האם זו בגידה??????

האם זו בגידה??????

אני נשואה 10 שנים והיחסים שלי עם בעלי מצויינים, יש לנו יחסי מין מעולים ואנחנו ממש מאוהבים (אם אפשר לקרוא לזה ככה עדיין) האחד בשניה. אני יודעת שלעולם אני לא אבגוד בו פיזית אבל... לפני 3 שבועות הכרתי מישהו בעבודה, אדם שנמצא בקצה השני של המדינה וראיתי אותו רק פעמיים, כשראיתי אותו הוא אפילו לא משך אותי מינית או אפילו היה בכיוון! אבל בשיחות הטלפוניות שלנו, אני פשוט נמסה ממנו ואני מדברת איתו על הכל, כולל דברים מיניים. המצפון שלי הורג אותי! מה עושים????

The One Desire

New member
טרם

המצב עדיין לא מוגדר כבגידה לפי דעתי, מה שכן, אם את תתני לעצמך הוא יכול בקלות להגיע למצב כזה. לדבר עם בן-אדם שגורם לך להרגיש נעים וטוב עם עצמך הוא לא רע לכשעצמו השאלה איך הדבר בא ליידי ביטוי. שימי לב לצעדייך כי אפשר בקלות להחליק.

אני יודעת את זה

כמו כן אני יודעת שאני לא יכולה להיפגש עם הבחור כי הוא נמצא כמו שכתבתי בצד השני של המדינה, וחוץ מזה כשאני רואה אותו אני לא נמשכת אליו בכלל.

smagi

New member
אם המצפון לא שלם זו אכן בגידה!

כנראה שבתוך תוכך את יודעת שמשהו לא תקין, עצתי לך תנקי את הקשר הזה, הוא מיותר בפרט אם טוב לך עם בעלך!

מרקוס417

New member
"התחסדות"

יש שני מצבים שגברים יודעים לנצל היטב לטובתם ונשים תמיד מועדות במכשול הזה,מכיוון שנשים בנויות על 95 אחוז רגש היא חייבת להרגיש מוערכת ולקבל מחמאות במסות אדירות וגבר שיודע לדבר היטב מספק לה את הצורך הזה .יש תופעה שנקראת "התחסדות" והיא נקראת כך כי לכאורה המטרה היא אצילה וטובה כשלמעשה הכוונה היא למטרה שונה לחלוטין .... הגבר הזה נוקט בהתחסדות שלילית ודבר זה יוביל ללא שום ספק לבגידה פיסית בהמשך שכן הייצר של הסקס נחשב ביהדות לאש שפתאום מתלקחת בשדה קוצים והמבין יבין........... ז ה י ר ו ת !!!!!

כן זו בגידה../images/Emo36.gif

אני מהמרת שאת חושבת עליו רוב היום...ובגידה זה לא רק סקס פיסי בגידה זו גם המחשבה על מי שהכרת, את משוחחת אתו גם בטלפון וממש נמסה.. כלומר הוא די עמוק אצלך במחשבות. אני מניחה שאם היה קרוב אלייך, הדרך לבגידה היתה קצרה. הבעיה שהוא רחוק... אבל לדעתי זו בכל זאת בגידה,,שמתחילה במחשבה וברגש. אז עשי חושבים, והניחי גם לשיחות הטלפון, כי את הסוף אף אחד לא ידע.

seeyou

New member
לכול אישה יש את ה"מצפון" הפרטי שלה

לפי נורמה חברתית וגם ע"פ ההלכה,זאת כן "בגידה". אני לא מטיף!!!!!!!! אבל... הזוגיות מתבססת על הצד הנפשי ולא על הפיזי... לא מתחתנים בגלל התשוקה הפיזית... בפחות כסף אפשר לקבל תמורה פיזית יותר זמינה ואפילו יותר טובה! לפי הסטטיסטיקה, במוקדם או במאוחר תשכבו מאחר והנפש והגוף זה יחידה אחת. ריגוש זה שם המשחק If you obey all the rules, you miss all the fun. -Katharine Hepburn. קצת קשה לקבל ריגוש אחרי 10 שנים ביחד מהבעל... keep smiling יוסי Don't listen to what I say; listen to what I mean.

