מאונן לבחור שנמצא איתי עד שהוא גומר ואז נוגע בעצמי לבד עד הגמירה (כמובן עם ליטופים ממנו ונשיקות), כי אם מישהו אחר מאונן לי , אני לא מצליח לחוש את הרצון לגמור. זה כבר קרה מס' פעמים ואני האמת חרד מזה ולא מבין למה אני ככה. כי למשל אם אני לבד וסתם חושב על סקס ומאונן, אני גומר תוך כמה שניות אפילו בלי בעיה
האם קרה למישהו דבר כזה ? אני דיי חרד מזה, כי בא לי ליהנות מהמגע של בחור שמאונן לי, אבל אני נאלץ לוותר כי אני לא מגורה בשום צורה עד שאני לא עושה את זה בעצמי. אוףף לא יודע מה זה יכול להיות... גם מרגיש לי כזה דפוק שאני מאונן להם ואחרי זה שוכב עם עצמי כדי לגמור.

S h a m i

New member
הלו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני מדממת פה פעם בחודש ואתן מרכלות ללא הרף
גריני יקירי, מכיר את מצב הסיפורים מול הזמן, פגישת מחזור בהחלט יכולה להיות משהו מעניין...
יוסף
- עכשיו שיש לך בית חדש מהשקית - אולי תארגן
שיהיה לכולנו המשך שבוע קסום

גמני, גמני,גמני

סיימתי נדודיי וחזרתי לעיר הולדתי והצטיידתי בדירה משלי בשוליי ,אך עדיין בתחום, העיר ת"א. אז אפשר גם אצלי :) והנה טיזר ויזואלי קטן למעלליי בשנים האחרונות.... וגם קישור שקשור לעניין ואיך הפרות השוויצריות שבהודעה למטה קשורות לעניין ..?!??!!!

yosef 30

New member
גריני תתחדש ומזל טוב ../images/Emo49.gif

אני זוכר את הזמן שבו התחלת לדבר על הקבוצה הזאת בחברה שלכם. זה היה עוד בתקופת אמט לא
. נראה שהחזון שלך הצליח יפה מאוד. כל הכבוד
זהו, נחתת, החלטת להתמקם בארץ הקודש
מפגש יכול להיות נחמד, אך נראה לי שאין מספיק אנשים בשביל לערוך מפגש פורום. ובהחלט אפשר לעשות אותו אצלך - רק אם הפרות הקדושות האלה מגיעות
. שתהיה אחלה שבת
יוסף.

החזון כמעט והתגשם...

אך בעצומו של תהליך החלטתי שהגיע הזמן לא רק להתחדש בדירה חדשה אלא גם במעסיק חדש (אחרי 13 שנה בחברה), לא לפני שנשלחתי מטעם מקום עבודתי לכנס חברה ראשון מסוגו, שנערך בציריך, של עובדים מנהלים ולקוחותיהם(מנכ"לים וראשי תאגידים) , כולם על טהרת ההומואים והלסביות , וזה קרה קצת אחרי שצעדתי בראש מצעד הגאווה בבודפשט מלווה העמיתי המקומיים ובאנר ענק הנושא את הלוגו של ההתאגדות שול החברה שלראשונה נתנ את חסותה למצעד ( IBM) ..... וואלה , זה היה מתקופת אמט (וגיא), לירוי והנסיך ,מאי והחוצנים ,י.ל ופרץ.... וכיו"ב...

yosef 30

New member
לא יודע אם זו בעיה

שבת שלום לך. כתבת שהתחלת לבלות עם בנים לפגישות סקס. האם אלו התנסויות ראשונות שלך
האם הבנים שאיתם אתה נפגש אתה מרגיש שאתה נמשך אליהם, הם מגרים אותך
יש סיבה מסויימת שאתה לא מקיים מין אנאלי
אתה מרגיש פתוח ונינוח בזמן שאתה איתם במיטה
עד כמה אתה באמת מנוסה
אולי השאלות האלה יוכלו קצת לשפוך אור על החוויות שלך. במידה ואתה רק מתחיל לגלות את העולם המיני עם גברים, סביר להניח שאתה חווה התרגשות שמתפרשת כלחץ או כבעיה. שתף אותנו קצת יותר שנוכל אולי לעזור לך קצת יותר. ברוך הבא למשפחת זוגיות גאה
יוסף.

ILoveMyself21

New member
תשובות:

1. כן, אלו הן התנסויות ראשונות שהחלו לקרות בתקופה האחרונה. 2. כן, אני נפגש עם אנשים שלרוב אני נמשך אליהם באופן כללי. הם נראים טוב וכמובן שעפ"י החלטה שלי אני מגיע איתם למיטה. 3. ובכן... אני לא הכי נהנה מסקס אנאלי, ולרוב קורה שהבחורים שאני נמצא איתם הם בעצמם אקטיביים וגם לפי מה שהם אמרו לי (כן, כולם בלי שהם מכירים אחד את השני) שיש לי איבר גדול מדי עבורם (
) לכן זה עוזר לנו לוותר וליהנות מהשאר. 4. מרגיש פתוח ונינוח לחלוטין. אני והבחור השני משתדלים להכיר קצת לפני שאנחנו מתקדמים למיטה ואנחנו מבלים ערב במקום כלשהו ונהנים בחברה אחד של השני. כשמגיעים לשלב המיטה אנחנו כבר דיי משתחררים, והאמת שאני זה שגורם לאווירה להיות יותר קלילה ואני הרי גם מזמין את היזיזים שלי אליי לבית - שזה גם משאיר אותי ללא שום מתחים, במידה ואולי היו יכולים להיווצר בבית זר. אני יודע שאולי זה יכול להתקבל כרושם של מישהו לא מנוסה ממש במין, ובגלל יכול להיות מצב כמו שקורה אצלי, אבל זה לא ככה. למעשה מאז הפעם הראשונה שהתנסיתי הייתי לגמרי משוחרר וחופשי ... הרגשתי כאילו אני עושה את זה בפעם המי יודע כמה... לא מתח, לא עצבנות או חוסר נינוחות וכאלה... לגמרי רגיל ועם המון רגש חיובי וטוב. לא יודע אבל למה קורה שאני לא מגורה מספיק... אולי זה גם קשור לזה שאני בתת-מודע עדיין לא מספיק סומך עליהם ורוצה להיות יותר רגיל לבן אדם.

