האם זו בגידה ?

41מיקה

New member
היא מבינה ...

היא מבינה כמה היא הפסידה , קשה לה מאד להתנתק , גם לי , אנו עוד משוחחות בטלפון , כל פעם התקווה מתעוררת , הנפש גועשת בכל פעם , רואה אותה לפעמים , קשה לנו , האם זה חכם בכלל לשמור על קשר ? אני פשוט לא מסוגלת לא לחשוב עליה יותר , הכאב גדול מידי . רוצה לאהוב שוב , להתאהב שוב , להרגיש כך שוב . רוצה אותה ולא רוצה אותה . רוצה את מישהי אחרת , בוגרת יותר , מוכנה יותר . לא מסובכת כמוה , זורמת , שלווה , שתאהב אותי כמו שאני . רוצה להרגיש שלמה , לא חצויה כמו שאני עכשיו ... חלק ממני הלך לבלי שוב . אוף , שוב בוכה על מר גורלי ... ואני ממש לא כזו . אז אני מחכה , לזו שתעשה לי את זה שוב . מחפשת אותה אך לא מוצאת .

41מיקה

New member
האם זו בגידה ?

הי בנות ! רציתי לשתף אתכן במשהו מחיי , התאהבתי , אהבתי כל כך חזק , הכרנו די הרבה זמן לפני שהתאהבנו , היינו חברות - ידידות , עד שיום אחד היא גילתה לי שיש לה רגשות כלפי , גיליתי לה שגם אני ... היינו יחד 4 חודשים מטורפים , אני כבר הייתי מוכנה לכל , ואז היא תפסה רגליים קרות , ונתנה תרוצים שונים מדוע אנו לא מתאימות , נפרדנו , בכינו , כאבנו , התגעגענו , וחזרנו ... היא יצרה איתי קשר מחדש וחזרתי אליה בתנאי שהיא רצינית ומוכנה להמשיך , הסכימה . לאחר חודש נוסף , הכל התמוסס , מצידה , לא מצידי , אני ממשיכה לאהוב , גם היא מתגעגעת אך זה כבר לא אותו דבר , אני מרגישה נבגדת , העולם חרב עלי , אני כל כך כואבת , ולא מוצאת מנוחה לנפשי , האם לדעתכן גם זו יכולה להחשב בגידה ? ואיך לעזאזל יוצאים מזה ? בטח תגידו , שזה יעבור , את צריכה מישהי חדשה ... ובכן בנות , לא קל לי , לא קל להכיר מישהי ... זה עושה את העיניין יותר קשה , קשה לי להתגבר . אני מניחה שכולכן עברתן משהו כזה . לכן כתבתי .

מיטל225

New member
קודם כל ....

אל תתנצלי ותסבירי למה כתבת, זה בסדר, אנחנו כאן כדי להקשיב (לקרוא)
דבר שני, אני חושבת שלא משנה ההגדרה, בגידה, לא בגידה. בגידה זה רק מונח. מה שמשנה זה איך את מרגישה עם המצב. ברור לי שלא קל לך, אני יודעת שאת לא רוצה לשמוע את התשובה הזו : "יהיה בסדר". אבל, אני באמת מאמינה שיהיה בסדר
אחרי כל תקופה קשה, מגיעה תקופה יפה. ככה זה בחיים.. אל תאיצי בעצמך להתגבר ולצאת להכיר אחרות. אחרי פרידה, או סוג של אבל על משהו שאהבנו, צריך לתת לעצמנו את הזמן להתגבר.. "לחיות" קצת במקום הכואב, ללמוד את הטעויות, את הדברים הטובים ולאחר שמגיעה ההשלמה... להמשיך! אני יודעת שזה נשמע לך, אופטימי מידי ובלתי אפשרי מהמקום בו את נמצאת.. אבל זה אפשרי. הזמן הוא תרופה מצויינת לכל.... בהצלחה

למעלה