היות שהזוגיות שלך טובה

ואת אוהבת את בעלך ואינך מעוניינת לקלקל אותם, המנעי מלשוחח איתו בטלפון או בכל דרך אחרת. פשוט התעלמי מקיומו והוא כבר יבין את הרמז. הלשון החלקה שלו תוכל להפיל אותך ישר למארב שהוא טווה לך. הזהרי. מבחינתו זה עוד כיבוש ואת תישארי קריחה מכאן ומשם. הזהרי לך, היי חכמה ואל תתפתי. אלא אם את מעוניינת בזה. כך זה מתחיל..... משיחות..... ואז מתקרבים...... והופ למיטה..... והופ למשבר..... והופ לצרות..... קחי בחשבון הכל. אל תהיי תמימה מותק.

adam33

New member
נו.

אז את בוגדת. השאלה עד כמה הבגידה שלך, והאם זה יגיע ליותר מכך בהמשך. הכל תלוי בך. ורק בך. את יכולה להפסיק את זה כעת . את יכולה להמשיך עם זה וזה רק יתגלגל כמו כדור שלג.

kanb

New member
בעייתי

זו אמנם לא בגידה אבל זו בהחלט הדרך להגיע למצב של בגידה. ברגע שמישהו אחר גורם לך להתרגש מהשיחות שלכם זו בעיה חמורה. את צריכה לשאול את עצמך מה היה קורה אילו הוא לא היה נמצא בקצה השני של המדינה. אם היית מספרת שלא טוב לך עם בעלה הייתי אומרת לך לשקול לקום וללכת אבל במידה וטוב לך חבל להרוס. תשארי עם הדבר הטוב והמוכר.

שיר2555

New member
שלום לך

את בדיוק בשלב של לצאת מזה ,אני יודעת שזה לא קל אבל תחשבי על כל מה שאת אמורה להפסיד ועל כל מי שאת תפגעי בו. את נמצאת בפורום של זוגיות במשבר תראי לאיזה מצב עצוב אנשים מגיעים את נמצאת במקום טוב נישואים יציבים ובעל אוהב ואפילו יחסי מין טובים - אל תהרסי את זה בשביל סטוץ כי ברור שמה שמלהיב פה זה שזה אסור ובסתר אם תמשיכי עם זה את עלולה להיסחף ובסוף להישאר בלי כלום (לדעתי גבר או אשה שמתקשרים עם גבר או אשה נשואים הם כבר ברמה אחת פחות ולא בדיוק מראים סוג של רצינות כך שלא שווה לפרק משפחה בשיבלו..) אז קחי את כל זה בחשבון ותעשי שיקולים ...

אולי זה לא נקרא ממש בגידה ../images/Emo29.gif

אבל בגדול את בדרך לשם, גם אם זה לא יקרה עם הגבר הזה. יש עוד הרבה גברים באיזור המיקום שלך. בכל מקרה, אם המוח שלך מתפנה אליו, ואת רוצה בו, זו לא בגידה כמו שזה אומר שמשו לוקה בחסר ברגשותיך לבעלך או בזוגיות שלכם גרידא. אני מאמינה שאת יכולה להגיע למסקנות האלו לבד אם תסתכלי באופן אובייקטיבי על הזוגיות הנשואה שלך ותראי מה טוב בה ומה לא... מה חסר בה ואיפה אפשר עוד להשקיע. כך אולי תוכלי לראות מה בעצם גורם לך להנמס מהגבר הזה. את נמשכת למי שהוא, באופיו, בקולו, במחשבותיו. מצפה לשיחות איתו, לתקשורת אתכם, לתשומת הלב שלו. את רוצה יחס הרבה יותר חם ומפרגן, מפנק ומקשיב ממה שיש לך. זה הכל בתיאוריה מה שאת צריכה, עובדה שהוא לא מושך את ואת לא מעלה את עניין הסקס הפוטנציאלי עם הגבר הזה בהודעה שלך. השתדלי לקטוע את שיחות החולין איתו ולהשקיע בדיוק בנקודות האלו בתקשורת עם בעלך, ואז תוכלי לראות (ואני מקווה שכך) שבעלך אכן יכול לענות על הנקודות האלו, ואז לא תצרכי את הגבר ההוא יותר. אם יש לך מערכת נישואין טובה (יש בטח ילדים,,,,,,,, לא
) חבל לפספס אותה על קול סקסי וראש טוב. זה יש גם לחברים אחרים וחברות טובות. חבל

למעלה