yosef 30

New member
בחור מצוייד ../images/Emo94.gif

- נא להתנהג בהתאם
תשמע אני חושב שמה שאתה חווה הוא דבר נורמלי לחלוטין. לא כל מפגש מיני עם מישהו מחייב לזקוף את האיבר שלנו. הבעיה היא שכשלא עומד לנו כמו שאנו רוצים מתחילות המחשבות ואז כל האנרגיה מרוכזת במה אמור להיות ולא באיפה להיות
. אתה יודע מחשבות מורידות את הזיקפה במיטה כשחושבים יותר מדיי. והצורך הזה להכיר את האדם יותר אני בהחלט יכול להזדהות איתך. תהנה מהמגע, מהאינטימיות לא חייב לגמור בכל מפגש. ואתה יודע לפעמיים אנחנו חושבים שאנחנו רפויים ומשוחררים - אך מבפנים זה לא כך. אני הכי רואה את זה בטיפול בעיסוי - אני שואל אם יש מתח לחץ כאב כזה או אחר - התשובה היא לא. ואז במהלך העיסוי אנשים לומדים להכיר את הגוף שלהם ו"מגלים" הרבה מקומות ש"לא יידעו" שהם קיימים ותפוסים. קח ת'זמן, תהנה מהרגע, כשייעמוד לך ה -
כולם כבר יידעו
. נשמע לי שאתה יותר מבריא
אתה מוזמן להישאר במשפחה ואנחנו כאן יוסף

ILoveMyself21

New member
לא הבנת מה שרשמתי.

הבעיה היא לא בזיקפה אלא בגמירה. אני לא מרגיש מספיק מגורה עם אף אחד שאני איתו. כלומר, יש לי זיקפה ואנחנו נהנים ממין אוראלי וכל השאר, אבל כשבא לי ולפרטנר לגמור תוך כדי אוננות אחד לשני - אני לא מרגיש מגורה מספיק מהמגע שלו באיבר מין שלי. לא יודע...יש זיקפה והכל, אבל אני לגמרי לא מתחרמן מזה כדי לגמור. לעומתי, כל השאר, מספיק לגעת להם באיבר מין , והם מוכנים אחרי 20 שניות
ועכשיו , זה לא שיש לי בעיה לגמור עם עצמי, עם המגע שלי עם עצמי, אבל הקטע שבא לי גם ליהנות מהמגע של מישהו לי. טוב, לא יודע...זה אולי נשמע דפוק וכזה מעפן שאני מדבר על דברים כאלה. סתם רציתי לדעת אולי יש עוד אנשים שמכירים את זה מעצמם ויכולים להמליץ על משהו כדי להשתחרר, כי יכול להיות שבאמת אני תפוס בדרך כלשהי (לא במודע) וזה משפיע על משהו בי כדי ליהנות עד הסוף.

תרגע, זו ממש לא בעיה...

הראשון שהייתי איתו ,זה שאני הייתי גם הראשון שלו, "סבל" מאותה תופעה. ועד כמה שהוא היה מחורמן (ועד כמה שאני הייתי...),אנאלי, אוראלי או מנואלי...כלום לא הביא אותו לאורגזמה ,חוץ מעבודת יד עצמית שלו , וזה נמשך כך כל התקופה שהיינו ביחד וגם אחרי זה עם הפרטנר הבא שלו. רק במשך הזמן ,ככל שהתנסה יותר ולמד על עצמו יותר, ואולי גם השתחרר מהמתח של "למה אני לא גומר" הדברים הסתדרו.והם הסתדרו בקטע שהוא למד איזה דברים מחרמנים אותו עוד יותר ממה שהוא חשב שהוא מסוגל להתחרמן. אני יכול רק להוסיף מנסיון שלי, שלא כל אחד שיעשה לך ביד גם אם יהיה זה אדם שאתה מאוהב בו, יעשה זו בצורה שגורמת לך לגמור, אין מה לעשות, כל אחד והאופן שהוא רגיל לענג את עצמו כך הוא גם ינסה לענג את הפרטנר שלו...ולא בהכרח שמה שעושה לו יעשה גם לך... יש כאלה שגומרים מכל מגע ויש כאלה שצריכים דברים אחרים. ואין שום דמיון או קשר לאוננות עצמית, כי זו ממש סיטואציה אחרת לגמרי...שבה אתה עם הפרטנר שמכיר אותך הכי טוב בעולם...ואין מתחים ואין חרדת ביצועים לא במודע ולא בתת מודע !!! אז...תרגע...תתנסה עוד ועוד...ואל תפחד להרחיב אופקים (או ישבנים)... בהצלחה

למעלה