האם זו אני או מישהי אחרת?

Lost In Love

New member
האם זו אני או מישהי אחרת?

אני אומנם הייתי שם פיזית אבל הנפש שלי כבר ברחה משם מזמן, חבל רק שהגוף לא עשה זאת גם כן, אולי הייתי מצילה את עצמי שנה קודם...אולי?! הייתי במערכת יחסים מפחידה, היה בה הכל חוץ מאהבה, היתה אלימות פיזית, מילולית ונפשית...למה נשארתי שם, אלוהים יודע? אהבתי אותו ומשום מה אני עדיין אוהבת, זה נגמר לפני שבוע וחצי, לפני שבועיים בדיוק הוא כמעט רצח אותי, הוא עצר את עצמו, זה היה הסוף, מכאן כבר לא היתה דרך חזרה, הסוף היה קרוב מאוד, הרגשתי שונה אח"כ, קשה היה לי לסלוח לו אבל סלחתי כדרכה של אישה מוכה, אישה מאוהבת, אך הזמן והזכרונות לא הרפו, לא שכחתי לו ושלושה ימים אח"כ זה נגמר...נגמר רע אבל לפחות נגמר, מאז אנו לא נפגשים או מדברים, אני הולכת לטיפול אך אני מרגישה לבד עדיין, לבד בלעדיו, יש לי המון חברים תומכים אך עדיין אני לבד בלעדיו, התרגלתי אליו, אהבתי אותו וקשה לי. אני יודעת שאין עתיד יחד, אני יודעת, אני לא מבינה למה אבל אני עדיין מחכה ל"אני מצטער" שלו.....

שילה1

New member
עשית את המעשה הנכון,המתבקש,]

ואולי שעה אחת מאוחר יותר. עדיין אוהבת?את מי ואת מה בדיוק?והאם שקלת להתלונן במשטרה? זה שהולכת לטיפול-מעולה. ומניחה שמקבלת עידוד מהסביבה הקרובה. ממני-איחולי הצלחה בהמשך דרכך בחיים,וכל הכבוד!את ממעגל האימה יצאת,ובזמן.

s h o o s h a

New member
עכשיו הזמן להתחיל לחיות

היית שם ונשארת. נשארת ואיש אינו מסוגל להבין את הסיבות. גם את לא. אהבת אותו. סיבה מספיק טובה כדי להישאר גם כשברור שצריך ללכת. ועכשיו, כשאת כבר לא שם, אל תסתכלי אחורה אלא הפני את מבטך קדימה, אל העתיד, אל החיים החדשים ואל כל הטוב שיש להם להציע לך. עכשיו הגיע הזמן לטפל בפציעות ובצלקות שנותרו בך ולתת להן להגליד. להיות מסוגלת לגעת בהן, בלי פחד אלא מתוך כוח ותובנות שלעולם לא תרשי עוד לאיש לנהוג בך בצורה זו. תחושת הלבד היא כל כך טבעית. היא שם ועוד תהיה זמן מה. תלמדי לחיות עם ההרגשה, תלמדי לקבל אותה ועם הזמן היא תתחלף, היא תוחלף על ידי מלאוּת שאת תכניסי לחייך. חבקי אליך את אלו שנמצאים שם עבורך, תרשי להם לחבק אותך ולעטוף אותך בחום. שאבי מהם כוח ועידוד ודעי שגם הם שואבים ממך כוחות, את שהיית שם, שרדת ומצאת בך את הכוח ללכת.
תעשי רק מה שאת אוהבת רק מה שאת חושבת שיהיה לך טוב.
האמיני בעצמך והאמיני שגם אחרים מאמינים בך.

אהבה לא נקנית באלימות

"הייתי במערכת יחסים מפחידה, היה בה הכל חוץ מאהבה, היתה אלימות פיזית, מילולית ונפשית...למה נשארתי שם, אלוהים יודע". לדעתי גם אלהים לא יודע מדוע נשארת שם. מצד אחד את אומרת: "היה בה הכל חוץ מאהבה" ומצד שני את אומרת: "אהבתי אותו ומשום מה אני עדיין אוהבת". לפני שבועיים לדברייך הוא כמעט ורצח אותך ואת עדיין מחכה ל"אני מצטער"? את צודקת, לצערי הרבה נשים מוכות סולחות, אולי בגלל חוסר ביטחון עצמי קיצוני, אולי בגלל הפחד להשאר לבד ואולי בגלל סיבות בלתי מובנות אחרות. אהבה לא נקנית באלימות ולכן אני הייתי מציע לך להתלונן במשטרה. גבר אלים כזה עוד מסוגל לממש את איומו גם אם עזבת אותו ואולי בגלל זה. טוב שאת במסגרת טיפולית, היא עשוייה לעזור לך. מכל מקום, את איתו גמרת ושלא תעיזי להתקרב אליו יותר, שמעת???.
צאי לדרך חדשה, אני בטוח שיש לפחות עוד שניים שלשה גברים יציבים שמחכים לך אי שם.

שילה1

New member
ועוד משהו אישי אלייך:היית שם.את כבר

מכירה את הסימנים הראשונים:שליטה,הוראות מה ואיך לעשות,ניתוק מהקרובים אלייך,ביקורת הורסת כל הזמן,ועוד. אנא,להבא,כשאת מזהה את אלה,ברחי ומהר,מיידי! ואם תלמדי מנסיונך המר,תסיקי מסקנות,תראי תמיד את העתיד בצבעים וורודים- תגיעי למקומות עליהם חלמת. הכל אפשרי אם רק רוצים! בטוחה אני כי החברים כאן מסכימים עמי,ויעודדו אותך. אז-יצאת לדרך חדשה.בהצלחה לך!

Lost In Love

New member
תודה.....

על העידוד, אני צריכה את זה... רק שתבינו שהיתה שם אהבה חד צדדית, אהבתי אותו בכל ליבי והוא ניצל את זה, נקיונות, כביסות, אוכל תמיד הייתי שם בשביל זה וכשהרגשתי שאני לא רוצה להיות שם ורציתי לברוח הוא היה אומר כמה שהוא אוהב, מצטער על הכל שהוא מבטיח לנסות והוא מנסה ליום אחד, אולי שעות אולי דקות היה לי טוב אח"כ הכל היה נשכח והיו חוזרות הצעקות, ההשפלות, המכות. "חבר" שלו אמר לי שהוא איש מכירות טוב אם ירצה ידע להחזיר אותי אליו, אני יודעת זאת הוא עשה זאת עד לפני הפעם ההיא, הוא כנראה הבין מה הוא עשה, הבין שהוא חולה, שהוא כמעט לקח את חיי, הוא הבין שנהייתי חולה כמעט כמוהו שלא ברחתי, ולכן הוא סיפר, הוא פתח את הכל ומשם לא היתה דרך חזרה... ההתחלה של הסוף היתה שם עכשיו רק נשאר לסיים את הפרק זה ולהתחיל חיים חדשים. חשבתי על משטרה, אבל זה מורכב מידי ולכן כדאי לשכוח, יש מי שמטפל בו ואני מטפלת בעצמי, פשוט ההתרחקות הזו תעשה לשנינו טוב, כן מוזר להגיד הוא לא בן אדם רע, הוא פשוט חולה ! קשה לי, קשה לי עם הזכרונות הרעים האלו, וקשה לי שאני עדיין חושבת עליו דואגת לו, זו לא אני שם זו מישהי אחרת.... אני ממשיכה הלאה... תודה

למעלה